Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ti, Miloš i Tripo imate maniju proganjanja. I to specifičnog proganjanja, pričinja vam se da vas svi drugi pljuju. A tko bi vas pljunuo? Zašto bi vas tko pljunuo?

Ko ih pljuje? Ko ih progoni? Iz kog razloga bi neko progonio njih "trojicu"? Osim ako oni pod progonom i pljuvanjem ne podrazumevaju iznošenje istine.

Uostalom pogledajmo teme koje su adventisti pootvarali, pogledajmo šta i kako su postavljali i kako odgovarali. Činjenice govore mnogo više od "osećanja" pojedinaca.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Uostalom pogledajmo teme koje su adventisti pootvarali, pogledajmo šta i kako su postavljali i kako odgovarali. Činjenice govore mnogo više od "osećanja" pojedinaca.

Baš ste vi otvorili pljuvače teme. Ko o čemu, plodovi protest. o seksualnim prestupima, Hitler i Luter

Kainos je otvorio temu kao odg. na napade koje stalno vršite i to je u redu.

Činjenice govore mnogo više od "osećanja" pojedinaca.

E činjenica je da ste u rasulu vi, mi još nismo.

Kod vas je haos, jad i beda u vašim državama.

Dovoljno je da uključimo TV i da sve vidimo.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Neka se suoči sa realnošću, nas ne zanima narcisoidni bes. Niti isti izaziva reakcije kakve bi neko možda očekivao.

Pa ovde jedino vi bes pokazujete.

Evo reči jedne osobe ženskog pola.

antonijadz said:

A ti Tripko pusti malo vodu, jer pocinje da smrdi uzasno čim otvoris usta u kojima s nalaze samo rječi mržnje, koje će te upropastiti.

Znate šta znači kada čovek treba da pusti vodu, šta je radio.

Pazite ovo jer počinje da smrdi kada otvorim usta.

Šta reći nego jadno.

Dobro je rekao Jurivaka to onda znači šta....

A Dart se pita "ko ih pljuje".

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ovo sam ja započeo, upravo kao odgovor na vaše bezočne nasrtaje.

Neka onda piše na njoj.

Ako si otvorio. Svako ko iole zna nešto o njima treba da te podrži. Uostalom ne iznosiš laži, nego istinu. To što se njima to ne sviđa, ne treba da nas interesuje. Luter jeste bio takav kakvim ga prikazuju činjenice, ne bajke kojima scriptulatori pokušavaju da izvrše reviziju istorije.

Dakle, da se adventisti bez ikakvog prava nisu drznuli da sebe predstavljaju nekakvim "pravim hrišćanima" i nevinašcima, monopolizirajući sve teme i nasrtljivo napadaju sve koji ne žele niti mogu da prihvate laž kao istinu, otvaranja i postavljanja tema koje "pahuljicama" smetaju ne bi ni bilo.

Ujedno. zašto mu odgovarati, jer ne zaboravi on se igra projekcijom. Omiljenom igračkom narcisoida.

Čitaš li ti svoje postove?

Čita ih, ne brini. Samo se koristi "magičnim trikovima" iz arsenala narcisoida.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa ovde jedino vi bes pokazujete.

Evo reči jedne osobe ženskog pola.

antonijadz said:

A ti Tripko pusti malo vodu, jer pocinje da smrdi uzasno čim otvoris usta u kojima s nalaze samo rječi mržnje, koje će te upropastiti.

Znate šta znači kada čovek treba da pusti vodu, šta je radio.

Pazite ovo jer počinje da smrdi kada otvorim usta.

Šta reći nego jadno.

Dobro je rekao Jurivaka to onda znači šta....

A Dart se pita "ko ih pljuje".

Čitaš li ti svoje postove?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Čuj mislio si da govore, a napisao da ne govore. Još si rekao da samo osećaju, što znači da ne govore nikako.

Covek se nalazi u blizini Bozjoj. On je Duh, nemoze da govori , da hoda , da radi , da ista cini, jer nema telo, moze samo da oseca.. Posto mu je potrebno telo da bi bio kompletan, ceka vaskrsenje, on uziva u Bozjoj ljbavi , ako je cinio dobro..

Evo i potvrde.

Mire

Rekao sam da ne pricaju i ne pricaju, nisi oborio tvojom filozofijom...

:mig::):D

Sep 5, 2016

A ovo je moj komentar pre tvog.

Sep 4, 2016
Rekao si da mrtvi ne pričaju.

Ti si smesan ko cirkus! :)

Pa i rekao sam da ne pricaju, u cemu je problem? Pa ti covece ne znas ni sta pises a hoces da mi podmetnes, a ne znas ni da podmeces!

Rekao sam da ne pricaju jer nemaju glasne zice! Svako pa i malo dete zna da sam to mislio kad sam rekao da ne mogu da govore, pa ne moze duh govoriti ako nema preko cega da govori.

Uopste necu da se bavim tvojim podmetanjem, i ti si rekao da je Bog Trojstvo pa ti sada nije Trojstvo. I ja tebi tako mogu da podmecem kontradiktornost, da tvrdim da ne znas sta govoris, a ti i ne znas sta govoris!

Nego mi podmeces namerno, jer ti smeta sto sam tvoju licnost doveo u pitanje. A nisam ti ja kriv, ti si sam sebe sredio! Ti uvek sam sebe pokopas.

mire veli da sam ja ohol, da se pravim doktor teologije i slicno...kao da me poznaje sto godina...znaci nastvlja pljuvati po meni, iako sam samo rekao oholi je samo jedan i to pontifeks...posto je nastavio sa uvredama, , dobro je Jurivaka napisao, postat ce "osoba sa sumnjivim nivoom kuluture".

A dozvoljeno je pljuvati pontifeksa, nazivati ga djavolom, ohlicom itd.. a nije dozvoljeno pljuvati Elen White, kao kad je Taramana nazivao 'vest..'???

Pa ste ga zbog toga prijavili i on dobio ban zbog toga? Bas lepo od vas!

A Jurivaka mi je samo zeleo reci da ne budem kao vi, i da se ne spustam na vas nivo, znajuci da vi namerno izazivate coveka da on pukne, da bi ga posle mogli optuziti. Ja znam sta je on mislio, zeleci mi dobro.. I u pravu je..

S druge strane, ti kao da ne vidis da je komentar upucen svima, u mnozini, pa se to odnosi i na vas!

A o cemu vi pisete, i cime se sve bavite na forumu, da i ne govorimo, kako skrecete temu na politiku, na nacionalnost, svakodnevno vredjate i izazivate (ti si meni prvi rekao da sam ja kao 'naivan djecacic' - ja tebi pre toga nisam rekao nista), negativno govorite o pravoslavnoj i katolickoj veri..

Dakle, izazivate nas, a kad vam se istom merom uzvrati, onda coveka prijavite, kao da je on sam kriv! A jadan je bio izazvan.

Vi ste vukovi u jagnjecoj kozi.

Nisam ja rekao da si 'ti ohol' u mom postu, to se nije odnosilo na tebe, ali posto si se sam pronasao u tome.. vidi sta ces s tim...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Rekao sam da ne pricaju jer nemaju glasne zice! Svako pa i malo dete zna da sam to mislio kad sam rekao da ne mogu da govore, pa ne moze duh govoriti ako nema preko cega da govori.
Imao si priliku da to objasniš kada sam ti dao primedbu zbog toga što tvrdiš. A ti si samo potvrdio svoj stav i nisi dao nikakvo objašnjenje što znači da si mislio da oni zaista nikako ne mogu da govore,a to si potvrdio i sa stavom da samo mogu da osećaju.

Natrag