Pa nadam se da je tamo moguce, a kako i ne bi bilo, kad su sve protestanti tamo..
Ne radi se o tome da neko ovde iznese sta veruje, vec da na silu namece to svima redom! I onda ako drugi ne prihvate onda ih vija i davi, nazivajuci ih lazljivcima i svakojako.. Prvo dakle ubedjuje a ako to ne uspe onda te provocira i izaziva reakciju, a kad nista od toga ne upali, onda ti podmece i izaziva da puknes od muke i napustis forum ili da dobijes ban. Sve ste tako oterali sa foruma. A ako ti ovo ne vidis, onda stvarno.
Ali mislim da vidis, zato si i ukinuo Tripu status admina na svom forumu, jer je isto to radio..
Pozdravi mi Taramanu ako ga sretnes tamo, i reci da mi se javi..
Ne, Mire, ni tamo nije moguće, samo su svađe manje žustre. Veruj mi, imao sam prilike da vidim kako adventisti i jehovisti (posebno ovi prvi) izvode iz takta evangelističkog teologa. Čak su i njega ovi nasrtljivci optuživali da ne "sledi Bibliju"....
Drugo, zaista se ne radi o iznošenju šta neko veruje, jer eto pravoslavni iznose, mi katolici iznosimo, pa se ne napadamo međusobno (a tobi ovi nasrtljivci voleli, jer bi onda mogli da i jednima i drugima dele "lekcije") nego se pre svega radi, kako si i primetio, o tome da adventisti ne mogu a da ne nameću svoju blasfemiju. I to ne radi samo Tripo, svi oni su isti.
Ne, ne vidi, jer da vidi ne bi ga ovde branio. Shvati Mire, ne radi se o Tripi, ovom ili onom, nego o "veri" koju oni moraju da nameću, jer im to ide u poene na onoj njihovoj blasfemiji "istražnom postupku".
Taramanu? Čoveka su odavde oterali a da odlazi na njihov forum? Daj molim te, čitajući njegove postove ovde i te kako im je odgovarao onako kako treba, možda u neku ruku prejako, ali upravo onako kako treba sa njima, a sada treba poverovati da se smirio i okrenuo drugi list, pa im povlađuje????
To govoris i ti (Milose Bogdanovicu) , kako treba ratovati za istinu. Pri tom se ne libis koristiti i podmukla sredstva kao sto su lazi i namestaljke.. Kultisti ste obojica..
O itekako da su kultisti obojica. I te kako. Vidi ovaj video, u kome bivši musliman iznosi neke veoma zanimljive činjenice o islamu:
Mire, mi ne ratujemo (možda bi trebali?) za Istinu,, sve i da ratujemo, ne klanjamo se lažnim prorocima. Ja ovo ne činim zbog čoveka i blasfemija, nego zbog Istine, da drugi ne nasednu na
lažne proroke, satanina tumačenja, i postanu robovi kulta žene udarene u glavu.