Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Laodik. svoje besmislice mora pokriti sa napadom na mene i svrstavanjem na stranu protivnika.
Ti si napao mene, a ne ja tebe.
Koja si ti beda, da bracu opajdavas kod uprave, i to cinis iz ciste sujete i zlobe. Bas se pokazalo tvoje pravo lice.Tvoju nauku da.
Ovu ovde.
na fudbalskoj utakmici kao simbol uspeha ili pobede, kao i na neke druge, poput metle ili čišćenja kao simbola duhovnog čišćenja prljavštine greha i reforme, ili pak prevoznog sredstva i vožnje ( kola, kamiona, autobusa, broda... )
Koja si ti beda, da bracu opajdavas kod uprave, i to cinis iz ciste sujete i zlobe. Bas se pokazalo tvoje pravo lice.
Oni to međusobno svakodnevno, i uvek rade.
Koja si ti beda, da bracu opajdavas kod uprave, i to cinis iz ciste sujete i zlobe. Bas se pokazalo tvoje pravo lice.
On veze nema sa HAC, juče mi rekoše mani ga se odavno nije član crkve, nećemo valjda njega držati da ljudi misle da smo budale.
On nema veze sa HAC. Naravno da ću napasti svaku njegovu lažnu nauku.
Iznosio je besmislice iz silovanja i abortuse, sada iznosi besmislice za drugi dolazak.
Znači, vi EGWisti se spašavate članstvom u sekti!?!?!?
Tvoji stavovi o abortusu su stostruko bogohulniji od Laodikejinih. Laodikeja je, u svom neznanju, pravdao medicinsko osoblje koje u adventističkim "bolnicama" izvodi abortuse. A ti, u svojoj pokvarenosti, tvrdiš da su ti abortusi od Boga zapovjeđeni i Bogu ugodna djela, dokazujući to navođenjem starozavjetnog teksta u kojem Jošua "mačem siječe djecu".
rekoše mani ga se odavno nije član crkve, nećemo valjda njega držati da ljudi misle da smo budale.
Iznosio je besmislice iz silovanja i abortuse, sada iznosi besmislice za drugi dolazak.
Totalno ludilo od komentara.
Laodikeja je kao što si sam rekao u neznanju branio kult i njegove bolnice
Glavno da tebe drze kao malo vode na dlanu..
Ti ih jos vise pravis budalama..
Bog ubija koronom, svaka druga ti je laz, lazes i za svoj identitet i za ostalo..
Tako je, Laodikeja u neznanju, ne iz zlobe..
Kod ovog je sasvim drugacije..