Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Upravo tako, ali ne smemo nikada zaboraviti činjenicu da se Mileriti na taj način brane od ulaska i delića sumnje u satansko učenje njihove "vere".

Onda su po vama i Bog i Gospod Isus i apostoli satanisti, jer Adventisti svoje ucenje zasnivaju na Bozjoj reci bibliji.

Na isti način su odbijali da se suoče sa istinom da je Miler lagao.

Nije Miler nista lagao, jer ako je kojim slucajem on lagao, onda je i Bog slagao proroka Danila kada mu je otkrio prorocanstvo o 2300 godina koje se zavrsava 1844 godine, kada odpocinje ociscenje nebeske Svetinje.

Miler je samo pogresno razumeo da Svetinja ne predstavlja zemlju i da tada nece Hristos doci da je ocisti prilikom svog drugog dolaska, vec da postoji Svetinja na nebu, u kojoj Isus posreduje za gresnike.

Jos nesto.

Sto se tice satanizma, upravo se kroz ucenje tradicionalnih crkava proteze satanizam, jer to ucenje ima poreklo iz Vavilona centra svih okultnih mnogobozackih filozofija, koje su se sa pocetkom polovine 2 veka i kasnije postepeno uvlacile u crkvu i preobucene u Hriscansko ruho.

To nije satanizam u pravom smislu te reci, vec nesto mnogo gore i podmuklije, to je prikriveni satanizam pod plastom Hriscanstva i Hriscanskih elemenata.
Zato je mnogo gori od samog satanizma, jer obmanjuje svet na prikriveni nacin, i vodi ljude pod okrilje satane.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Sto se tice satanizma, upravo se kroz ucenje tradicionalnih crkava proteze satanizam,

Po vama subotarima i Isus je sotonist, jer je kršio židovsku subotu. A onda je posve logično da nas koji smo Kristovi (kršćani) optužujete za sotonizam. I na to nas se Isus upozorio: Mt 10,25: Ako su domaćina Beelzebulom nazvali, koliko će više njegove ukućane?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Po vama subotarima i Isus je sotonist, jer je kršio židovsku subotu.

Nije Isus krsio Subotu kao cetvrtu zapovest, vec je krsio pravila i propise o tome sta treba a sta ne treba raditi subotom, koje su Jevreji nametnuli suboti, i za nepostovanje tih svojih propisa ga osudjivali.

Isus se borio za cistoti subote onakve kakve je uspostavio Bog, a protiv Farisejskog licemerja.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Je. Sveti Ivan apostol piše da je Isus kršio subotu, i citira Isusove riječi kojima sam Isus to priznaje.

Krsio je nametnuta Farisejska pravila o suboti, a ne cetvrtu zapovest o suboti, jer onda bi on lagao kada je rekao "ZAKON JE TVOJ MENI U SRCU" i u tom slucaju je prevario bogatog mladica kada mu je rekao da drzi deset zapovesti, a sam ih je krsio.

Takodje, onda je Isus bio bezboznik, jer poslanica Jakovu kaze za deset zapovesti "KO SAGRESI U JEDNOM KRIV JE ZA SVE"

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Je. Sveti Ivan apostol piše da je Isus kršio subotu, i citira Isusove riječi kojima sam Isus to priznaje.

Zato oni Novi Zavet i tretiraju kao nešto što ne treba doslovno tumačiti.

Ok, žele da budu židovi, neka budu, ali Kristovima se neće nazivati. Mada, ni židovi ih neće prihvatiti, jer muhamednace boljim vernicima nazivaju i iskrivljuju Pisama.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kršio je subotu, piše sveti Ivan. :)

Krsio je nametnuta Farisejska pravila o suboti, a ne cetvrtu zapovest o suboti, jer onda bi on lagao kada je rekao "ZAKON JE TVOJ MENI U SRCU" i u tom slucaju je prevario bogatog mladica kada mu je rekao da drzi deset zapovesti, a sam ih je krsio.

Takodje, onda je Isus bio bezboznik, jer poslanica Jakovu kaze za deset zapovesti "KO SAGRESI U JEDNOM KRIV JE ZA SVE"

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Nigdje Isus nije spomenuo deset zapovijedi. Opet izmišljaš.

Da vidimo da li izmisljam.

Isus kaze mladicu da treba da drzi deset zapovesti:

I gle, neko pristupivši reče mu: učitelju blagi! kakovo ću dobro da učinim da imam život vječni?
A on reče mu: što me zoveš blagijem? niko nije blag osim jednoga Boga. A ako želiš ući u život, drži zapovijesti.
Reče mu: koje?
A Isus reče: da ne ubiješ; ne činiš preljube; ne ukradeš; ne svjedočiš lažno;
Poštuj oca i mater; i ljubi bližnjega svoga kao samog sebe.

Reče mu mladić: sve sam ovo sačuvao od mladosti svoje; šta mi još treba?" ( Matej 19. 16 - 20 )

Poslanica Jakova kaze da treba drzati SVIH deset zapovesti i ko sagresi u jednom da postaje prestupnik ili bezboznik:

"Jer koji sav zakon održi a sagriješi u jednome, kriv je za sve,
Jer onaj koji je rekao: ne čini preljube, rekao je i: ne ubij. Ako dakle ne učiniš preljube a ubiješ, postao si prestupnik zakona" ( Jakovljeva poslanica 2. 9-11 ).

Natrag