Dati odg. ne znači i oboriti i Eva i Adam su dali odg. Bogu kada su zgriješili ali taj og. ih nije spasio odluke da budu istjerani iz raja.
Ne ponavljaj ono sto svako svakome moze reci! Ti meni isto odgovaras, a odgovori su ti besmisleni!
To sto su moji odgovori tebi nikakvi, ne dokazuje da tvoji jesu.
I kad kazes da je sotona takodje citirao bibliju, i ja tebi to mogu reci. Besmisleno je ponavljati to na svakoj temi, samo zato da bi nesto rekao.
To svakako nije obaranje mojih argumenata.
Naravno da nije obaranje tebi koji si zaslepljen.
Ja sam pozvao da komentarišemo temu po temu, a ne sve zajedno.
Zasto bi komentarisao tu temu koja se bavi vasim ucenjem uopsteno, kada su svi odgovori na ta pitanja vec dati na posebno razdvojenim temama gde se svako pitanje razmatra posebno?
Dakle otvorio si temu, i postavio ogroman post , na koji znas da niko nece odgovoriti, jer si kopirao celu knjigu. Ti samo bombardujes i pricas nasiroko i nadugacko sa ciljem da zamazes oci, ocekujuci da se niko ne javi da bi onda tvrdio kako nemamo odgovora!
Ajde bezi bre, ne izvodi tu!
Tebe naravno biblijska istina ne zanima, već tvoje lične teorije, pa zato i nisi spreman da se suočiš sa njom oči u oči.
Možda si je nekada i poznavao, ali si je odbacio.
Ja sam se sa svim vasim tvrdnjama suocio na posebnim temama na kojima se ta pitanja razmatraju, i hvala Bogu sve sam vam oborio!
To vide oni koji citaju, a vi koji ne citate, koji ste zaslepljeni ili ste svesni da nema odgovora pa izbegavate temu skrecuci je u drugom pravcu, ili postavljate kilometarske postove da sakrijete receno i zamazete oci, to je vas problem!
Nista vam ne vredi, jer cu ja to ponoviti na svim temama i dati jos opsirnije!
Vi mozete da se borite protiv toga bombardovanjem i manipulacijama, ili da nadjete drugi forum gde cete moci nesmetano da sirite svoja lazna ucenja.
Ovde necete moci, jer ja cu se protiv vasih izmisljotina boriti do zadnjeg trenutka.