Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Jadni vi samo vam je ostalo da hulite, popljuvate i sprdate se. Hulite i na Boga i na Bibliju.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ja te citiram svaki put. Besmisleno je što pišeš, ali ja te citiram. I ja tebe ne citiram da bih nekom drugom pokazao koliko je besmisleno, nego da bi ti sam to učio.

Ali, on neće uočiti. Oholost i samoljublje mu ne da.

Baš zato i ponavljam ono o tome da se ne radi o osobi, ili osobama koje stoje iza "njegovog" naloga, nego o glupim botovima, koji sve što znaju je copy - paste, ne obraćajući pažnju kakve budalaštine postavljaju.

Nema većeg bogohulitelja od vaše proročice Jelene, koja je ljude učila da je Isus 22.10.1844. prestao spašavati grešnike.

Niti ima veće apostaze i hule od Mileritskih "ostataka" (EGWista i Raselovaca)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nema većeg bogohulitelja od vaše proročice Jelene, koja je ljude učila da je Isus 22.10.1844. prestao spašavati grešnike.

Jednom lazov zauvek lazov.

Nije Ellen White nista ucila, vec je ona kao sedamnaestogodisnja devojcica zajedno sa njenim roditeljima i sa pripadnicima razlicitih crkava, pa i Katolicke crkve - verovali da Hristos dolazi 1844 godine i da prolazi vreme milosti, onako kako je Miler iznosio na osnovu prorocanstva iz Danila 8 i 9 poglavlje.

Milerova greska je bila samo u tome, sto je za izraz OCISCENJE SVETINJE odnosi na zemljui, i doneo je zakljucak da 1844 godine treba da Hristos dodje da ocisti zemlju vatrom.

Bog je kasnije otkrio Milerovu pogresku, i da 1844 godine nije trebao da Hristos dodje, vec da odpocne ociscenje nebeske Svetinje, po TIPOLOGIJI ili predslici ociscanja zemaljske Svetinje koje je Bog uspostavio u Izrailju jednom godisnje na Praznik Jom Kipur.

Jos nesto.

Kada bi se ja kojim slucajem rukovodio Stvarnoslapovim laznim principom, ja bih takodje mogao da osudim Katolike da su naucavali ono o cemu on govori, jer u to vreme i Katolici su verovali u Milerovo vidjenje onoga sto pise u Danilu 8 i 9 poglavlje.

Dakle, nesto je mnogo slabo naduvan taj Stvarnoslapov balon zelje da diskredituje Ellen White i Adventiste, jer izgleda da mu brzo puca kao balon od sapunice.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Odgovor je dat.

Nije Ellen White nista ucila, vec je ona kao sedamnaestogodisnja devojcica zajedno sa njenim roditeljima i sa pripadnicima razlicitih crkava, pa i Katolicke crkve - verovali da Hristos dolazi 1844 godine i da prolazi vreme milosti, onako kako je Miler iznosio na osnovu prorocanstva iz Danila 8 i 9 poglavlje.

Milerova greska je bila samo u tome, sto je za izraz OCISCENJE SVETINJE odnosi na zemljui, i doneo je zakljucak da 1844 godine treba da Hristos dodje da ocisti zemlju vatrom.

Bog je kasnije otkrio Milerovu pogresku, i da 1844 godine nije trebao da Hristos dodje, vec da odpocne ociscenje nebeske Svetinje, po TIPOLOGIJI ili predslici ociscanja zemaljske Svetinje koje je Bog uspostavio u Izrailju jednom godisnje na Praznik Jom Kipur.

Jos nesto.

Kada bi se ja kojim slucajem rukovodio Stvarnoslapovim laznim principom, ja bih takodje mogao da osudim Katolike da su naucavali ono o cemu on govori, jer u to vreme i Katolici su verovali u Milerovo vidjenje onoga sto pise u Danilu 8 i 9 poglavlje.

Dakle, nesto je mnogo slabo naduvan taj Stvarnoslapov balon zelje da diskredituje Ellen White i Adventiste, jer izgleda da mu brzo puca kao balon od sapunice.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ti ništa drugo u životu i ne radiš osim što napadaš Kristovu Crkvu.

Ja se drugim crkvama nikada ne bavim, vec propovedam Hrista i spasenje u njemu.

To sto pisem na forumu su samo odgovori na vase napade.

Tako da se ja molim Bogu da svako uvidi vase lazno drzanje na forumu, i vase lazi koje iznosite protiv drugih.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Bog te blagoslovio.

I merio mu merom kojom on u svojoj oholosti meri druge.

I tako nastavila vjerovati i naučavati još sedam godina nakon jeseni 1844. :) Dakle, bogohulila je.

Da je samo to, nego je i Boga prikazivala kao nekoga ko u Tarot gleda i koji ne zna šta govori, Isusa, dakle Boga prikazivala kao stvorenje koje 1811 godina tumara po čekaonici, onoga koji je Ego Eimi (YHWH) svodila na usvojenika, Svetom Duhu oduzimala status Pečata Božijeg prenoseći ga na dan u nedelji, dodavala propise o ishrani kako se njenom umu navije, izmišljala nekakav "istražni postupak", desetak kao uslov spasenja, razgovarala je sa mrtvima (mužem) kada je trebalo da izbegne odlazak na "konferenciju", izmišljala pravila oblačenja, Boga smeštala u sazvežđe Oriona, sotonu prikazivala kao Isusovog "brata" i nekoga ko nosi grehe čoveka, sebe smeštala tamo gde nikada ni jedna žena nogom kročila nije (svetinja nad svetinjama), Isusove zapovesti (koje se pominju i u Starom Zavetu) menjala onom o shabatu....

Hoćemo još? Ima i te kako ima...

Pa ceo njen opus, ceo kult koji je ona i njeni saradnici "pioneers" zasnovala je Hula nad Hulama, apostaza nad apostazama, hereza nad herezama...

Ps. Zato su joj se priviđali katolici koji je Krstovima ganjaju. Savest, koju sve i da hooćemo, ukloniti ne možemo, jer od Boga je, joj nije dala mira.

Natrag