Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Draga braćo. Čitajući bibliju, nađoh par stihova koji su mi nerazumljivi, pa vas sve molim da mi odgovorite na koga su mislili pisci jevanđelja ovim stihovima:
2. Коринћ. 11:13-15 Јер такви лажни апостоли и преварљиви посленици претварају се у апостоле Христове. И није чудо, јер се сам сотона претвара у анђела светла. Није дакле ништа велико ако се и слуге његове претварају као слуге правде, којима ће свршетак бити по делима њиховим.
Јуда 1:4 Јер се увукоше неки безбожни људи, који су давно одређени на ово суђење, и Бога нашег благодат претварају у нечистоту, и јединог Господара Бога и Господа нашег Исуса Христа одричу се.
2.Петр. 2:1 А беше и лажних пророка у народу, као што ће и међу вама бити лажних учитеља, који ће унети јереси погибли, и одрицаће се Господара који их искупи и доводиће себи наглу погибао.
1.Јов.2:22 Ко је лажљивац осим оног који одриче да Исус није Христос? Ово је антихрист, који се одриче Оца и Сина.
Откр. 12:9 И збачена би аждаха велика, стара змија, која се зове ђаво и сотона, која вара сав васиони свет, и збачена би на земљу, и анђели њени збачени бише с њом.
Sardy brate dali si mislio na ovo:?????? ja to samo onako mozda nisam pogodio?
Gera.
Poslednja izmena: