Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ima, ima veze sa jezuitima
jer
su danas spisi sestre White gotovo masakrirani
pa o tome ja i govorim, o masakru
ali
original spis Ellen White nikada nije pisao, svjedočio protiv Boga, Krista i Biblije
sestra White je jasno pisala i naučavala da je Bog "JEHOVA" jedan jedini
subota je dan odmora koji je sam Bog blagoslovio i posvetio
Isus Krist je jedini spasitelj i da bi griješnik bio spašen, njegov život mora postati kao život Spsitelja u svemu poslušan Božjem Zakonu 10.zapovijedi
a
jezuitske ruke su od spisa koji svjedoči istinu napravile neistinu
od svjetla - tamu
znaš i sam da je sestra White davno, davno primila od Isusa Krista svjedočanstvo da će njena adventna kuća - crkva, biti prokazana, prodana rimokatolicima
ali ne slučajno, nego će to učiniti njena lažna braća
pronaći ćeš u njenim spisima sljedeće:
ova je kuća sada naša, ova je kuća prokazana, i vidjeh rimokatoličku procesiju sa svim križevima kipovima i slikama kako navaljuju na moju kuću
dragi moj kolega, tajne namjere sotone i papstva poznate su pred oko "JEHOVE" odavno
sve što se u najvećoj tajnosti poduzima protiv Boga i Krista, kršćani znaju odavno
postoji jedan stih u Bibliji koji govori:
miljenicima svojim "ON" u snu daje
dakle
da su adventisti ostali budni, i pratili svjetlost, primili treću anđeosku poruku,
da su cijelim srcem pratili Gospoda, tajni agenti sotone nikada se nebi uspjeli uvući u crkvu
i razoriti je iznutra
više su voljeli novac - te prljave dolare nego Spasitelja
e pa evo ima sada po želji njihovoj
služe sotoni, postali su potrkalo vatikana, robovi grijeha
umjesto da su slobodni i služe Bogu i Kristu
Naovoj samse temi načitala svačeg , nebi ništa komentirala previše grubo sa svačije strane
Da, samo je pitanje šta je šta? Nekima je svjetlost ono što je drugima tama i obrnuto! Čudni su putevi gospodnji!Borba duha Istine koji je svetlost i duha neistine kohji je tama mora biti takva nema tu kompromisa niti pijace
interesantno je kada spisi sestre White prođu kroz ruke jezuita,
najopakijeg odreda egzekutora rimokatoličke mašinerije u borbi protiv Boga i Krista,
odjednom prikazuju Božjeg slugu u največim zabludama, poroku i krivovjerju
točno je da su adventisti tek nakon što su se poklonili papi u vatikanu 1978. i time izdali Boga i Krista počeli prihvačati i naučavati idolopokloničku nauku o trojstvu
to nije nikakvo čudo jer su im jezuiti u generalnoj konferenciji, odavno
i doslovce im diktiraju rimokatolicizam koji je zamaskiran i prihvatljiv njihovim članovima
kada bi adventiste tjerali u rimokatoličku crkvu došlo bi do velike zbrke i nereda,
zato im je sotona preko jezuita ponudio zablude i krovojerja koja su dragovoljno prihvatili,
niti ne sluteči da su time postali rimokatolici, kao da su u samoj rimokatoličkoj crkvi
evo danas još malo pa možemo očekivati da če se potpuno pobratimiti sa vatikanom
Kad tata vidiš, s njime se bratimiš i družiš se s preljubnicima.
Psalam 50:18
Što vi znate o kršćanstvu ama baš ništa, lupate praznu slamu , viste jedni obični licemeri
Vaša se organizacija sastoji samo od lažni proroka , i učitelja , slobodno je možemo nazvat lopovskom , i barbarskom religijom . Svi koji će pogledat ovaj dokumentarac i svjedočenja prevareni jehovni svedoka koji su se izvukli iz ralja zla ,i ponovo prihvatili Krista ponovo normalno žive .Nosite masku ljubavi , dok zapravo žrtvujete tuđe živote , i uništavate tuđe obitelji . Viste svi opsjednuti ,i zato nemožete prihvatiti Krista kao spasitelja . Vaša sekta nemože svatit da je Isus Krist put , istina i život ,i daje Isus taj koji daje vječni život . Svi vi koji hopdate od vrata do vrata mante se sekte Jehovni svedoka ,i prihvatite Krista .
Jehovini svjedoci, poštujete li Isusa - dovoljno? Ivan 5:23
Spedya sam licno razotkrio da je vest manipulator i da izmislja svakave neistine protiv Adventista.
Njegove komentare ne treba uzimati za ozbiljno - jer on je upao u zamku protivnika Adventizma i Elen Vajt iznoseci takve stvari koje ni najvecem protivniku ne bi palo na um.
Da li se treba verovati sledecoj njegovoj tvrdnji - da Adventisti drze celu Ameriku i da stvaraju novi svetski poredak u kome ce oni na kraju progoniti ceo svet koji ne prihvati njihova ucenja.