- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Nikada. Zbunilo te što poznam njihove bogohulnosti?
Pa ni ja nikada nisam bio njihov. Pa prepoznajem sve njihove, bogohulnost je mala reč za ono što oni rade. Zbunio me je Kainosov napad na tebe u vezi Tripovih nekonzistentnosti i njegovog zavereništva na ovom forumu.
Marko, pa nisam ja tvoj kontinuitet povezivao sa njima vec EGW, Jovan, Tripo, Laodikeja itd..
Ali zastupa tvoja crkva, EGW u svojoj knjizi ih je hvalila i nazivala "Bozjim narodom" isto kao i Martina Lutera.
Nisam ti ja kriv sto tvoja crkva u njima nalazi svoj kontinuitet.
A ako ti ne nalazis, ti nisi onda dobar adventista.
Sad i mene bezrazlozno optuzujes da lazem jer ti se ne svidja ono sto kazem.
Ne nazivaj moju izjavu laznom ako ne mozes dokazati da ona to jeste!
Mire, on tako mora. Ne samo zato da bi odbranio sebe, nego zato što je tako naučen u sekti. Kao i Jehovisti, koji svakoga ko se ne slaže sa njima nazivaju lažovima i slugama satane, tako i adventisti svakoga ko iznosi stvari koje im ne idu u prilog nazivaju lažovom. Oni duboko veruju da poseduju istinu, a kako računaju da su ostali zlobni na njihovo posedovanje istine, sve što drugi govore o njihovim verovanjima oni smatraju i nazivaju lažnim.
Najgore od svega je da sve te optužbe za laž, zlobu ili bilo šta slično, nemaju nikakvih realnih dokaza. Ljudi im iznose dokaze, citiraju Bibliju, bacaju im pred oči stvari koje dekonstuišu sliku koju su stvorili o sebi i svojoj sekti koju bogohulno nazivaju "crkvom", Kakva je reakcija na to? Histerično napadanje, prozivanje i opet ponavljanje da je to laž.
Kako ne shvataš, da im sada doneseš fizički dokaz da je njihova "proročica" lokala viski, jela meso, psovala i lagala, oni bi rekli da je to satana napravio da im naruži Božansko pero. Da im doneseš dokaze da je učestovala u spiritističkim seansama, i to bi rekli da je laž i satanski falsifikat.
Tako i ovo.
Seti se kako sam ja nazivan kada sam izneo realno tumačenje da je Ellen Gould Harmon White tvrdila da je razlog za potop bila zoofilija i da su crnci po njoj nastali sparivanjem ljudi i životinja.
Poslednja izmena: