Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
I mene je Miroljub terao 'govnjavom motkom'! Nisam mu se cak ni suprotstavio, nego mu je bilo krivo sto sam ispao pametniji, pa mi zapretio 'govnjavom motkom', a kad sam upitao zasto brise moj post bez razloga, on me je banovao nazivajuci me 'bitangom'P.S. Kainose, jesu li tebe kada tjerali govnjavom motkom?
Eto to je jedini forum, a za Simovica isto verujem, iako nisam tamo pisao..
Pa pokusao sam ali nije urodilo plodom, prvenstveno zato sto vecina adventista nije htela, i svi su stali na stranu Tripa koji napada, umesto da ga osude javno. Od nas su se svi slozili i Darth i Slap i ja da promenimo nacin diskusije.. Pa sad ti vidi..Mire je nešto pokušavao ovdje, ali ne vrijedi.
A i da ne bi promenili, ja bi ih osudio..
Marko je pokrenuo slicnu inicijativu, ali sad ovde pise kao da nije ni mislio ozbiljno..
Pitanje za tebe - da li si banovao Tripa?
Ako on ovo radi i tamo kod tebe, onda je to strasno! Koliko se secam bio je moderator na tvom forumu?
Na pravoslavnom forumu se jedan protestantski teolog zalio sto adventisti govore u njihovo ime i identifikuju se sa njima.. Pozvao sam ga da dodje i objasni im, ali on nije hteo, jer kaze s njima nema razgovora..Зато не бих ја дирао протестанте као што ви радите, јер њих на овом форуму нема.
Pa bolje mu je kod nas, jer niko ga ne dira, svi uvazavaju, jedino se adventisti osecaju ugrozenim, pa nas u odbrni napadnu, pa okrenu da smo mi napali njih. Uzas!
Kad bi normalno razgovarali, sto mi s njima ne bi normalno komunicirali?
Poslednja izmena: