Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Čini mi se da se javljaš iz Kine. Znači, poslušao si miru i otišao spašavati Kineze. Baš lijepo od tebe, i Bog će cijeniti ovu tvoju nesebičnost i požrtvornost, i nagradi te za nju.

Ma kakva Kina, nije taj mrdnuo iz tople sobe, nego koristi Kineski VPN da ga ne provale. Ni jedan EGWistički "propovednik" nije toliko hrabar da ode i "spašava" u sred epidemije. Nisu to činili ni pod Hitlerom, neće ni sad.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ovo posebno važi za Mireta.

> Ti osudjujes LJUDE,raskrinkavas njihove zablude,kada ih sretnes uzivo kamenog lica se predstavljas,bez osmeha...

Pa nisam ja pentakostalni žongler, klovn, pajac. No, razumem ja tebe dobro. Reč upućena tvom razumu, tvoje srce ostavlja hladnim. Ti više voliš kakve nasmejane likove da te zabavljaju, a ne svetu Božju reč. Ali onda si se pogrešno okrenuo hrišćanstvu, jer ono ne zadovoljava psihološke potrebe grešnog srca. Mudri Solomun piše: "Nas nije zaveo nikakav izum opakih ljudskih sposobnosti, ni jalovo slikarsko delo, ukrašeni likovi koji u budalama potiču žudnju." (Mudrosti Solomunove 15,1-6)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Šta će jadni ljudi ostalo im ili da popljuvaju ili da se sprdaju.

Ne daj Bože da pred njih stavim neki stih iz Biblije.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Niti te tko pljuje niti ismijava. Jedino ne možemo obasipati pohvalama tvoje besmislice. Oprosti, ali zaista ne mogu.

Shvati, njemu je svaki izostanak divljenja i poslušnosti njegovim besmislicama "pljuvanje i ismejavanje". Ako to znamo, onda se naravno postalja pitanje, zna li on uopšte šta je pljuvanje i ismejavanje, jer on upravo to radi svakome ko ne pripada njegovom kultu ili ne sledi njegove besmislice.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Shvati, njemu je svaki izostanak divljenja i poslušnosti njegovim besmislicama "pljuvanje i ismejavanje". Ako to znamo, onda se naravno postalja pitanje, zna li on uopšte šta je pljuvanje i ismejavanje, jer on upravo to radi svakome ko ne pripada njegovom kultu ili ne sledi njegove besmislice.

Točno. Pljuvanje i ismijavanje bi bilo kad bismo hvalili njegove besmislenosti i antikršćanska naučavanja.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ja vas citiram, a vi ne možete mene, zato ste zagadili raspravu pretvorili je u sprdnju, sa svoje strane.

Natrag