Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Zasto se ti brines za ispunjenje dogadjaja poslednjeg vremena onako kako ih propoveda Adventisticka crkva, kada ti ne verujes u takav sled dogadjaja koji propovedaju Adventisti?
Uopste me ne zanima vas sled dogadjaja, ali odbacivanje biblijskog toka dogadjaja dokazuje da ti odbacujes i samu bibliju. Ti si cak ovo i potvrdio izjavljujuci da "Boga ne mozemo zakljucati u Bibliju"!
Znaci ti odbacujes "biblijski sled dogadjaja" i "ubacujes neki svoj" izmisljeni!
Ovo pitanje pokazuje da tebi nije do poslednjih dogadjaja, vec da diskreditujes druge.
Naravno da mi nije do vaseg vidjenja poslednjih dogadjaja, ali ovo te potpuno diskredituje!
U bibliji postoje uslovna prorocanstva koja vaze za jedno vreme u kome treba da se odigra SVE zapisano u tim prorocanstvima.
Isus svoja prorocanstva o poslednjim danima, o dolasku antihrista (coveka bezakonja) i ostala koje je ponovio Apostol Pavle u svojim poslanicama a koja su "sastavni deo dobre vesti" (evandjelja) nije prikazao uslovnim! Nego necim sto mora da se dogodi pre nego dodje kraj! Cak je rekao "ne plasite se kada vidite sve ovo da se desava.. JER MORA TO DA BUDE.."
Takvim, nepromenljivim predstavio ih je i Pavle govoreci -"ako vam ko javi evandjelje drukcije nego vam mi javismo, proklet da bude!"
Znaci, ako neko uci da:
1) Nece se propovedati ovo evandjelje po celom svetu i onda doci kraj. 2) Nece se pojaviti bezakonik (antihrist) kojega ce Gospod Isus ubiti Duhom usta svojih i iskoreniti svetloscu dolaska svojega i ostale aspekte tog istog prorocanstva ako porice kao sto ti radis i tvrdis "da se poslednji dogadjaji ne mogu biblijom ograniciti", ne moze ni biti Bozji prorok, jer onda on rusi poredak i redosled dogadjaja Bozjih i njegove nepromenljive reci i jos ih naziva "uslovnim" sto ona nisu!
Poslednja izmena: