Dobro jutro gospon Mire
Nemoj tako žestoko Mire, da bi čovek video njegove zablude treba da ima samo malo prisebnosti i duhovnog poštenja. Trebao bi da već znaš danam Laki nosi težak teret ličnog dokazivanja,i branjenja Milerovih budalaština , i proturanja satanskih i bezbožničkih laži. Ovde se kristalno vidi ko je zaljubljen u satanske laži, on to jasno neće videti, on će nastaviti sa uzdizanjem Oca Laži i njegovih proroka .
Mire znaš onu narodnu, kakvog boga obožavaš takvi su ti i
sveci , njegov je svetac otac laži , i svi oni američki lažovi i obmanjivači: farmer Miler i skriboman Vajtovka.
Sve si tacno rekla nemam sta dodati.
Podržavaju zvaničnu istoriju, a ne veruju joj.
Da, a ti podrzavas "zvanicnu istoriju" dotle dok ti pase, kad vise ne pase onda je u pitanju "falsifikat"! Toliko o tvom postenju!
Ja nisam nikada tvrdio da je zvanicna istorija objektivna, jer su je pisali protestanti (pobednici) , ali ona sadrzi i istinite elemente.
Ovaj put je riječ o silovanjima časnih sestara od strane svećenika.
O tome
Znao sam da cete ovo postaviti, pitanje je u kolikoj je to meri izrazeno verovatno u maloj meri pa je preuvelicano, a o svojim zlostavljacima dece cutite!? Pa Papa bar osudjuje to!
Pitam se samo koliko će još sledbenici EGWizma da zagađuju svaku temu. Pa čak i ovu o plodovima "protestantizma".
Promenice se to..
Pa to moj DarthShone vi upravo činite SVE vreme, na svakoj temi zatrpavate o Luteru i Ellen White..
To je isto kada bi prijatelja tapšao po ramenu, a radio mu o glavi.
Videli smo ko ima nameru da zagadi raspravu, ko ovde koga vija, ko pravi zavere, ko spamuje , i ko zeli da izazove negativnu reakciju a potom prijavi moderatorima uvredu!
Tako je i mene Tripo naveo da ga osudim blijskim tekstom pa posle prijavio kao licnu uvredu, ali se prevaario jer je i on dobio ban zbog izazivanja.
Tako sada pokusavaju Marko i on da smeste Slapu i da ga banuju i pobrisu postove. To se lepo vidi i na onoj temi sto sam otvorio i postavio sam dokaz kako vi pripremate "
zajednicku operaciju" odnosno zaveru!
Hvala Antoniji sto nam je to otkrila. A ovamo se pravite fini i puni ljubavi, tako su i Taramanu banovali, a Marko se i tada pretvarao da je fin i govorio "brate"..
Ali na kraju - "to su vasi plodovi"!
Vi nemate argumente, vec morate da se zalite moderatorima da brisu nase postove i banuju!
Svaka vam cast!