- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Znači biću osuđen što sam napao nauku o golovima.
Ne, nego nećeš moći dobiti nagradu, jer nisi učinio ništa za Isusovu najmanju braću.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Znači biću osuđen što sam napao nauku o golovima.
Ne, nego nećeš moći dobiti nagradu, jer nisi učinio ništa za Isusovu najmanju braću.
SVEDOČANSTVO O POBEDI REPREZENTACIJE ŠVAJCARSKE NAD TIMOM SRBIJE 22 JUNA 2018 GODINE NA SVETSKOM PRVENSTVU U FUDBALU
Draga braćo i sestre.
U pogledu fudbalske utakmice između reprezentacija Švajcarske i Srbije 22 juna 2018 godine, a u kontekstu tumačenja simbola na koje je Bog ukazao u današnjem vremenu, kao što su "fudbalska takmica kao simbol duhovne borbe, gol ili pogodak na fudbalskoj utakmici kao simbol uspeha ili pobede, kao i na neke druge, poput metle ili čišćenja kao simbola duhovnog čišćenja prljavštine greha i reforme, ili pak prevoznog sredstva i vožnje ( kola, kamiona, autobusa, broda... ) u različitim vremenskim uslovima i prilikama, kao simbola čovekovog životnog duhovnog putovanja ka cilju, a to je carstvo nebesko, želim da dam svedočanstvo na koje mi je sam Gospod ukazao, nadahnuvši me svojim Duhom da ga iznesem u tom obliku, a vezano je za pomenutu fudbalsku utakmicu reprezentacija Švajcarske i Srbije.
Bices osudjen, jer radis isto za sta njega osudjujes! To je najgore licemerje, njega osudjujes zato sto nema cistu adventnu poruku, a ti u isto vreme ucis suprotno HAC propagirajuci ARIJANIZAM!Znači biću osuđen što sam napao nauku o golovima.
Dobro Laodikeja rece za tebe, da se ti samo pretvaras da si obracen!
Zar se stidiš svoje nauke o golovima, proricanja preko golova?
I ja se ograđujem od tvojih golova, datuma.
Tripo, ti ne znas nista o Bozjim otkrivenjima i kako on otkriva duhovne realnosti, i ne znas da Bog moze ukazati na duhovne realnosti i kroz znakove, ili svakodnevne zivotne situacije, od kojih je i fudbalska utakmica.
Isus je nekada to cinio u slikama sejaca na njivi, putem procesa u prirodi, odnose sa ljudima, razlicitim zivotnim situacijama, kroz zivotinje koje govore.. itd..
Ti si se toliko uzvisio, da bi i Bogu odredjivao kako ce delovati i otkrivati svoju volju.
Na to sam već odg. počeo si kao P4 da komentarišeš jedno te isto na skoro svakoj temi.
Jos si poceo i da iznosis neistine, i poluistine, jer upravo si ti postavio iste tvrdnje protiv mene na svakoj temi, a ocekujes da ti ja ne dam odgovor.
Sam vidi koliko je to podlo.
Krasi te isti duh najgorih protivnika koji ovde pisu protiv adventista, a ti tako pises protiv mene.
Zapitaj se sta si ti bolji od tih protivnika.
Sve si bliži JS.
Šta?
Puno konkretnih primera si naveo.