Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Tema je ovdje o adventistima a ne trojstvo - takva tema postoji. Mire ne zna da su mnogi tekstovi od EGW su prepravljani a npr u kompilacijskoj knjizi Evangelizam dodan je i podnaslov Trojstvo. Počeli smo lavicu temu na mom forumu ali sto ces kad ste takvi...ja sam bio blag a vi ste napravili dzumbus...ovaj urednik ovdje vam je toga dosta dopustio...ali nije lavicu moj forum ugasen...ukucaj staru adresu i vidjet ces gdje ce te odvesti....ali eto odlucio sam da mnogi nisu pozeljni zato nisu ni dobili link od mene da se forumu pridruze...nemojte se ljutiti...ali tako je moderacija odlucila...pravila su ostrija tako da ni jedan od vas ne bi ionako se dugo zadrzao....ne treba mi vasa pomoc vise da bi forum bio aktivan...aktivan je i bez vas...
Ne vidim zasto ne bi mogli razgovarati, posto mene kao onog koji godinama poznaje adventiste a imam tamo i rodjake, zanima ova tema.
A najvaznija tema kod advetnista je upravo ova o Trojstvu..
(nisi li ti zato poceo da verujes drugacije?)
Sve ostalo da li je E.G.White prorok i sl.. Me ne zanima..
Mozda su tekstovi prepravljani, i ja bi to voleo da vidim na primeru Trojstva.
Dakle jedan tekst kaze jedno a drugi drugo, uporedno.
I to na engleskom, a ne na srpskom ili drugom jeziku jer se u prevodu gubi smisao..
Nadam se da ne trazim previse.
Ja sam iz onoga sto su Taramana i Slap ovde pricali stekao takav zakljucak, koji sam izneo gore.
Mozda je on pogresan, a malo smo se i sukobili oko toga, pa se ja ovom prilikom izvinjavam...
Poslednja izmena: