- Učlanjen(a)
- 11.02.2009
- Poruka
- 8.070
Eto Marko ja jesam. Sta sad hoces reci da ja lazem? Sto bih to radio? Mozda to zavisi od crkve do crkve, i od osobe do osobe, mozda se i klima promenila u medjuvremenu, ali ja sam to cuo ne jednom vec vise puta.. Znam da su hrtvatski adventisti npr. dosta drugaciji i oni to mozda i ne govore, ali ovi moji jesu govorili, eto licno je zena adventistkinja to rekla mom ocu, ja bio mali imao sam tada jedno 10-tak godina...
Ja bih zaista voleo da to nije slucaj..
I ja sam takve stvari od adventista čuo. I? Dakle ne radi se tu o nikakvim lažima. EGWisti zaista smatraju sve koji nisu njihovi, "sinovima Kurve", i to kao ni njihova braća po Mileru i ne kriju.
Ti bi voleo da to nije slučaj? Razumem da bi ti rado da između nas i adventista postoji "ljubav", ali nje ne može biti.
Kako ne govore, eno Kainos je sam postavio tri sestice pre neki dan govoreci o Papi..
Govore, govore i to stalno ponavljaju. Svakome ko pripada tom kultu isprali su mozak time, a oni, jadnici to povezali sa Svetim Pismom, pa ponavljaju nesvesni da ako iko zadovoljava većinu uslova da se okiti tim znakom, to je onda avatar "duha proroštva".
Posebno ako znamo da Ivan - Jovan- Yohanan nigde ne kaže da će antihrist biti muško. Niti da će ih biti samo jedan.
Ps. zver iz Apokalipse će biti smrtno ranjena u glavu, i tek nakon "vaskrsenja" od te rane će početi da govori silne hule. Ko ono beše udaren u glavu i sedmicama beše kao mrtav? Da ne govorim da ime te osobe (ime ne izmišljene titule koje i ne postoje) zaista daje broj čovjeka, broj 666.
Uz sve to, brate Mire, ikona - slika, ima više značenja u jeziku na kome je Apokalipsa pisana, i može značiti ne stvarnu sliku, ili idola, nego ideju.
No, ne treba skakati sa zaklljučcima, upravo zato što sam "duh proroštva" (a to Sveti Duh nije, nego neko drugi) će kao i uvek sve učiniti da proročanstva i tekstove Svetog Pisma izvrne tako da ljude zavede.
Ova tema nema veze sa argumentima vec sa tvojom licnoscu!
Ne moze nas da ne zanima koju ti skolu imas kada si se isticao kao obrazovan i autoritet a sve druge bez skole si nipodastavao!
Ne, ova tema i te kako ima veze sa argumentima. Onim lažnim koje adventistički akoliti u svojoj oholoj aroganciji koriste misleći da mogu da pobede Istinu, a svoju laž predstave kao "Božiju poruku".
To što je on, Tripo (ko god da se krije iza tog nick-a) ovde pokušao da ponižavanjem drugih i uzdizanjem svoje "nauke" (zaumne kao i sve što dolazi od "duha proroštva" nametne, samo je primer na koji način akoliti kontra znanja deluju. Ništa više.
Ti si skolu postavio kao merilo kojom se odredjuje necije pravo da govori o temama. Sam sebe si isticao!
Pa onda nam reci koju ti skolu imas?
Zasto lazes da imas fakultet? Znamo da lazes!
A sto se tice frustracija, njih jedino ti imas, i to u odnosu na pravoslavnu crkvu i svakoga ko rusi tvoju inteligenciju i autoritet! U adv. crkvu si otisao jer su ti podsticali ponos, a u pravoslavlju te niko nije fermao ni 3%! I to je cinjenica!
Neće ti reći, a sve i da ti kaže, od toga nemaš ništa jer dokazao je svojim postupcima da laže. Uostalom, sve i da ima "škole", samim ulaskom u kult "duha proroštva" bacio je sve te škole, pod uslovom da nisu kultističke Miki Maus fabrike diploma, ravno u klozet.
Frustracije? Mire, pa narcisoidi su hodajući magacini frustracija, praćeni kratkim fitiljem, ili lakim okidačem. Sve ih frustrira, a ponajviše što niko ne "prepoznaje njihovu genijalnost, posebnost, njihovu misiju."
Takvi zato i odlaze u sekte, posebno u kultove u kojima se članovima u umove usađuje da su svi oni "proroci" i da kroz svakog od njih može da se čuje "glas božiji" (naravno isključivo u skladu sa likom i djelom avatara "duha proroštva, u suprotnom im se ne priznaje "posebnost")