Proricanje preko golova, minuta, rođenja i imena.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Laodik. svoje besmislice mora pokriti sa napadom na mene i svrstavanjem na stranu protivnika.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ti si napao mene, a ne ja tebe.

Tvoju nauku da.

Ovu ovde.
na fudbalskoj utakmici kao simbol uspeha ili pobede, kao i na neke druge, poput metle ili čišćenja kao simbola duhovnog čišćenja prljavštine greha i reforme, ili pak prevoznog sredstva i vožnje ( kola, kamiona, autobusa, broda... )

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tvoju nauku da.

Ovu ovde.
na fudbalskoj utakmici kao simbol uspeha ili pobede, kao i na neke druge, poput metle ili čišćenja kao simbola duhovnog čišćenja prljavštine greha i reforme, ili pak prevoznog sredstva i vožnje ( kola, kamiona, autobusa, broda... )
Koja si ti beda, da bracu opajdavas kod uprave, i to cinis iz ciste sujete i zlobe. Bas se pokazalo tvoje pravo lice.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Oni to međusobno svakodnevno, i uvek rade.

On veze nema sa HAC, juče mi rekoše mani ga se odavno nije član crkve, nećemo valjda njega držati da ljudi misle da smo budale.

Koja si ti beda, da bracu opajdavas kod uprave, i to cinis iz ciste sujete i zlobe. Bas se pokazalo tvoje pravo lice.

Isti ste kao i on, a evo šta su rekli za njega.

On nema veze sa HAC. Naravno da ću napasti svaku njegovu lažnu nauku.

Iznosio je besmislice iz silovanja i abortuse, sada iznosi besmislice za drugi dolazak.

Svi će biti spaseni, niko neće biti izgubljen.

Totalno ludilo od komentara.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
On veze nema sa HAC, juče mi rekoše mani ga se odavno nije član crkve, nećemo valjda njega držati da ljudi misle da smo budale.

Znači, vi EGWisti se spašavate članstvom u sekti!?!?!?

On nema veze sa HAC. Naravno da ću napasti svaku njegovu lažnu nauku.

Iznosio je besmislice iz silovanja i abortuse, sada iznosi besmislice za drugi dolazak.

Tvoji stavovi o abortusu su stostruko bogohulniji od Laodikejinih. Laodikeja je, u svom neznanju, pravdao medicinsko osoblje koje u adventističkim "bolnicama" izvodi abortuse. A ti, u svojoj pokvarenosti, tvrdiš da su ti abortusi od Boga zapovjeđeni i Bogu ugodna djela, dokazujući to navođenjem starozavjetnog teksta u kojem Jošua "mačem siječe djecu".

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Znači, vi EGWisti se spašavate članstvom u sekti!?!?!?

Baš tako. No, to njihovo "spasenje" je uslovno. Nije dovoljno samo pripadati kultu, nego i verovati ono što je osnivač kulta "naučavala". Dakle, kod njih "spasenje" propada ako se ne daje desetak, ako se ne pase trava ili kupus, ako se ne posmatra senka, a apostaza je verovati suprotno od učenja u glavu udarenog "duha proroštva" iz Maine-a.

Tvoji stavovi o abortusu su stostruko bogohulniji od Laodikejinih. Laodikeja je, u svom neznanju, pravdao medicinsko osoblje koje u adventističkim "bolnicama" izvodi abortuse. A ti, u svojoj pokvarenosti, tvrdiš da su ti abortusi od Boga zapovjeđeni i Bogu ugodna djela, dokazujući to navođenjem starozavjetnog teksta u kojem Jošua "mačem siječe djecu".

Upravo tako. Laodikeja je kao što si sam rekao u neznanju branio kult i njegove bolnice. Dok je (uTripo41vani) potpuno svestan šta govori, šta više slobodnom voljom seje otrov i tamu. Šta to govori? Da bi isti, samo da nije kukavica, istim onim žarom kojim su nacisti uklanjali hebreje, uklanjao svakoga ko se ne slaže sa njegovom vizijom "sveta" a to pravdao Svetim Pismom.

Naravno, on će se sada naći "uvređenim" prijavljivati postove i kmečati, kreveljiti se, ali svaki njegov postupak govori o sledećem:

Svom zlu koje je sam kult, jer ga je isti takvim stvorio, i o stanju njegovog uma.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
rekoše mani ga se odavno nije član crkve, nećemo valjda njega držati da ljudi misle da smo budale.

Glavno da tebe drze kao malo vode na dlanu..
Ti ih jos vise pravis budalama..

A ti nisi? Kojih si se samo gluposti nalupetao i sada drugog opajdavas da minimizujes svoj idiotizam!

Totalno ludilo od komentara.

A tvoji komentari nisu ludilo?
Bog ubija koronom, svaka druga ti je laz, lazes i za svoj identitet i za ostalo..

Laodikeja je kao što si sam rekao u neznanju branio kult i njegove bolnice

Tako je, Laodikeja u neznanju, ne iz zlobe..
Kod ovog je sasvim drugacije..

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Glavno da tebe drze kao malo vode na dlanu..

Problem je što ga ne drže. On samo tvrdi da ga drže...

Ti ih jos vise pravis budalama..

Svakoga on pravi budalom (koga može)....

Bog ubija koronom, svaka druga ti je laz, lazes i za svoj identitet i za ostalo..

Pitam se zašto me njegovo laganje uopšte ne čudi....

Tako je, Laodikeja u neznanju, ne iz zlobe..
Kod ovog je sasvim drugacije..

Upravo to ga i razotkriva.....

Natrag