Religijske vesti ( vesti vezane za religiju )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nije mi bila namera. Ok, necu vise pominjati to..
Ja sam dao komentar šta je stiglo stanovnike Krima i dao sam onaj video gde prevrću štand advent.

Da bi ti meni rekao kakvo je moje duhovno stanje. Što je besmisleno.

I zato nemam potrebu da se kajem za ono što sam ti rekao. To što ćeš ti sebe da ubediš da ti je bila dobra namera ne znači ništa. Motiv ti je itekako loš.

Postaješ pravoslavac nasilnog karaktera koji želi manipulacijom prema drugima da ih ubedi da su oni nešto krivi. To bih sada mogao da opišem na više primera, ali neću.

Dakle namera je bila dobra, ali motiv veoma kvaran. Loš.

E sada će na grupi da dam tvoje puno ime i prezime. Uz svaki tvoj komentar koji sam ovde kopirao.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ja sam dao komentar šta je stiglo stanovnike Krima i dao sam onaj video gde prevrću štand advent.

Da bi ti meni rekao kakvo je moje duhovno stanje. Što je besmisleno.

Ko je tebe uopste pomenuo? Ja sam govorio u globalu, da svi treba da se fokusiramo na Hrista i nase spasenje a ne da se bavimo time sta je neki pop uradio..

Post je bio upucen tebi, ali se isto tako odnosio i na ostale. A ti si se valjda jedini nasao prozvan?

I zato nemam potrebu da se kajem za ono što sam ti rekao.

Smisao Hriscanstva je biti u miru sa svima! I ja se kajem kad preteram, a ti ne?

To što ćeš ti sebe da ubediš da ti je bila dobra namera ne znači ništa. Motiv ti je itekako loš.

Motiv i namera su jedno isto. Ali nije bitno.. Sta ti znas sta je nekome u srcu?

Postaješ pravoslavac nasilnog karaktera koji želi manipulacijom prema drugima da ih ubedi da su oni nešto krivi.

Ti bi valjda voleo da sam nasilan, to bi te zadovoljilo, da mozes prstom da upires i goboris, eto kakvi su pravoslavci..

Niko nije bezgresan.. A nije ni moj post bio osuda..

E sada će na grupi da dam tvoje puno ime i prezime. Uz svaki tvoj komentar koji sam ovde kopirao.

A sta je tebi cilj sada, da me izazoves? To si radio i Laodikeji, davao njegovo ime i prezime. A sta ako ja dam tvoje ime i prezime IVANE N. ? Sta ces onda?

Mi smo govorili da si smesan (anonimno) - a ti sad kao delis nase postove po grupama da nam se smeju?

Ti si stvarno izgubljen slucaj, idi se svadjaj sa Slapom, a mene zaobidji! Ne nastavljaj se!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ko je tebe uopste pomenuo? Ja sam govorio u globalu, da svi treba da se fokusiramo na Hrista i nase spasenje a ne da se bavimo time sta je neki pop uradio..

To ti misliš.

Post je bio upucen tebi, ali se isto tako odnosio i na ostale. A ti si se valjda jedini nasao prozvan?

Znači da je meni.

Motiv i namera su jedno isto.

To nije isto. Već sam dao primere sa teroristima koji se raznesu, namera im je svakako dobra, ali motiv nije.

Dakle oni misle da to što rade je dobro.

Smisao Hriscanstva je biti u miru sa svima! I ja se kajem kad preteram, a ti ne?

Ti prvo ne znaš šta je motiv, a o drugom da ne govorimo.

Ti bi valjda voleo da sam nasilan, to bi te zadovoljilo, da mozes prstom da upires i goboris, eto kakvi su pravoslavci..

Ti drugačiji teško da možeš biti, jer većina pravosl. jeste.

A sta je tebi cilj sada, da me izazoves? To si radio i Laodikeji, davao njegovo ime i prezime.

Ti si već dao njegovo ime i prezime, a čini mi se da je on sam to rekao. Dakle opet na kvaran način razgovaraš.

A sta je tebi cilj sada, da me izazoves?
Da svi vide ko daje lažnu nauku.

A sta ako ja dam tvoje ime i prezime IVANE N. ? Sta ces onda?
To nije bitno nego nauka. Ti moju nauku ne možeš da daš dalje od foruma, a ja već odavno dajem tvoju.

Pa ja ovdje imam više naloga. Ali tvoj motiv je bio pokvaren jer si mene tražio da mene izbace iz crkve, tj. tražio si moje ime i prezime. Dakle to je nasilan karakter.

Mi smo govorili da si smesan (anonimno) -
Baš me briga šta ste vi govorili anonimno.

a ti sad kao delis nase postove po grupama da nam se smeju?

Niko se ne smeje, nego svi žale zbog toga.

Ti si stvarno izgubljen slucaj, idi se svadjaj sa Slapom, a mene zaobidji! Ne nastavljaj se!

Ti si zapeo da razg. sa mnom, e pa sada trpi posledice.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa ja ovdje imam više naloga. Ali tvoj motiv je bio pokvaren jer si mene tražio da mene izbace iz crkve, tj. tražio si moje ime i prezime. Dakle to je nasilan karakter.

Trazio sam tvoje ime onda kada si ti ovde davao moje ime i prezime bez odobrenja. Kada si mi pretio! To je motiv, da saznam s kim imam posla. Ko tebi daje pravo da ti otkrivas moj identitet? I da ucenjujes nekoga otkrivanjem licnih informacija, da pozivas na linc i ugrozavas neciju bezbednost? Za to mogu da te prijavim vlastima! Ja svoje puno ime nisam javno oglasio nigde, ti si taj koji je zakljucak sam izvukao iz posta!

Molili su me posle toga mnogi iz crkve, da dam tvoje ime, necu reci ko, zele da ti se osvete sa foruma i sire, pa nisam nikom dao. Da je moj motiv bio zao, ja bi to davno ucinio!

Na ostalo necu da odg.. Pricaj sam sa sobom i umisljaj sta god te volja! Budem li ja negde video svoje ime objavljeno na netu ili ako me neko bude kontaktirao i uznemiravao, prijavicu te!

Ti si već dao njegovo ime i prezime, a čini mi se da je on sam to rekao.

Nikada ja tudji identitet nisam otkrivao, ni onda kada je neko u postu to objavio. To uopste ne znaci da on zeli da ga ti svuda oglasis. Ti si taj koji je zloupotrebio ukazano poverenje. Dovodis coveka u situaciju da moze neko da mu se sveti zbog onoga sto pise. Otkrivati tudje privatne informacije i oglasavati javno je zlocin, zakon o zastiti podataka to garantuje.. Budem li ja negde video svoje ime na netu ili me neko bude uznemriavao zbog tebe, prijavicu te!

Ajd sad zdravo! Ne pisi mi vise!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Trazio sam tvoje ime onda kada si ti ovde davao moje ime i prezime bez odobrenja.

Namerno neću da ti dam jer ti je motiv pokvaren. Ti si sam ovde otkrio i svoje ime i prezime.

Kada si mi pretio! To je motiv, da saznam s kim imam posla.

Ko ti je pretio? Što lažeš?

Ko tebi daje pravo da ti otkrivas moj identitet?

To si zaslužio.

I da ucenjujes nekoga otkrivanjem licnih informacija, da pozivas na linc i ugrozavas neciju bezbednost?
Zašto lažeš? To si ti hteo, da mene izbace iz HAC.

Ja svoje puno ime nisam javno oglasio nigde, ti si taj koji je zakljucak sam izvukao iz posta!

Vrlo važno javno ili indirektno. Naravno Bog mi je sa razlogom to otkrio.

Molili su me posle toga mnogi iz crkve, da dam tvoje ime, necu reci ko, zele da ti se osvete sa foruma i sire, pa nisam nikom dao. Da je moj motiv bio zao, ja bi to davno ucinio!

To i jesu tvoji pravoslavci, to ste vi, naravno u većini.

Verujem da ne bi dao. Pa nisam ja nikome ni dao tvoje ime da bi se svetio.

Ali zato si hteo da saznaš da me izbace iz crkve.

Na ostalo necu da odg.. Pricaj sam sa sobom i umisljaj sta god te volja! Budem li ja negde video svoje ime objavljeno na netu ili ako me neko bude kontaktirao i uznemiravao, prijavicu te!
Sada projektuješ ako ne sebe onda svoje pravoslavce.

Ti si taj koji je zloupotrebio ukazano poverenje. Dovodis coveka u situaciju da moze neko da mu se sveti zbog onoga sto pise.
Opet lažeš. To što govoriš je odlika vas pravoslavaca, ako ne tebe lično onda onih koji su tražili moje ime.

Otkrivati tudje privatne informacije i oglasavati javno je zlocin, zakon o zastiti podataka to garantuje..
U cilju da vide ko širi laži nije zločin. Mentalitet svojih pravoslavaca ne pripisuj nama advent.

To ste vi, nasilnici, gordi, ponositi. Ti znaš da advent. nisu.

Ajd sad zdravo! Ne pisi mi vise!

Ti si zapeo za mene, a ne ja za tebe.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Namerno neću da ti dam jer ti je motiv pokvaren. Ti si sam ovde otkrio i svoje ime i prezime.

Nisam ja otkrio svoje ime nigde, to si sam zakljucio iz posta, priznao si gore! Kazes Bog ti je otkrio..

Ko ti je pretio? Što lažeš?

Ti pretis ovde da ces objaviti moje licne podatke na netu, sve pise gore! Iskoristicu ono sto si rekao! Ponavaljam, bude li me neko uznemiravao ti ces biti kriv!

Zašto lažeš? To si ti hteo, da mene izbace iz HAC

Ja nisam znao ko si ti, niti sam objavljivao tvoje licne podatke, ako sam i rekao da bi trebalo da te izbace, to je nesto sasvim drugo! To je moj licni stav!

A nigde nisam upotrebio tvoje licne podatke da ti namestim "igranku".. Da sam to hteo, uradio bih to odmah kada sam saznao ko si!

Verujem da ne bi dao. Pa nisam ja nikome ni dao tvoje ime da bi se svetio.

Videcu ja da li si ti dao, pretis da hoces! Ako me neko bude uznemiravao privatno, ti ces biti kriv! Samo te upozoravam!

U cilju da vide ko širi laži nije zločin.

Poziv na versko gonjenje kao i objavljivanje tudjeg verskog uverenja je zlocin! Ako neko nije istupio javno imenom i prezimenom i nije ti dao dozvolu da siris njegova verska uverenja, ti ne mozes siriti njegove verske stavove!

"Zabranjena je obrada kojom se otkriva rasno ili etničko poreklo, političko mišljenje, versko ili filozofsko uverenje ili članstvo u sindikatu, kao i obrada genetskih podataka, biometrijskih podataka u cilju jedinstvene identifikacije lica, podataka o zdravstvenom stanju ili podataka o seksualnom životu ili seksualnoj orijentaciji fizičkog lica." (Zakon o zastiti podataka licnosti clan 17)

JA NE DOZVOLJAVAM NIKOME DA OBJAVLJUJE MOJE VERSKE STAVOVE! TO SU MOJE PRIVATNE INFORMACIJE!

Rekao sam, bude li me neko uznemiravao privatno, prijavicu te!

Ali zato si hteo da saznaš da me izbace iz crkve.

Hteo sam da saznam nakon sto si moje ime objavljivao, i saznao sam!

Jesam li zloupotrebio, nisam! Samo sam te lepo upozorio da znam ko si! Razlog je samoodbrana..

ako ne tebe lično onda onih koji su tražili moje ime.

I tvoji iz crkve su trazili pa nisam dao!

To ste vi, nasilnici, gordi, ponositi. Ti znaš da advent. nisu.

Zasto su onda oni trazili tvoje podatke kad su tako dobri? I ti znas dobro da nisam pokvaren, da jesam davno bi im rekao ko si!

Ti si zapeo za mene, a ne ja za tebe.

Nisam ja objavljivao tvoje podatke, ti si moje! I to sto sam te provocirao ovde i ti mene, niko ne zna ko si, da te to ugrozava!

Sasvim je drugo zloupotreba podataka o licnosti, to je zakonom kaznjivo. Ti ovde svodis pricu na licni nivo i pretis kako ces objaviti moje podatke i versko opredeljenje! Sve sam sacuvao!

Bolje se ostavi toga, nemoj mi vise pretiti.. Ja sam ti se lepo obratio gore, namera je bila normalna diskusija..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ti pretis ovde da ces objaviti moje licne podatke na netu, sve pise gore! Iskoristicu ono sto si rekao! Ponavaljam, bude li me neko uznemiravao ti ces biti kriv!

Prestani da projektuješ nasilni ment. pravoslavaca na mene i na advent.

Videcu ja da li si ti dao, pretis da hoces! Ako me neko bude uznemiravao privatno, ti ces biti kriv! Samo te upozoravam!

I opet to radiš.

Zasto su onda oni trazili tvoje podatke kad su tako dobri? I ti znas dobro da nisam pokvaren, da jesam davno bi im rekao ko si!
Niko nije tražio tvoje podatke, nikoga i ne zanima ko daje lažnu nauku.

Ja ću naravno da dam ko daje lažnu nauku.

I tvoji iz crkve su trazili pa nisam dao!

Baš me briga i za njih. Ja ne patim od sujete kao ti.

Zasto su onda oni trazili tvoje podatke kad su tako dobri?

A šta ti imaš da im daš za mene, što sam rekao da je PC Vavilon.

Nisam ja objavljivao tvoje podatke, ti si moje! I to sto sam te provocirao ovde i ti mene, niko ne zna ko si, da te to ugrozava!
Šta je problem da znaju ko daje lažnu nauku.

Sasvim je drugo zloupotreba podataka o licnosti, to je zakonom kaznjivo. Ti ovde svodis pricu na licni nivo i pretis kako ces objaviti moje podatke javno! Sve sam sacuvao!

E to si zaslužio, jer si ovde na forumu sveo rasp. na lični nivo. Samo mi se nećemo baviti sa tobom lično.

Bolje se ostavi toga, nemoj mi vise pretiti.. Ja sam ti se lepo obratio gore, namera je bila normalna diskusija..

Ko ti preti. Što lažeš? Sam si se otkrio indirektno.

Javno ću u HAC za govornicom da kažem ko daje lažnu nauku na serbianforumu.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Šta je problem da znaju ko daje lažnu nauku.

Poziv na versko gonjenje kao i objavljivanje tudjeg verskog uverenja je zlocin! Ako neko nije istupio javno imenom i prezimenom i nije ti dao dozvolu da siris njegova verska uverenja, ti ne mozes siriti njegove verske stavove!

"Zabranjena je obrada kojom se otkriva rasno ili etničko poreklo, političko mišljenje, versko ili filozofsko uverenje ili članstvo u sindikatu, kao i obrada genetskih podataka, biometrijskih podataka u cilju jedinstvene identifikacije lica, podataka o zdravstvenom stanju ili podataka o seksualnom životu ili seksualnoj orijentaciji fizičkog lica." (Zakon o zastiti podataka licnosti clan 17)

JA NE DOZVOLJAVAM TEBI DA OBJAVLJUJES MOJE VERSKE STAVOVE! JA SAM OVDE ANONIMAN! TO SU MOJE PRIVATNE INFORMACIJE!

Rekao sam, bude li me neko uznemiravao privatno, prijavicu te!

Natrag