Član
- Učlanjen(a)
- 26.04.2013
- Poruka
- 240
Ja sam primjetio samo da se download nastavlja nakon stopirane reprodukcije. Nakon restarta download je stao, ali nisam provjeravao da li je ista ostavio iza sebe.Da u pravu si. Treba jos puno toga da se radi oko ovog addona. Pazi sta se meni desilo. Krenem da gledam film u Quasaru nije mi se svidela brzina downloada pa sam prekinuo film, ali ostala je notifikacija da Quasar nesto radi... Morao sam da restartujem Kodi. Rekoh hajde da pustim film preko torrentera ali nemam nikakvu brzinu sto mi je bilo veoma cudno. Ruski trackeri daju max. Dok nisam provalio da je Quasar jos uvek downloadavao film koji sam ranije pustio, iako sam restartovao kodi. Tek kad sam rucno obrisao film (pusten preko Quasara) torrenter je dobio max brzinu downloada. Zato oprez sa Quasarom! Zna da poprilicno pobrljavi. Ipak cu se drzati stabilnog Torrentera.
Edit: Isključivanje opcije Background handling of torrents rješava problem. Ako sam dobro shvatio, to je od posljednje verzije uvedeno. Tako da nije bug, nego feature. Mada ne znam čemu služi.
Poslednja izmena: