Protestantizam i njegovi plodovi

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Još gore po bogohulnicu. A tvoje "klanjanje" bogohulnici naravno na tvoju propast.

Evo i trece lazi od juce.

Ja se ne klanjam nikome, ni Ellen White, vec priznajem sestru Ellen White kao krajnje poboznu i posvecenu osobu koja je pisala pod nadahnucem.

Ti ces propasti ako ne odbacis idolatriju klanjanja ljudima takozvanim svecima koje prihvatas kao posrednike pred Bogom i nacelnike svog spasenja, i poklanjas im poverenje da oni razmisljaju u tvoje ime, a ne da se sam molis Bogu da te uputi u svaku istinu, i da Isus postane nacelnik tvog spasenja.

Ja zajednicu sa Bogom imam i on sam mi svedoci svaku istinu njegove reci.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pa to Slap sebe projektuje, pošto se klanja kipovima i svecima. I hostiji

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Katolička provjećenost

Krvavi rat kartela za prevlast u trgovini ultrapopularnog voća: njegove cijene odletjele su u nebo, glave se više ne odrubljuju zbog kokaina, nego zbog zelenih plodova

Devetnaest mrtvih polugolih tijela meksički mafijaši objesili su preko noći da vise niz most u gradu Uruapanu. Meksički mafijaški karteli i prije su pokazivali strašnu okrutnost u međusobnim obračunima, u kojima je samo prošle godine stradalo 35.964 ljudi, piše Jutarnji list.

Ono što je novo jest da meksički karteli glave više ne odrubljuju u borbi za prevlast u trgovini drogom, nego u trgovini - avokadom. Ultrapopularno voće trenutno je isplativije od kokaina - nema popularne dijete bez avokada, nema medijskih nutricionističkih savjeta koji bi ga izostavili.

Avokado je hit: cijena mu stalno raste, a usprkos tome na tržištu ga nema dovoljno, prenosi NPR. Američki mediji izvještavaju da tamošnji restorani ne mogu više udovoljiti potražnji, pa umjesto avokada u salatama i sličnim jelima serviraju druge plodove.

Slobodna Dalamacija.

A ovo su vesti iz Holandije.

U Holandiji otvorena prva biciklistička staza od reciklirane plastike
U Holandiji je otvorena prva biciklistička staza na svetu u potpunosti napravljena od reciklirane plastike, što za cilj ima smanjivanje miliona tona odbačene plastike svake godine.

Biciklistička staza duga trideset metara, u 1.300 godina starom gradu Zvoleu na severu Holandije, sadrži količinu plastike ekvivalentnu 500.000 čepova boca, pa se procenjuje da je dva ili tri puta izdržljivija od tradicionalnih staza.

Osam miliona tona plastičnih boca, ambalaže i ostalog otpada završi u okeanu svake godine ubijajući morski život i ulazeći u ljudski lanac ishrane, navodi Program UN za životnu sredinu.

Projekat je prvi veliki korak prema održivim saobraćajnicama budućnosti napravljenim od recikliranog plastičnog otpada, rekli su u izjavi idejni tvorci staze An Kudstal i Simon Joritsma.

Novosti

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Da li je ovo pravo lice "prosvećenosti", bogastva, prosperiteta...?

Od kada su pojedinačni primjeri mjerilo istine? Slika se gleda globalno, da je kod katolika i pravoslavaca dobro ne bi dolazili u tu istu Ameriku.

Znači da u njoj ipak ima mnogo toga bolje nego kod ovih.

Pogledaj statistiku na globalnom nivou pa ćeš onda vidjeti rodove.

Ne može pojedinac biti mjerilo. Šta hoćeš da kažeš da su većina Amerikanaca pedofili?

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pogledaj statistiku na globalnom nivou pa ćeš onda vidjeti rodove.

Evo "globalnih adventističkih rodova":

Adventističke bolnice ubile su više crnaca nego Ku Klux Klan u čitavoj svojoj povijesti. (Video: 26:00)

113517

Prijevod: Dokumentirana povijest o najmanje 15.000 pobačaja u adventističkim bolnicama. Uznemirujuće činjenice o pohlepi, obmani i ubojstvu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Evo dokaza da na globalnom nivou katol. i pravosl. države zaostaju iza protest.
Broj telefona, dužina života, pismenost, smrtnost, korupcija, broj godina u demokratiji.

Blagoslov reformacije.jpg

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Što je blagoslov reformacije? To je dostignuće koje je omogućilo da Ku Klux Klan možete poslati u "ropotarnicu povijesti", jer crnaca možete puno više pobiti abortirjući ih u adventističkim, i drugim protestantskim bolnicama, nego što je to mogao Ku Klux Klan.

Pojednostavljeno - "Blagoslov" reformacije je "kultura smrti" i industralizacija ubijanja.

Učlanjen(a)
01.05.2019
Poruka
668
I
Koja je razlika?

Izgleda da nisi upoznat sa celom aferom.
Razlika je ogromna.
HTML:
https://www.blic.rs/vesti/svet/dzefri-epstajn-samoubistvo-predator-pedofil/4ryqtlh

Posmatram pojedinačno tripo41 jer je reč o globalnoj eliti, suvladarima ovoga sveta, onima koji donose odluke i prave tu statistiku koju ti prilažeš takvom kakvom jeste.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag