Rat na forumu o religiji! (zavere, spamovanja, trolovanja, prijavljivanja, borbe nepostenim sredstvima)

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ti mislis da mene briga sta mi ti podmeces? Pa time pokazujes da sam u pravu sve sto sam rekao za tebe..

Dokazao sam da ti samog sebe osporavaš.

Ti si neobrazovan, neuk i ne poznajes ni teologiju svoje crkve, pored toga si zao..

Zato popljuvavaš sagovornika. Znači da jesi u kontradikciji sam sa sobom.

I jos ne znas ni da podmetnes, mislis da dokazujes neku moju kontradikciju, totalno jadno..

:beee: :D :mig:

Saćemo da vidimo da li nisi.

Mire ----Pa pise "MUCE SE U VECNOJ VATRI" covece, "muce se trajno.." , sadasnje vreme a ne proslo!!!

Mire----Ja ne zagovaram "vecno mucenje" niti moja crkva, vec govorim o realnosti tog mesta! Ne skreci temu!

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Dokazao sam da samog sebe osporavam. :mig:, evo:

Prvo, ovako:

Постоји Свето Тројство

Bog Otac je tvorac neba (duhovnog svijeta) i zemlje (stvaronog doba), svih vidljivih (materijalnih) i nevidljivih (duhovnih) stvari. Bog Otac nije bio stvoren niti je na bilo koji način nastao, nego jednostavno postoji oduvijek, On jeste.
Bog Sin je spasitelj čovječanstva. Bog Sin je rođen (u duhovnom, ne materijalnom smislu) iz Boga Oca na početku vremena, a potom se za iskupljenje čovječanstva utjelotvorio kao Isus Krist.
Sveti Duh je treća Božja osoba koja ljudima daje Božje vrline i krepost, na primjer mudrost za pravilno razumijevanje Božjih namjera.

Tri -u jednom i jedan u - Tri

trojstvo.jpg

U tome je to jedinstvo koje postoji u Božanstvu. Sveti Duh je treće lice tog Božanstva, prema Delima apostolskim 5 glave 3 i 4 stihu: “A Petar reče: Ananija! “Zašto napuni sotona srce tvoje da slažeš Duhu Svetome? Ljudima nisi slagao nego Bogu.”

A onda, ovako:

25 Razloga Zasto Ne treba Verovati u Trojstvo ili Trojedinog Boga!

..........
3. Zato sto je doktrina Trojstva OMEGA OTPAD - prorokovano od Ellen G. White
.........

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Prvo, ovako:

A onda, ovako:
Ma bezobrastina teska, on misli da mene doticu njegova podmetanja. To sto radi je dokaz da ga duboko boli sto sam dokazao njegovu pokvarenost i da je on licno Milos Bogdanovic!

Pa sad mora da izvlaci moje reci van konteksta, on misli da cu ja time da se bavim..

Ne, nego cu da se bavim njegovom licnoscu, njegovom pokvarenoscu, njegovom zlocom, podmetanjem i njegovim pretvaranjem da je osoba koja nije! Jer to hricanin ne sme da radi i tako se ne ponasa! A on je ovde dokazao da nije hricanin jer se takvim stvarima bavi, i zato i nema nikakav kredibilitet da pise protiv nas, a jos manje ce neko njegive reci uzeti za ozbiljno, jer je dokazani lazov!

S druge strane, on ne moze dokazati da sam ja bilo sta lagao, moze samo da pokusava da mi namesti neke kontradikcije.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ma bezobrastina teska, on misli da mene doticu njegova podmetanja. To sto radi je dokaz da ga duboko boli sto sam dokazao njegovu pokvarenost i da je on licno Milos Bogdanovic!

Čuj mislio si da govore, a napisao da ne govore. Još si rekao da samo osećaju, što znači da ne govore nikako.

Covek se nalazi u blizini Bozjoj. On je Duh, nemoze da govori , da hoda , da radi , da ista cini, jer nema telo, moze samo da oseca.. Posto mu je potrebno telo da bi bio kompletan, ceka vaskrsenje, on uziva u Bozjoj ljbavi , ako je cinio dobro..

Evo i potvrde.

Mire

Rekao sam da ne pricaju i ne pricaju, nisi oborio tvojom filozofijom...

:mig::):D

Sep 5, 2016

A ovo je moj komentar pre tvog.

Sep 4, 2016
Rekao si da mrtvi ne pričaju.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
To sto radi je dokaz da ga duboko boli sto sam dokazao njegovu pokvarenost i da je on licno Milos Bogdanovic!

Da li ga boli ili ne, neznam niti me zanima. Znam samo da je svakim svojim postom on i njegovi sledbenici krše sledeće:

* Zabranjeno je pisanje o politici i vredjanje na verskoj i nacionalnoj osnovi,kao i vredjanje po bilo kakvoj osnovi.

Dakle, ako on, Tripo41, ili njegova "braća" ovde na forumu ne mogu da drugačije odreaguju na dekonstruisanje "vere" koju ispovedaju i nameću, osim kršenjem pravila foruma, (što su nebrojeno puta učinili, vređajući Slapa i Antoniju na nacionalnoj osnovi, da ne govorim o ubacivanju politike u sve teme) a da na uzvraćanje istom merom (ili čak u mnogo blažem obliku) reaguju žalbama kod moderatora i admina, optužujući pojedine od nas (konkretno tebe) da smo nekulturni, onda zaista nema svrhe da se sa takvima uopšte i raspravlja.

Baš iz tog razloga su mi svi adventisti sa foruma na ignore, i odgovaram isključivo kada im neko drugi odgovori iznoseći kako svoje mišljenje , tako i istinu o njima. No ako je i to njima "uvredljivo" a nije im recimo uvredljivo vređati sopstveni narod, radovati se njegovoj nesreći, ismevati kako Katolicizam, Pravoslavlje, pa čak i ateizam (o, da i te kako umeju da ismevaju ateiste), žao mi je, ali ja nisam "Politički korektan", i smatram da Istina nije uvredljiva.

Ujedno, ako bi smo se vodili principom "cenzure" da se "ne uvrede" sagovornici, onda čemu rasprava? Jer sve može da se protumači kao uvreda, posebno ako je neko alergičan na argumente i ubeđen u svoju ispravnost.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Da li ga boli ili ne, neznam niti me zanima. Znam samo da je svakim svojim postom on i njegovi sledbenici krše sledeće:

* Zabranjeno je pisanje o politici i vredjanje na verskoj i nacionalnoj osnovi,kao i vredjanje po bilo kakvoj osnovi.

Darth, pregledaj malo svoje izjave pa vidi da neprestano vredjas i pljujes po Adventistima.
Onda nemas moralnu potporu da ukoravas Tripa.

Ja licno mislim da mi ovde samo gubimo vreme i da nijedan od nas nije pokazao primer kako treba disutovati.
Ova nasa diskusije ne samo da nije dobra, nego je po sve nas i stetna.
Bilo bi mnogo korisnije da procitamo neku dobru knjigu, nego sto ovde trosimo vreme i energiju u gluposti

Član
Učlanjen(a)
26.02.2011
Poruka
987
mire veli da sam ja ohol, da se pravim doktor teologije i slicno...kao da me poznaje sto godina...znaci nastvlja pljuvati po meni, iako sam samo rekao oholi je samo jedan i to pontifeks...posto je nastavio sa uvredama, , dobro je Jurivaka napisao, postat ce "osoba sa sumnjivim nivoom kuluture".

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
mire veli da sam ja ohol, da se pravim doktor teologije i slicno...kao da me poznaje sto godina...znaci nastvlja pljuvati po meni, iako sam samo rekao oholi je samo jedan i to pontifeks...posto je nastavio sa uvredama, , dobro je Jurivaka napisao, postat ce "osoba sa sumnjivim nivoom kuluture".

Pa svi njihovi koment. su se sveli na to u zadnjih nekoliko dana im je obrisano jedno 3-4 komentara, možda i više.

Dakle samo vređanje.

Dakle, ako on, Tripo41, ili njegova "braća" ovde na forumu ne mogu da drugačije odreaguju na dekonstruisanje "vere" koju ispovedaju i nameću, osim kršenjem pravila foruma, (što su nebrojeno puta učinili, vređajući Slapa i Antoniju na nacionalnoj osnovi, da ne govorim o ubacivanju politike u sve teme) a da na uzvraćanje istom merom (ili čak u mnogo blažem obliku) reaguju žalbama kod moderatora i admina, optužujući pojedine od nas (konkretno tebe) da smo nekulturni, onda zaista nema svrhe da se sa takvima uopšte i raspravlja.

Bilo bi pošteno da priložiš moje koment. i da tako dokažeš svoje tvrdnje, inače iznosiš neistine.

Budi pošten pa me citiraj gde sam ja nekoga vređao na nacionalnoj osnovi.

Naravno da ću da prijavim svaki komentar koji me vređa.

Baš iz tog razloga su mi svi adventisti sa foruma na ignore,

Šta ćeš onda na forumu?

Ovo dajem da svi vide vaše izjave.

Uz moj koment.

Natrag