Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
Isto to je pisao i na Kainosovom forumu kada se raspravljao sa nekim unitaristima. No, tada možda nije (pod uslovom da je ikada i bio iskren) nije još uvek bio otkrio "rane jade" avatara "duha proroštva".

Toliko o konzistentnosti....

Mislis ovom forumu

HTML:
http://izaija95.forumcroatian.com/

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Koliko ja znam to je protivno pravilima.

Protivno je pravilima i ono što radi uTripovani41, vidi:

#15 Zabranjeno je postavljanje linkova ka drugim forumima poziv na registraciju,njihovo reklamiranje.Za krsenje ovog pravila sledi trajni ban

#14 Na forumu je striktno zabranjeno diskutovati o politici.

#12 Najstrože se zabranjuje spamm-ovanje (reklamiranje raznoraznih proizvoda), slanje više uzastopnih postova sa smajlićima bez ikakvog smisla, a sa ciljem sakupljanja postova. Svako ko bude kršio ovo pravilo, biće opomenut, a u ekstremnim slučajevima odmah banovan.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Protivno je pravilima i ono što radi uTripovani41, vidi:

#15 Zabranjeno je postavljanje linkova ka drugim forumima poziv na registraciju,njihovo reklamiranje.Za krsenje ovog pravila sledi trajni ban

#14 Na forumu je striktno zabranjeno diskutovati o politici.

#12 Najstrože se zabranjuje spamm-ovanje (reklamiranje raznoraznih proizvoda), slanje više uzastopnih postova sa smajlićima bez ikakvog smisla, a sa ciljem sakupljanja postova. Svako ko bude kršio ovo pravilo, biće opomenut, a u ekstremnim slučajevima odmah banovan.

Svi oni ovo krse, samo niko ne reaguje kad niko ne prijavljuje. A oni ce prijaviti svaku pa i najmanju nasu gresku!

A sto se tice Tripa - Milosa Bogdanovica :) ->

FB_IMG_15721680691745568.jpg

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Taj forum mrtav je već godinama, nemam ja što reklamirati...pa svako živ može to provjeriti...
Ma dobro, mozda ja i gresim u vezi tebe, al vec te je jednom Jurivaka upozorio da ne stavljas link foruma.. Bio on mrtav ili ne, a to ne negira ono sto sam rekao da vecinu ovde ne interesuje istina, nego imate neku svoju istinu koju zelite nametnuti.. Diskusija u takvoj atmosferi je nemoguca..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ma dobro, mozda ja i gresim u vezi tebe, al vec te je jednom Jurivaka upozorio da ne stavljas link foruma.. Bio on mrtav ili ne, a to ne negira ono sto sam rekao da vecinu ovde ne interesuje istina, nego imate neku svoju istinu koju zelite nametnuti.. Diskusija u takvoj atmosferi je nemoguca..

Upravo tako. Diskusija na taj način je nemoguća, niti je ikada bila moguća.

Na pitanje zašto, treba samo pogledati činjenice, i biće nam dat odgovor. Pogledaj malo postove, teme, način komuniciranja...

Zašto recimo Slap ili ja ne namećemo prihvatanje primata Cathedra Petri? Zašto niko od pravoslavnih ne nameće sinodalnost i nas dvojicu ne ubeđuje da je insistiranje na tom primatu pogrešno? Kuda bi nas odvelo kada ni jedni drugima zamerali način na koji se krstimo (ne krštavamo, nego činimo znak krsta), kuda bi nas odvelo kada bi jedni drugima zamerali oblik pričesnog hleba?

Stvar je u tome što mi na to ne gledamo kao na problem, jer u dubini znamo da su nam kako koreni, tako i vera isti. Dok to sa ovima nije slučaj.

Ne može se naime tražiti i naći zajedničko sa nekim ko negira Božanstvo Isusa, i predstavlja ga anđelom. Ne može se imati išta zajedničko sa nekim ko negira besmrtnost duše, ko negira prisutnost u Euharistiji, ko negira Bogorodicu, ko propoveda uslovljeno spasenje, ko judaizira... ne može.

Pljuvanje po Crkvi i nazivanje pogrdnim imenima je samo vrh ledenog brega.

Da je bar istina. Žele nametnuti priču kako je Isus proveo 18 stoljeća u "Očevu dvorištu", a onda se 22.10.1844. doselio Ocu i sjeo mu zdesna. Mame ljude lažima i svetogrđem, a ne istinom.

Da je barem samo to u pitanju, Slape oni naučavaju da Isus još nije seo zdesna Ocu, nego da je preuzeo "novu dužnost". Sešće po njima, na prestolje (zdesna Ocu) tek kada završi "Istražni postupak".

To ne samo da je blasfemija, nego hula nad hulama. Svakim svojim "naučavanjem", svime što propovedaju, nameću, ili rade oni Hule na Svetog Duha.

Natrag