Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jadni vi samo vam je ostalo da hulite, popljuvate i sprdate se. Hulite i na Boga i na Bibliju.
Ja te citiram svaki put. Besmisleno je što pišeš, ali ja te citiram. I ja tebe ne citiram da bih nekom drugom pokazao koliko je besmisleno, nego da bi ti sam to učio.
Nema većeg bogohulitelja od vaše proročice Jelene, koja je ljude učila da je Isus 22.10.1844. prestao spašavati grešnike.
Nema većeg bogohulitelja od vaše proročice Jelene, koja je ljude učila da je Isus 22.10.1844. prestao spašavati grešnike.
Jednom lazov zauvek lazov.
Nije Ellen White nista ucila, vec je ona kao sedamnaestogodisnja devojcica zajedno sa njenim roditeljima i sa pripadnicima razlicitih crkava, pa i Katolicke crkve - verovali da Hristos dolazi 1844 godine i da prolazi vreme milosti,
Jednom lazov zauvek lazov.
Kada bi se ja kojim slucajem rukovodio Stvarnoslapovim laznim principom, ja bih takodje mogao da osudim Katolike
Dakle, nesto je mnogo slabo naduvan taj Stvarnoslapov balon
Ti ništa drugo u životu i ne radiš osim što napadaš Kristovu Crkvu.
Bog te blagoslovio.
I tako nastavila vjerovati i naučavati još sedam godina nakon jeseni 1844. Dakle, bogohulila je.