- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Niko se nije više ispromašivao od JS i njihovih proročanstava.
Uvrgli se na "polubraću" i "polusestru".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Niko se nije više ispromašivao od JS i njihovih proročanstava.
Ne poznajes Tipologiju na koju biblija jasno ukazuje.
To je tvoja licna stvar, ali bar ako se o necemu diskutuje - bilo bi pozeljno da se ima neko osnovno znanje a ne u neznanju govoriti nesto, jer se time sramoti sam taj covek koji iznosi tu stvar i time i sam Gospod i ljudi koji takodje ne poznaju vode na krivi put.
Prvi jarac koji je prinesen na zrvu i njegova krv unesena u Svetinju - on predstavlja Isusa koji ce se zrtvovati za ljudske grehe na krstu.
Drugi jarac predstavlja sotonu na koga ce na kraju kada se zavrsi sud Bozji biti baceni svi gresi da on sa njima umre u vatri Bozje osude.
To je lepo obrazlozeno u mom objasnjenju kao i cela tipologija ovih simbola.
Evo ponovo na linku:
http://serbianforum.org/threads/promasaji-adventne-crkve.521320/page-45#post-1472525
pioniri adventizma su vjerovali i poštivali samo jednog jedinog Boga imenom "Jehova"
Isus Krist nikada nije bio niti če biti Bog
nisu tvrdili da je 1844.g. Bog odbacio sav pokvareni svijet nego da če Isus Krist doći na Zemlju
nikakav sotona nije zauzimao nikakvo prijestolje, pa on je istjeran iz Nebeskih dvorova prije 6000.g. jer je glumio pred Bogom da želi učvrstiti Njeog prijesto a trudio se svim silama srušiti Njegov Zakon i sebe proglasiti Bogom
točno da su pioniri adventizma pogriješili kada su vjerovali i tumačili da Isus Krist dolazi 1844.g
ali
su primili novu svjetlost i shvatili da Zemlja nije svetinja
te da je Isus Krist prešao iz Svetinje u Svetinju nad Svetinjama u Nebeskom hramu
također su tu novu istinu prenosili svim ljudima i tumačili im gdje je bila greška
a što se tiče rimokatolika i njihovih grešaka
pitanje glasi šta oni ispravno tumače u svom vjeronauku
kolio ja znam ništa
imaju bogova koliko god im treba
svetkuju nedjelju
klanjaju se pred svime i svačime
jedu najprljavije životinje pa čak to i u svoje crkve nose na blagoslov
a šta su radili kroz 1260.g. prevlasti, kakve kardinalne greške
to čemo vidjeti kada ustanu 100 000 000 mrtvih kršćana, plemenitih muškaraca i žena koji su stradali u ime rimokatoličke vjere
čut čemo njihova svjedočanstva
plako sve u svoje vrijeme kolega
pioniri adventizma su vjerovali i poštivali samo jednog jedinog Boga imenom "Jehova"
Isus Krist nikada nije bio niti če biti Bog
nisu tvrdili da je 1844.g. Bog odbacio sav pokvareni svijet nego da če Isus Krist doći na Zemlju
nikakav sotona nije zauzimao nikakvo prijestolje, pa on je istjeran iz Nebeskih dvorova prije 6000.g. jer je glumio pred Bogom da želi učvrstiti Njeog prijesto a trudio se svim silama srušiti Njegov Zakon i sebe proglasiti Bogom
točno da su pioniri adventizma pogriješili kada su vjerovali i tumačili da Isus Krist dolazi 1844.g
ali
su primili novu svjetlost i shvatili da Zemlja nije svetinja
te da je Isus Krist prešao iz Svetinje u Svetinju nad Svetinjama u Nebeskom hramu
također su tu novu istinu prenosili svim ljudima i tumačili im gdje je bila greška
a što se tiče rimokatolika i njihovih grešaka
pitanje glasi šta oni ispravno tumače u svom vjeronauku
kolio ja znam ništa
imaju bogova koliko god im treba
svetkuju nedjelju
klanjaju se pred svime i svačime
jedu najprljavije životinje pa čak to i u svoje crkve nose na blagoslov
a šta su radili kroz 1260.g. prevlasti, kakve kardinalne greške
to čemo vidjeti kada ustanu 100 000 000 mrtvih kršćana, plemenitih muškaraca i žena koji su stradali u ime rimokatoličke vjere
čut čemo njihova svjedočanstva
plako sve u svoje vrijeme kolega
Spedy, taktika ti je pogresna u tvrdnji da su Adventisti dobili nove svetlosti od Boga u vezi nekih pojedinosti dok u vezi drugih nisu.
Naravno da je Bog svojoj crkvi u pocetku dao svetlost po mnogim pitanjima a tu spada i istina o trojedinom Bogu, Suboti i mnogim drugim.
Nisu Adventisti mogli uvesti ucenje o trojstvu 65 godina nakon smrti Elen Vaj iz razloga sto je Elen Vajt verovala u trojedinog Boga i o tome pisala u svojim spisima.
Sto se tice tvog izlaganja o svinjetini..pises nerazumnosti.