Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Kriva religija proizvodi mržnju, a dobra ljubav.

“Ubij ga za Bajram” / Brutalno pretučen Adem Gredić iz Bijelog Polja
Adem Gredić (20) iz Rasova kod Bijelog Polja brutalno je pretučen u subotu oko 22.45 časova, ispred pekare “Šar”, preko puta hipermarketa “Voli” u Industrijskoj zoni te opštine.

Tvrdi da ga pretukao I. Raković iz Boljanine, sa još dva njemu nepoznata muškarca.

Gredić je novinarki “Vijesti” ispričao da je u pekaru svratio sa drugom Admirom Bašićem (20) i da su mu tada prišla dva muškarca.

Saznajemo

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Daj ako hoćeš poznati su mi neki njegovi stavovi i izjave, no sve što neko kaže ide na njegovu dušu.

E nije samo na njegovu nego i na dušu onih koji je prihvataju, a oni su u većini. Ipak je on na viskom položaju. A izjava je vezana za istragu poturica u kojem pravda zločine nad muslimanima. Eto kaže jeste to bilo zlo ali moralo je tako.

Sada si prihvatio induktivnu metodu kao odgovarajuću zar ne?

A ti ne možeš da osporiš.

Muškarac u Gacku pred policajcem tukao putnika, psovao mu "muslimansku majku"

Objavljeno: 13.08.2019. u 13:38

Muškarac koji je nasrnuo na čovjeka je, kako prenosi Hayat, izvjesni Saša Lažetić iz Nevesinja

Na autobuskoj stanici u Gacku mlađi muškarac je na očigled policajca tukao čovjeka, upućujući mu pogrdne psovke.

Muškarac koji je nasrnuo na čovjeka je, kako prenosi Hayat, izvjesni Saša Lažetić iz Nevesinja. On je čovjeka, koji je navodno romske nacionalnosti, napao pri izlasku iz autobusa.

Dok ga je udarao, psovao mu je "muslimansku" i "balijsku" majku, govoreći kako je zbog takvih ostao bez oca.

Nedaleko od njih dvojice, što se vidi na snimku, stajao je policajac, koji nije reagovao.

Faktor. ba

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Daj ako hoćeš poznati su mi neki njegovi stavovi i izjave, no sve što neko kaže ide na njegovu dušu.
Sada si prihvatio induktivnu metodu kao odgovarajuću zar ne?
Koristiće on svaku metodu koja bi mogla da kod neukih učvrsti njegovu "nauku". Ali sve uzalud.

Nikako da shvati da je njegova "religija" kriva, tačnije iskrivljena u samoj svojoj srži.

No, to nije tema.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Učlanjen(a)
01.05.2019
Poruka
668
Reci mi pošteno - da li stvarno misliš da bih ja odobravo, podržavao ili branio ovako nešto što ti iznosiš ?
Ja samo tvrdim da je to opšte ljudsko zlo, vezano za palu prirodu čovekovu a ne za neku odredjenu, tačnije Hrišćansku, veru.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Koristiće on svaku metodu koja bi mogla da kod neukih učvrsti njegovu "nauku". Ali sve uzalud.

Jadni su vaši arg. čim ne možete da osporite moje navode onda se bavite metodama.

Reci mi pošteno - da li stvarno misliš da bih ja odobravo, podržavao ili branio ovako nešto što ti iznosiš ?

Ne znam i ne zanima me. Znam da većina pravosl. podržava.

Ja samo tvrdim da je to opšteljudsko zlo, vezano za palu prirodu čovekovu a ne za neku odredjenu, tačnije Hrišćansku, veru.

Nije tačno, to si naveo da bi najprije sebe , a onda i druge doveo u zabludu da su masovne pucnjave u SAD odraz reformacije.

Natrag