Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Užas u pravoslavnoj crkvi: Pop mlatarao bebom na krštenju, pa je povredio. Dobio je i pare (VIDEO)

Sveštenik se branio da nije kriv i da je majka previše emotivno reagovala i da još nije bila spremna da krsti bebu

Printscreen: Youtube/InNer I

Ruski pravoslavni sveštenik Fotij Nečeporenko (55), koji je služio u crkvi u Gačini blizu Sankt Peterburga, suspendovan je na godinu dana nakon što se pojavio video-snimak na kom se vidi kako "mlatara" bebom za vreme krštenja, dok je novorođenče vrištalo od užasa.

Dete je tom priliikom zadobilo ogrebotine po vratu i ramenima, prenosi Dejli mejl.

Uznemirena majka Anastasija Aleksejeva (24), pokušala je da interveniše kako bi uzela svoje dete od "pomahnitalog" sveštenika. Međutim, on je to odbio, a u borbi da mu zgrabi dete iz ruku, majka je zapalila maramu na sveće.

Aleksejeva je istakla da je dete doživelo stres nakon ovog zastrrašujućeg krštenja.

- Povredio je bebi vrat i ramena. Od tada je moja beba uplašena i redovno iima napade panike i histerije - rekla je užasnuta majka.

Nakon što joj je povratio uplakanog sina Demida, sveštenik joj je rekao da već 26 godina radi svoj posao.

Telegraf

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Užas u pravoslavnoj crkvi: Pop mlatarao bebom na krštenju, pa je povredio. Dobio je i pare (VIDEO)

Sveštenik se branio da nije kriv i da je majka previše emotivno reagovala i da još nije bila spremna da krsti bebu

Kako predvidljivo.... Pitam se zašto me ovaj post ne čudi.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Kako predvidljivo.... Pitam se zašto me ovaj post ne čudi.

A vama su takvi rodovi da Tramp planira dići ogradu da mu više ne dolazite, jer tamo gdje ste došli porastao je kriminal.
Pa trebalo bi da te čudi kao i mene da bude nešto fino i dobro od vas i od tvoje lažne braće.

Припрема за отимачину црквене имовине: Поднијели пријаву због „незаконитог“ уписа на МЦП

Подгорички координациони одбор такозваног Црногорског покрета чине углавном некадашњи комунистички руководиоци међу којима су Данило Бурзан, Филип Мартиновић и Зоран Мугоша.

Подгорички одбор Црногорског покрета, организације која је, према нашим сазнањима, однована од стране режима за потребе медијске и логистичке припреме отимачине црквене имовине, поднио је Врховном државном тужилаштву кривичну пријаву против НН лица, службених лица у Управи за некретнине подручна јединица Подгорица, због незаконитог уписа 2,2 квадратна километра црквеног земљишта и свих цркава и манастира у подгоричкој општини на Митрополију црногорско-приморску Српскe православне цркве.

“Увидом у катастар непокретности за општину Подгорица утврђено је да је супротно законским одредбама, на Митрополију црногорско-приморску, као дијелу Српске православне цркве, уписано 2,2 квадратна километра црквеног земљишта и све цркве и манастири у подгоричкој општини. Од тужилаштва Одбор захтиј ева да у оквиру својих надлежности покрене поступак, утврди која су лица починила наведена кривична дјела и предузме мјере из своје надлежности”, саопштено је Побједи из Црногорског покрета.

Саборни храм у Подгорици

Подгорички координациони одбор такозваног Црногорског покрета чине углавном некадашњи комунистички руководиоци међу којима су Данило Бурзан, Филип Мартиновић и Зоран Мугоша.

IN4S

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Tramp brani nekog od kriminala ?

Ako ne možeš da osporiš moje navode besmisleno je da daješ koment.

I na prošli koment. sam ti dao odg. vezano za aferu koja je sada aktuelna u SAD. Tvoj nivo dokazivanja je ovo. "pušenje je zdravo jer je nečija baba pušila , a umrla u 97 godini".

Slika se gleda globalno, nivo razm. ljudi u srednjem vijeku da pojedinačna stvar (u manjini) može nešto dokazati.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Natrag