Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ni u čemu... kultisti i jedan i drugi. Satani se i jedan i drugi klanjaju.
Uzgred, vidi ovo:
I šta je problem sa mojom fotografijom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ni u čemu... kultisti i jedan i drugi. Satani se i jedan i drugi klanjaju.
Uzgred, vidi ovo:
I šta je problem sa mojom fotografijom?
A ono je tvoja slika!?!? Zašto se onda rugaš bradonjama?
Njegova slika??? Interesting, very interesting.
Pa što su ga odavde onda i terali?? Smetao trolu i njegovima?
Ako zanemarimo diskreciju licnosti, same diskusije su se pretvorile u nista drugo osim licnog prepucavanja i vredjanja licnosti i ugleda drugih.
Terali su ga i odande, mislim da je cak dobio ban i tamo i Slap je dobio ako se ne varam, obojicu su ih terali, pa je Taramana dosao ovde.
A gde u pravilniku stoji da se javne licnosti kao sto su Milos Bogdanovic i druge, ne smeju kritikovati ili se ne smeju postavljati njihove slike i video materijali?
On je javna licnost a ne privatna!
Osim toga, nismo mi objavili ko je on, nego je sam to rekao!
Uostalom sta tebe to zanima? Ti bi sad da zatvoris temu, jer ovo diskredituje i tvoju crkvu, jer Milos Bogdanovic (koji ovde necasno ratuje), ti sedi u vrhu crkve!?
Dakle, kao sto sam vec obecao, pogledajmo kako Tripo bombarduje postovima i na drugim forumima.. Kako taj "sistem nadglasavanja" funkcionise?
Kao sto sam Tripo izjavljuje, u njegovo ime pisu 5-ica teologa.. Znaci dok mi ovde napisemo svako po jedan post, njih 5-ica u ime Tripe, napisali su po 5 komada.. -->
a imaš i "formacije" za cyber "evangelizaciju" putem preotimanja foruma, portala, trolovanja.
Upravo grupe, na kojima nista pametno ne rade vec "seruju nase postove" i sluze "cyber evangelizaciji", odnosno to im dodje logisticki centar. Razlog zasto on postavlja nase postove tamo i deli ih, nije prvenstveno ismejavanje, vec koordinacija, kako i na koji nacin nam odgovarati. Tako dobija odgovore na nase postove, a ovde ih samo kopira (sa neznatnim izmenama), i zato vremenski ti ne mozes stici od njihovog bombardovanja da odgovoris.. Jer dok ti napises jedan post, njih desetorica "teologa" iza njega napisu 10! Tako funkcionise "sistem nadglasavanja". I nije on jedini koji to radi, vec svi oni tako funkcionisu! (izuzetak je Jovan).
Inace, zali Boze ovakvih strucnjaka i teologa, kada nas 3 mozemo celu zbrku da im napravimo!
Sto je najgore po njih, providni su!
A metode kojima se koriste podmukle i zle!
Razlog zasto on postavlja nase postove tamo i deli ih, nije prvenstveno ismejavanje, vec koordinacija, kako i na koji nacin nam odgovarati. Tako dobija odgovore na nase postove, a ovde ih samo kopira (sa neznatnim izmenama),
Naravno kada im argumenti budu osporeni i "sistem nadglasavanja" im zakaze, onda prelaze na ismejavanja i ponizavanja, osporavanje licnosti doticnog..
Kada ni to ne uspe onda krecu u izazivanje negativne reakcije, da bi sebe prikazali zrtvom i tako uzrokovali banovanje oponenata.
Viši intelektualni nivo je kada se čovek bavi nečijim stavovima, a niži intelktualno nivo je bavljenje nečijom ličnošću, popljuvavanje iste.
Ili pocinju pisati o politici izazivajuci netrpeljivost na nacionalnoj osnovi, pa se onda zale upravi da je prekrsen pravilnik o netrpeljivosti. Tako zatvaraju teme koje im ne odgovaraju..
Cilj svega je, naravno, preotimanje foruma, gde bi oni vodili glavnu rec o svemu, a svi ostali bi bili u manjini, a ako to ne uspeju u startu, onda je cilj zatvaranje tema i na kraju samog foruma..
Evo peticija da se slap banira sa ovog foruma...molio bih forumaše da samo kažu da su za to......potrebno je 5 članova koji su za to....
P.S. Nema druge nego nastaviti istinu iznositi. Istina i njih spašava, i molim se Bogu da i oni to shvate.