Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Upravo tako.

Naime, on i njemu slični bi nas ubijali, našli bi već oni "opravdanje" u Pismima (tumačenim "duhom proroštva" i njenim blasfemijama), kao što to nalaze za kasapljenje nerođene dece za novac u svojim bolnicama.
L A Z! L A Z! L A Z!

Nismo mi inkvizitori kao Darth da ubijamo bilo koga. Mi postojemo Bozji zakon Dekaloga, a Darth ga ne postuje zato se ismejava sa Bogom!

Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Upravo tako.
Naime, on i njemu slični bi nas ubijali, našli bi već oni "opravdanje" u Pismima (tumačenim "duhom proroštva" i njenim blasfemijama), kao što to nalaze za kasapljenje nerođene dece za novac u svojim bolnicama.

Darth, jeli ti to govoris o inkiziciji? Znam da je ona ubijala, ali ne i adventisti. Adventisti sluze Bogu i postuju Dekalog koji je On napisao na plocama.Tako to sto tvrdis samo je plan tvoje inkvizicije , a ne hriscana.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
A izbi rat u Ukr. opet, među braćom, ujedinjeni u ikonama.

Naravno da ću prijavljivati svakog ko bude vređao.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Dokle ces se ti baviti Slapom i Soneom?

Bojim se, dok je živ. Ne može obraniti adventiste sedmog dana, koji ubijaju nerođenu djecu u svojim bolnicama, pa mu ne preostaje ništa drugo nego nasrnuti na one koji o tim činjenicama pišu. Ne samo mene i Dartha, nego je lažovom Marko više puta nazvao i tebe, iako si iznio notorne činjenice. Zašto Marko, umjesto da nas naziva lažovima, nije iznio niti jedan dokaz da se u adventističkim bolnicama ne vrše "abortusi na zahtjev"? Vrlo jednostavno, zato što ne postoji niti jedan dokaz.

To sto komentarises njihove postove uopste nicem ne koristi, izgleda kao da pricas sam sa sobom, ovaj ne vidi sta pises.. Ajde se malo bavi teologijom, to je korisnije.. Ti si valjda pametan..

A kako će teologijom opravdati ubijanje djece? Ja sam ga već pitao, nije htio odgovoriti, kako komentira tezu, svog kućnog prijatelja Velimira Bogdanovića, da djete postaje ljudsko biće tek rođenjem, pa tako onda po Bogdanoviću "ubijanje fetusa" nije grijeh. Rekoh, Marko se po običaju oglušio na pitanje.

Da li oni preteraju, nekad stvarno i to rade, ali to nije razlog da ih nazivas "lazovima",

Ne mire, niti pretjerujem niti mi je to namjera. Naprosto, iz shizofrene situacije moguće je izići samo ako se ta shizofrenost dovede do svog apsurda. Shizofreno je nazivati se kršćaninom, tvrditi da pripadaš Kristu (kititi se Kristovim imenom), a istovremeno graditi "bolnice" u kojima ubijaš nerođenu djecu i braniti one koji to svojim rukama čine (medicinsko osoblje). Jedino isticanjem i ponavljanjem ove shizofrenosti moguće je stvoriti ozračje u kojem bi se djecoubojice, uz Božju pomoć, možda moglo izliječiti.

Ponavljanje "Lazes, lazes, lazes.." deluje smesno!

Ne djeluje samo smiješno. Nego vuče u još shizofrenije stanje onoga tko pred zlom zatvara oči.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ne djeluje samo smiješno. Nego vuče u još shizofrenije stanje onoga tko pred zlom zatvara oči.

Upravo tako, ali ne smemo nikada zaboraviti činjenicu da se Mileriti na taj način brane od ulaska i delića sumnje u satansko učenje njihove "vere". Na isti način su odbijali da se suoče sa istinom da je Miler lagao.

Natrag