Ti kao Katolkinja, sa tvoje tačke gledišta - mislim da ne bi smela da daješ takve savete jednom Adventisti.
Recimo, Pravoslavni bi u startu rekao "da je spasenje jedino unutar Pravoslavne crkve"
Katolici imaju malo mekši stav, ali tvrde "da su sve crkve otpala deca svoje majke Rimokatoličke crkve"
Dakle, sa tvoje tačke gledišta, i tačke gledišta Pravoslavlja, svi smo mi izgubljeni.
U svakom slučaju, zahvaljujem ti.
Takođe i kao devica Marija u Međugorju
Ni sa pravoslavne ni sa katolicke strane oni koji su u drugim crkvama nisu izgubljeni!
Jer onda bi ceo svet propao zajedno sa muslimanima , hindusima, budistima i ostalima...
Osim toga ja vece gluposti u zivotu nisam cuo , izjavio si: "molitva za moje prihvatanje neke druge istine nije potrebna".
Pa ti si 100% uveren u istinitost svoje crkve, sto je strasno! Da si uveren samo u Hrista, dao bi sansu drugoj istini odnosno crkvi, jer alternativa Hristu ne postoji, a alternativa crkvi postoji!
Dakle nisi uveren u Hrista, vec u crkvu!
Ti si izjednacio "adv. crkva = istina".
A samo je Hristos istina!
Antonija ti je dobro rekla, taj sto ti sapuce moze biti i jeste sotona! Jer te uci piramidologiji i numerologiji.
A istina se proverava, duhovi se kusaju, izjave iz duhovnog sveta testiraju, a tvoje nisu u skladu sa pismom!!! Ti si zaveden!
Ja sam Tripu više puta sugerisao zbog načina pisanja, i privatnim i javnim porukama.
Ne znam ja sta ste vi pisali privatno, ali javno napadas mene a ne njega.
Tebe lično smatram inađijom, koji zna istinu i svestan ju je, ali se inati iz sebi svojstvenih razloga.
Ja se nikome ne inatim! Ja ne verujem u vase ucenje uopste. Vidis kako je Tripo uticao na tebe da ono sto mi on pripisuje lazno ti prihvatas, a zapravo se on inati i to je ocigledno svima kako se pravi blesav sad kad sam mu pokazao da su protestanti ubijali katolike i sta su reformatori izjavljivali, kako su ucili progonu. On se na to nije ni osvrnuo a nastavlja se inatiti i ponavlja kako se rodovi vide na nivou drzava!
E to je inat, a ne ovo sto ja govorim u odbranu sa sve obimnim dokazima.
Ti si ocigledno zaslepljen.
Ja da sam pokvaren covek ja ne bi prethodno branio adventiste kad su ih svi napadali ovde na forumu. A Tripo tvrdi da jesam. A samo ako sam ja pokvaren onda bi se mogao "inatiti" jer namerno teranje inata je ignorisanje cinjenica i pretvaranje, sto moze raditi samo pokvaren covek.