Ironicno je pisati o Luteru, kada se pogledaju zlocini Rimokatolickih svestenika nad neduznim ljudima, zenama, starcima, i decom tokom mracnog srednjeg veka.
Ironicno je da vi pisete o katolickim zlocinima a vas "svetac" je pozivao na progone i ubistva! To je zaista ironicno!
Prvo ste tvrdili da to nije istina, a kada smo dokazali da jeste, sada to minimizujete. Vama sta god da covek da, vi cete sve izgaziti nogama i nasrnuti na nas jos vise kao u Hristovoj prici!
Ali kad sam god dosao na forum vidim slapovo i darthovo piskaranje, ponizavanje, vrijedjanje. Otvorili su sto tema o EGW, Oholost i sektastvo, Protestantizam i njegovi plodovi....ja sam se na svim forumima trudio samo komentirati.
Uzmi indeks tema od pocetka foruma i pogledaj ko je otvarao kakve teme, pa ces videti da su od pocetka nasi otvarali duhovne teme koje nemaju veze sa napadima, a da su vasi prvi poceli otvarati pljivacke teme kojima se proziva katolicka i pravoslavna crkva.
Ako si posten, shvatices da nismo zasluzili da budemo podvrgnuti ovakvom tretmanu, bar ne na ovakav podmukli nacin! Mi smo stalno bili prozivani za nekakav paganizam, za progone, za ubistva , za pedofiliju, za sve i svasta i sada smo isto!
Tripo je ovde diplomirao napade, ne prodje ni jedan jedini dan a da on ne postavi neko smece protiv nas!
Osecate se prozvanim kada mi postavimo vase smece?
Slap i Shone su samo kulminacija i posledica vasih napada na nas! Ili se suocite sa vasim smecem, ili recite vec jednom svojima da takav nacin diskusije nije pozeljan!
Zato sam ja i otvorio ovu temu da ukazem na vas rat koji vodite protiv crkve! To je rat svim sredstvima i onim podmuklim!
Ipak, vi ne mozete drugacije, jer sve i da hocete, vama je u opisu vere da nas napadate!
I nemoj onda da se zalite, i da izigravate zrtve kada se suocite sa otporom, i kada se i vase smece postavi! Zrtve uopste niste!
nije da branim tripa, ali tripo uvijek citira Bibliju, nikad nije spomenuo EGW
Milosa ne mozes da branis sve i da hoces! On se bavi podmetanjem i izazivanjem koje je toliko providno, da je zaista neverovatno da takav sedi u vrhu crkve! Ali obzirom da ste se osuli i da su pravi vernici davno napustili vasu crkvu videvsi licemerstvo, spali ste na ovakve koji vas sramote.
Marko je prije pisao i komentirao normalno, i onda se pojavio Darth koji je poceo pljuvati po svemu.
Marko nije svestan sta cini podrzavajuci Tripa i njemu slicne, kao ni ti. Vodjstvo crkve vam je u rasulu i to poodavno, a Tripo i njemu slicni "kolo vode" kao misevi, odnosno prave vam igranku iznutra i spolja! A te igranke nisu uopste protiv nas usmerene, vec protiv vas!
Reci mi da li je zaista moguce da su vasi argumenti postali takvi da vam se sve svelo na ismejavanje sagovornika i da vam se na svaki argument moze trostruko uzvrati? Do pre par godina ste bili u stanju da se borite argumentima. Razmisli sta vam se desilo u medjuvremenu!
..cak i kad napisem normalan komentar i oni nemaju odgovora na njega - oni napisu neku besmislenu recenicu punu ironije....
Ako su oni ironicni ja nisam. Medjutim, njihov nacin diskusije je ono sto ste vi ovde prvi zapoceli u nedostatku argumenata i prosirili. Zar ocekujes da se na Milosevu ironiju i besmisleno ponavljanje uopste drugacije reaguje?
Dobijate isto sto vi nama dajete..
Ja mogu normalno komentirati i sam znas...evo ova tema je da se mozemo lijepo dogvoriti kako i sto dalje...sto ti predlazes po ovom pitanju..
Da lepo ovakve poput Tripa i njima slicnih trolova izbacite iz crkve i da ih se odreknete javno, da se udruzite sa nama protiv takvih! I da im kazete da to nije nacin diskusije i da to nece vise biti tolerisano!
Dakle, stanite na nasu stranu kad kazemo da su takvi nepozeljni! I da ovakva ismejavanja izazivanja i trolovanja nece biti dozvoljena jednom Hriscaninu!
E onda ce biti moguc i normalan razgovor sa vama, dotle ne.
Drugo, i ti i darth se hvalite kako ste nas pobijedili u diskusijama i kako mi nemamo odgovora....ko to moze znati, ciji su argumenti u upravu?
Ako na nase argumente niste u stanju drugacije da odgovorite osim ismejavanjem, podmetanjem, banovanjem i izazivanjem negativne reakcije, i ako su vam argumenti toliko detinjasti i neozbiljni da se rugate, ako su to vasi 'profesori' koji se rugaju a koje vi velicate, onda zaista i jeste pobedjeni!
A druga stvar, vi na ciste biblijske i teoloske zamerke nikada niste ni bili u stanju da odgovorite, barem ne meni. Samo ponavljanje napamet naucenih fraza i kopiranje tekstove iz vasih brosura i knjiga, nije odgovor na kompleksna pitanja koje jedan um moze da postavi. A vi ne mozete na to ni da odgovorite jer ne razmisljate svojim umom i glavom, delujete po automatizmu - copy paste!
I sada to tvrdim ,a to nije radovanje. Zaslužili jeste.
I dobijaćete još više ovo. Jer ste oholi i drski u svojoj pobuni protiv Boga.
Sada neka vam vaši idoli pomognu, neka vas izbave iz raskola i haosa.
Svaku reč potpisujem da sam rekao.
Napolju vam je jadac, a ovde vam je gladac jer niste ujedinjeni u Hristu, nego u mržnji prema advent. i Bibliji.
E zato ste i zaslužili da vam ruše hramove vaša prava braća ali u mržnji prema nama.
Odlazi od mene sotono!