Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2009
- Poruka
- 7.315
Nije bre to moj novi look, već moj avatar koji koristim uvek , sem ovde jer sam u startu postavila onaj što vam je ličio na lutku, pa mi bilo žao da menjam....lol Uvek imam isti avatar, isti potpis i isti nick (Sagacity)....samo sam ovde dumspirospero....
Na ovom forumu jeste...Dum nigde nećeš biti popularna kao ovde a i teško da si negde dobila priliku, kao ovde, da se nadmećeš u pravljenju slikovnicama
Dobri ste obojica, samo ako zelite da dostignete sportsko znanje od @mars68 morate jos mnogo napredovati
Ma Mars o sportu ne sme da progovori, za koga god da je navijala, sad navija za Zvezdu
A i šta bi rekla, Radnički u fudbalu propao, prošle godine zadnjih par kola nameštali da bi ostali u ligi, ne valja to ccc
U vaterpolu ih Zvezda dere, posle onog Šefikovog gola mogu odmah da ugase klub
U košarci su imali najveće šanse, čak se i Delija obradovao kad je tadašnji ministar Dinkić ušao u klub verujući da bez obzira što je političar kao dokazani ekspert može da pomogne klubu ali izgleda da je samo doneo lošu sreću
Za koji tim igraš Death? Videla sam Lavovi, Jeleni...?
Ne gajim neke posebne emocije tako da prednost dobija onaj ko je bolji, nekad je to Lav, nekad Jelen, nekad neko treći ali da bi se videlo treba pratiti...a da se ipak ne pretera previše