Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jednom lazov zauvek lazov.

Blagoslovio te Trojedini Bog.

Ja se drugim crkvama nikada ne bavim,

A što je ovo:

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To su teme upravo date iz gore pomenutog razloga, i da bi se ljudi od lazi usmerili na istinu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
To su teme upravo date iz gore pomenutog razloga, i da bi se ljudi od lazi usmerili na istinu.

A što je ovo:

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
A što je ovo:

Ili kakve su recimo to "vesti" vezane za religiju u kojima najglasniji trol (onaj što bi Sv. Pavla zbog shabata zadavio) iznosi napade i samo napade? Postoje li za EGWiste ikakve druge vesti vezane za veru, a da nisu pljuvanje po svima ostalima?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne postoje. Oni su nastali u histeriji pljuvanja po Kristovoj Crkvi, i do dana današnjeg to je smisao njihova postojanja. Oni parazitiraju na Kristovoj Crkv.

Tačno.

No postavlja se pitanje, kako uopšte mogu sebe nazivati "verskom zajednicom", kada im je smisao postojanja pljuvanje...

Ps. Da nisu oni njihovi "anđeli" u stvari bili demoni...

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
No postavlja se pitanje, kako uopšte mogu sebe nazivati "verskom zajednicom", kada im je smisao postojanja pljuvanje...

"Vjerske zajednice" zaista mogu biti svašta i svakakve. Još je apsurdnije, shizofrenije, kako se kršćanima (Kristovim) mogu zvati oni koji svakodnevno Boga ubijaju u svojim bolnicama, kako to čine adventisti sedmog dana ubijajući "najmanju Kristovu braću" - nerođenu djecu.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
"Vjerske zajednice" zaista mogu biti svašta i svakakve.

Da, i mi upravo imamo posla sa kultom pljuvanja, koji je svoje "verovanje" ukrasio i onima koji svakodnevno za novac (jer novcu se klanjaju) vrše Deicid.

Ps. A isti, dele "moralne" lekcije svima... no šta ćemo, kada neko u kult pljuvanja uđe, Bogoubicom i postaje.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
A što je ovo:

Zasto ponavljas kada je odgovoreno?

To su teme sa moje internet stranice upravo date iz gore pomenutog razloga, i da bi se ljudi od lazi usmerili na istinu.

U tim tekstovima nema nikakvih napada, osim biblije, i podataka iz istorije crkve i istorije mesanja crkve sa mnogobostvom.

Natrag