Član
- Učlanjen(a)
- 26.04.2013
- Poruka
- 240
Probacu veceras malo igrati se sa podesavanjima i u Quasaru i u Torrenteru. Do sada sam vise cackao po advancedsettings.xml, nego po opcijama add-ona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Meni radi. Vidi da li imas poslednju veziju Quasara (0.9.8). Neki su imali problem da im update nije radio. Obrisi Quasar i provajder i ponovo sve instaliraj iz pocetka. Fino radi. Ima poneki sitan bug, ali cesto izlaze novi updejti...Bice ovo odlican addon, bitno je da neko radi na njemu.Dali vam radi quasar, meni od subote neće da nađe ništa, neznam šta mu se dogodilo, ništa nije bilo dirano samo je stao.
malo sam testirao ovaj kako bi rekao apdejtovani pulsar....radi lepo, tu nemam pripombi....jedina mana koliko sam testirao je stariji material....tu bi mogla biti opcija da trazi komplet sezone pa da onda otvoris i da unutar tog fajla biras epizode....torenter ima tu opciju ali je dosta sporiji kod ucitavanja pa se mi ne svidja....nadam se da bi mogli autori novog pulsara poigrati se sa tome jer meni je to jako bitna stvar....
Ne znam. Vidi na Kodi forumu@mwsavko
imam verziju 0.9.8 ali i nakon ponovne instalacije neće da radi
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=257967