VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Abortus je ubojstvo. Tko si ti da bilo kome daješ pravo na ubijanje? I to ubijanje onih koji se ne mogu ni braniti.
Sad su izvrnuli moje reči da bi me nazvali I ubicom.
Evo šta sam napisao:
Lično smatram da svaka žena ima svoje lično pravo da donese odluku da li će obaviti abortus ili ne.
Niko joj to pravo ne može oduzeti, jer bi to onda bila prisila I oduzimanje slobode.
Takođe smatram da crkva ili crkvene bolnice ne bi trebala time da se bave, već crkva treba da propoveda čistotu braka, jer ako neka žena želi da obavi abortus, onda postoji neki problem, a crkva je tu da ga reši, a ne da se stavlja na jednu ili drugu stranu.
Dakle, kada bi ljudi poštovali Božji zakon I moralne principe, a pre toga doživeli obraćenje I ostvarili zajednicu sa Bogom, tada ne bi bilo ni vanbračnih odnosa, pa ni potrebe za bilo kakvim abortusima.
Abortusi su obeležje ljudi koji žive u grehu.
Zadržavam ono što sam već napisao, da niko ne može prisilno da zabrani abortus, I to ne tvrdim jer navodno podržavam ubistvo, već zato što poštujem slobodu izbora, kao što je Bog poštuje.
Sa druge strane tradicionalne crkve idu linijom manjeg otpora, jer se bore za ukidanje prava na abortus, a ne bore se protiv samog korena problema, a to je greh.
Dakle, ljudima treba biblijska I duhovna edukacija, da spoznaju istinu o Bogu, koja će im dati spoznaju I o ljudskim odnosima, i braku, I odgajanju I vaspitanju dece.
Poslednja izmena: