Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Procitao sam tri srtranice ove teme, i ustanovio da Darth i Slape ponavljaju uvek isto. Druge nazivaju satanistims, a njihova dela i reci pokazuju jasno kome prpadajku.

Samo tri stranice?!?!? Znači, tripu si stavio na "Ignore". :)
Nisi ti a jeste Slap, a ti samo popljuvavaš, nebitno je što nisi otvorio temu.

Svako moje otvaranje nove teme bilo je isključivo izazvano od vas. Naime, uvijek je to bio moj odgovor na vaše nasrtaje i na vaše licemjerstvo. Evo primjera:

1. Tema: Oholost i sektaštvo

Ovu temu sam otvorio na vaša neprekidna i potpuno neargumentirana nasrtanja na Katoličku crkvu, i na Pravoslavnu, veličajući pri tome Martina Luthera i protestantizam. Naime, dok neargumentirano napadate druge, veličate čovjeka (Martina Luthera) koji je rekao da ga je Bog pozvao da pobije druge (Židove, inovjerne, seljake), i da je on to i učinio. Također, veličate čovjeka koji sam za sebe kaže: „Kao što ne mogu otkotrljati brda, letjeti s pticama i zaustaviti moje sranje i kurvanje, zamračiti sunce, stvarati nove zvijezde, odgristi si nos, tako se ne mogu ostaviti razvratnosti.“

Dakle, za razliku od vas, ja sam ovu temu otvorio da pokažem vašu licemjernost, i pri tome, ponovo za razliku od vas, ja sam o Lutheru iznio ono što su činjenice.

2. Tema: Protestantizam i njegovi plodovi

Ovu temu sam otvorio također kao odgovor na tripine bezočne laži. Evo tripina posta koji je prelio čašu i natjerao me otvoriti ovu temu.

Slike su pokazale čiji je to duh, kako se samo srdačno pozdravljaju. Ne vidim nikakvu razliku. Samo po odori.

Da nije uniformi ne bi znao ko je ko.

I ovo ću da kopiram tvoje što sam dao uz prilog slika koje sam ja dao.

I zato ja otvaram temu upravo ovakvim postom:

1579257424766.png

3. Tema: I djecu ubijaju, a Kristovim se nazivaju

I ovu temu sam otvorio opet kao odgovor na tripine bezočne laži. Evo dijela tripina posta koji me je natjerao otvoriti ovu temu.

Eno Slapu je jutjub mjerilo, a ja nađem zvanične podatke o abortusima i osporim ga.

I zato ja otvaram ovu temu, jer se od bezočnih i beskrupuloznih nasrtitelja najbolje brani razotkrivajući njihovo licemjerje i njihovu moralnu i duhovnu sakatost. Evo mog posta kojim sam otvorio ovu temu:

Eno Slapu je jutjub mjerilo, a ja nađem zvanične podatke o abortusima i osporim ga.

4. Tema: Seksualna zlostavljanja u vjerskim i drugim zajednicama

Kao i prethodne tri, i ovu temu sam otvorio ponovo kao odgovor "lažljivim licemjerima". O tome najbolje govori moja prva rečenica posta kojim sam temu odgovorio. Evo tog početka posta kojim sam otvorio temu:

S obzirom da Adventisti sedmog dana, na gotovo polovici tema, spominju seksualna zlostavljanja unutar Katoličke crkve, evo posebne teme za to, i počnimo sa seksualnim zlostavljanjima unutar zajednice Adventista sedmog dana.

Za razliku od "lažljivih licemjera", ja se uvijek, a pogotovo kad su u pitanju ovako osjetljive stvari, posebno potrudim doći do pouzdanih i što točnijih podataka, i tek tada ih javno obznanim. Tako je bilo i ovdje. Osim videa koji sam priložio, provjerio sam još 7-8 adventističkih izvora kako bih bio potpuno siguran da neću, kao "lažljivi licemjeri", neutemeljeno optužite nevine ljude.

A koliki su licemjeri adventisti koji su razotkrivali seksualna zlostavljanja u Katoličkoj crkvi, pri tome šuteći k'o idioti o zlostavljanju u svojoj crkvi, najbolje pokazuju dva slijedeća primjera koja sam analizirao na temelju pronađenih podataka koji su svakom provjerljivi. Evo ta dva primjera:

1. Seksualna zlostavljanja djece u SAD-u

Rekapitulacija: Adventisti (0.500 prom.) / Katolici (0.142 prom.) = 3.52 (352 %)

Zaključak: U institucijama crkve Adventista sedmog u SAD-u, djeca su seksualno zlostavljana 3.52 puta više (352%) nego u institucijama Katoličke crkve u SAD-u.

2. Seksualna zlostavljanja djece u Australiji

Rekapitulacija
:

1. Adventisti (učestalost zlostavljanja): 60/52.000 = 0.00115

2. Ostali vjer.(učestalost zlostavljanja): 3893/16.508.000 = 0.000235

Konačni skor zlostavljanja – Adventisti : Svi ostali = 0.00115 : 0.000235 = 4.87 (487%)

Zaključak
: Unutar ustanova crkve ASD u Australiji djeca se seksualno zlostavljaju 487% više nego u svim ostalim zajednicama.

P.S. U svim slučajevima kada sam otvarao nove teme, dvije stvari su vrlo važne i uvijek iste. Prvo, temu sam svaki put otvarao kao odgovor "lažljivim licemjerima", i kao drugo, nikada se nisam služio metodama "lažljivih licemjera" - nisam lagao i klevetao. Sve što sam iznosio i iznio bilo je točno, i svatko se dobronamjeran, uz malo truda, u to može uvjeriti. Dakle, provjerite ono što sam iznio.

Dalje neću nabrajati svoje teme, evo ih svih ovdje na forumu, pa čitajte i provjeravajte.

Prilozi

• 1579257468982.png
    1579257468982.png
    285,9 KB · Pregleda: 1
  • 1579257520770.png
    1579257520770.png
    285,9 KB · Pregleda: 0
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
I zato ja otvaram temu upravo ovakvim postom:

Sv. Eksped. moli za nas 21 x.

Slušam na radiju Radio Marija čini mi se, pa nevjerovatno ide ženski pa muški glas.

žen. glas "Sveti Anto" muški "Moli za nas" i tako ide mantra jedno 10-15 puta.

I zato ja otvaram ovu temu, jer se od bezočnih i beskrupuloznih nasrtitelja najbolje brani razotkrivajući njihovo licemjerje i njihovu moralnu i duhovnu sakatost. Evo mog posta kojim sam otvorio ovu temu:

To je tvoja duhovna hrana, ajd bio si nervozan kada sam rekao da ću da dam vaše arg. onda si morao na meditaciju da se malo smiriš jer si već išao stopama Taramane.

A vidio si kako je on prošao pa nisi htio vrijeđaš ali bio si na ivici totalne eksplozije nervoze.

Onda si našao sebi hranu da popljuvavaš advent. kada već ne možeš lično nas ovdje zbog pravila foruma.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Upravo tako.

Naime, on i njemu slični bi nas ubijali, našli bi već oni "opravdanje" u Pismima (tumačenim "duhom proroštva" i njenim blasfemijama), kao što to nalaze za kasapljenje nerođene dece za novac u svojim bolnicama.

Ps. Čini se da je ta projekcija njima (adventistima) "zarazna". Isto tako se i njihov "duh proroštva" "bojala" Inkvizicije, iako je, valjda znala da ista nema jurisdikciju nad njom, jer ona nikada i nije bila deo Crkve.Oduvek je naime bila apostata.
(osim naravno ako nije lagala da je imala takvu noćnu moru, ili da joj je kroz taj san govorila savest, koju je kao i sva deca palog serafa potiskivala i negirala)

Poslednja izmena:
Natrag