VIP
- Učlanjen(a)
- 14.07.2011
- Poruka
- 19.107
Ne vodi decu svoju kroz vatru Molohu. A vaši "lekari" abortuse vrše. Kult Moloha se vratio, a vaši mu služe.
Da, u tvojim zluradim snovima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne vodi decu svoju kroz vatru Molohu. A vaši "lekari" abortuse vrše. Kult Moloha se vratio, a vaši mu služe.
Ne postavljajte žive linkove drugih sajtova! To nije dozvoljeno. Ako morate postaviti link, postavite ga u HTML formatu.Nemojte katolici i pravoslavci tako...pa mi adventisti, protestanti smo tolerantni i korektni. Neko je stavio ovaj tekst na jednoj drugoj stranici, moze biti da je ovo postavljeno na stranici ATF u Marusevcu. Tu sam i ja teologiju pohadjao, a profesora Dragutina Mataka poznajem. No, ko je ovaj Branko Muric, postavit cu link da vidite ko je on.
"Ovog tjedna MTS studenti slušaju nastavu iz kolegija Suvremeno katoličanstvo na ATVU u okviru modula Studij religije. Dr. sc. Dragutin Matak, dr. sc. Branko Murić i dr. sc. Miroslav Čadek su obogatili znanje naših studenata bitnim informacijama o suvremenim trendovima i kretanjima unutar Katoličke crkve.
********************************************************************************
Pa sad recite da mi adventisti nismo tolerantni. Postoje i slike s nastave. Ovo MTS studij, mislim da se radi o stjecanju titule magistra teologije i sigurno je pohadjaju vecinom pastori iz Slovenije, HR ili Srbije.
Zar čovjek koji je Bogom osvedočen ima takvo mišljenje o braći svojoj
Ti koji sa Bogom razgovaraš , morao bi braću po savjetovati , a nei L, I, P.. lažovi, izvrtači, i prevaranti
Nažalost, teške reči ovde su sasvim nešto normalno. Daj Bože da se počne diskutovati na temelju argumenata ali bez kvalifikacija. To važi i za one koji se ovde predstavljaju kao Adventisti??? ali i one koji se predstavljaju kao članovi Katoličke Crkve??? ili druge neke...Moramo posumnjati da li su to zaista pravi Adventisti i pravi Katolici.
Kada god ovako pišu..nesmatrajte ih Adventistima ne smatrajte ih Katolicima niti Pravoslavnim.
Moja želja da se diskusija svede na pristojan nivo.
Kada god ovako pišu..nesmatrajte ih Adventistima ne smatrajte ih Katolicima niti Pravoslavnim.
Moja želja da se diskusija svede na pristojan nivo.
Vi to već činite, držite da ste vlasnici istine i biblije.
Vlasnik je Bog koji je to poklonio ljudskom rodu, svakom čoveku koji je otvoren da taj dar primi srcem.
Dakle ili će se prestati guranje EGWističkog sektaškog ekskluzivizma i vređanje drugih, ili diskusije nema sem kilometarskih svađa. Kako ti ne prozeliutiraš? Kako to da se rasprava o Enohu barem za sada ne vodi kroz svađe? Jednostavno paziš šta pišeše, i ne namećeš "svoju mudrost", nego prosto razgovaraš, razmenjuješ mišljenja sa kojima se možemo ali ne moramo slagati.
Vidi, dokle god osnova tumačenja Biblije bude antikatolicizam (u šta uključujem i mržnju prema pravoslavnima) nema pristojnog razgovora sa onima koji i ne žele razgovor nego im je primarni cilj da ostale obrate na EGWizam. Naravno, to je na njima, ne na nama.
E sad zamislimo da se Pavle obratio kao neki ovde ovim rečima:"ma slušajte vi pagani jedni, vi nemate pojma, ma kakvi su to bogovi, ma sramota..kuku lele itd..sad ću da vam pokažem ja ko je Bog..sad ću da vam oborim nauku i lažnu doktrinu...." pa kako bi oni reagovali? Na šta bi to ličilo. Ne, Pavle to ne radi jer ne ističe sebe nego