Promašaji Adventne crkve

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ljudi braćo!
Rekao sam da je u crkvi uslov za krštenje verovanje da je Jelena Bela Božji prorok bar je ovamo tako možda je Adv. crkva fleksiblna pa je dala na volju da se može i bez osnovnih teza o verovanju krstiti.
Ono što jeste razlika to je uslov za krštenje u maloj zajednici u odnosu na krštenje u velikoj tu postoji razlika jer velika konzumira mesnu hranu i namirnice životinjsko porekla a mala ne jer se drži striktno Jeleninog recepta.

Laodikeja je deklarativno član male zajednice i fizički odlazi tamo ali nije prihvaćen dobro jer ima neke svoje poglede.To je razlog zašto će bezobzirno braniti Jelenu jer je to stena na kojoj stoji i kako sad prihvatiti činjenicu da je toliko vremena izgubio braneći neistinu?Već kad su u blatu gaziće još dublje jer je sramota izaći i istuširati se.

A kako i kome si se ti molio kad te uputilo da braniš "lažljivu pisaljku"?

On samo nastavlja tradiciju i određuje datume po istom duhu.
A tas kaže da je to NEISTINA.
Kao što metlica nije marila kad joj se reklo da lagi tako i oni što im je ona uzor čine.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ovo su subjektivna misljenja neobracenog coveka koji za nista ne pita Gospoda vec srlja svojom subjektivnoscu i druge osudjuje da su na krivom putu a sam ije ispitao svoje puteve i tim duhovnim slepilom obmanjuje sve oko sebe loveci neupucene koji ce da poveruju u svasta bez provere.
To je paradoks najgore vrste, da neko osudjuje druge a da sam nije osvedocen od Gospod u ono sto govori.

Moja savest je po ovom pitanju mirna, jer imam potpuno osvedocnje od Gospoda u ispravnost svojih stavova i vere koju nosim u sebi, tako da me osude ovakvih ljudi ne doticu vec ih istinski zalim zbog slepoce koje nisu spremni da se odreknu.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Sad možemo čuti odgovore na ona tri pitanja jer je to nešto vredno a ovo sve je prazno zato daj odgovore pa nek onda svako vidi imaju li ove prazne reči uopšte smisla kao i Jelenina nauka.
Izvoli Laodikeja:

Laodikeja reci nam od kad počinje taj lančić od 2300 i zašto od tad?
Onda nam reci šta se čistilo i šta se gazilo 2300 godina?
I za prvu turu pitanja bi bilo dosta sa ovim trećim koje glasi: šta je prestalo da gazi svetinju posle 1843 pardon 1844 a do tad je 2300 god. gazilo?(ilida uprostim kO JE GAZIO 2300 god, nebesku svetinju a od te nesretne 1844 prestao to činiti?)
Izvoli eto sam se sav pretvorio u uho kao slonče a verujem i Pravoslavni Mire.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
1.Laodikeja reci nam od kad počinje taj lančić od 2300 i zašto od tad?
2.Onda nam reci šta se čistilo i šta se gazilo 2300 godina?
I za prvu turu pitanja bi bilo dosta sa ovim trećim koje glasi: 3.šta je prestalo da gazi svetinju posle 1843 pardon 1844 a do tad je 2300 god. gazilo?(ilida uprostim kO JE GAZIO 2300 god, nebesku svetinju a od te nesretne 1844 prestao to činiti?)
Izvoli eto sam se sav pretvorio u uho kao slonče a verujem i Pravoslavni Mire.

Rekoh da sebi u beležnicu pišeš da nebi tako brzo zaboravljao, eto ih pitanja stoje i čekaju čitao si ih već samo nema odgovora zasad gde je zapelo?
Neboj se neću odmah otkriti sve prevare Jelene pa možeš pisati svoju veru.
Hajde uši mi već do zemlje imaj to u vidu.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
1.Laodikeja reci nam od kad počinje taj lančić od 2300 i zašto od tad?
2.Onda nam reci šta se čistilo i šta se gazilo 2300 godina?
I za prvu turu pitanja bi bilo dosta sa ovim trećim koje glasi: 3.šta je prestalo da gazi svetinju posle 1843 pardon 1844 a do tad je 2300 god. gazilo?(ilida uprostim kO JE GAZIO 2300 god, nebesku svetinju a od te nesretne 1844 prestao to činiti?)
Izvoli eto sam se sav pretvorio u uho kao slonče a verujem i Pravoslavni Mire..

Ovo sam ec odgovorio i prilozio celo objasnjenje prorocanstva o 2300 dana i noci, vrati se i pogledaj.

http://serbianforum.org/threads/adventisti.131946/page-425#post-1442829

Sto setice gazenja Svetinje - to nema veze sa ovim prorocanstvom o 2300 dana i noci - vec sa prorocanstvom o 42 meseca ili 1260 godina koje govori o vremenu mracnog srednjeg veka i odnosi se na stvarno gazenje yemaljskog Jerusalima od strane pagana.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Ovo sam ec odgovorio i prilozio celo objasnjenje prorocanstva o 2300 dana i noci, vrati se i pogledaj.

http://serbianforum.org/threads/adventisti.131946/page-425#post-1442829

Sto setice gazenja Svetinje - to nema veze sa ovim prorocanstvom o 2300 dana i noci - vec sa prorocanstvom o 42 meseca ili 1260 godina koje govori o vremenu mracnog srednjeg veka i odnosi se na stvarno gazenje yemaljskog Jerusalima od strane pagana.

Možda bi trebao prvo pročitati šta piše u knjizi:

Dan.
8:13 Tada čuh jednog sveca gde govoraše; i jedan svetac reče nekome koji govoraše: Dokle će trajati ta utvara za svagdašnju žrtvu i za otpad pustošni da se gazi svetinja i vojska?
8:14 I reče mi: Do dve hiljade i tri stotine dana i noći; onda će se svetinja očistiti.

Hajde ti blago tebi sad uzmi i odgovori ono što upitah ne radi mene već radi Mireta jer mi je stalo da čovek čuje učenje Jelene metlice.
Mene ne zanima copi-paste već iz svoje glave napiši u nekoliko rečenica šta uči tvoja crkva po pitanju onog što čeka odgovor...izvoli:

Mire bracika jel i tebi uši do zemlje od čekanja da već krene odgovor?
Vidi,možda ide ovako nekako :bfghb:a to znači početak ide baš od kad ide i reč da se Jerusalim sazida i ako nije Artarkserks to izrekao ode metlica nizbrdo.
Zašto baš od tad?
Pa uzmeš jedan broj recimo 2300 i onda od njega odsečeš 490 god i to je to.
A da li tako može ili ne otom ćemo posle kao i o dekretu.
Šta se gazilo 2300 god, pa nebo brate gazili i presto-svetinju Božju.
Ko to?
Pa PAPSTVO svojom službom.
Nemoj me sad pitati od kad papstvo postoji niti kako je ono moglo gore da gazi to ćemo posle dok metlicino čujemo.
I posle 1843 ili 1844 još metlica nije sigurna koja je godina jer su tako one čike govorile a ona vredno zapisala kao svoje od tad papstvo VIŠE NE VRŠI TAKO SLUŽBU KAO DO TAD I TAKO VIŠE NE GAZI SVETINJU GORE a to znači da se od tad očistila i Isus prešao iz sobe u drugu sobu.

Hajmo mi čuti šta Laodikeja kaže da ne nagađamo.
Mire ti slobodno pomozi Laodikeji može pomoć prijatelja i pola-pola šta god samo da konačno krenemo.

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pitanje da li je i ovo sto sam uradio u skladu sa savescu, jer ti nisi otvoren da istinu prihvatis i da se molis da te Bog osvedoci u nju, vec trazis da odgovorim na pitanja da bi i dalje manifestovao na forumu svoje strasti koje se bore u tvom bicu da blatis i napadas drugacija gledista.
Neka ti Gospod pomogne da pobedis ove strasti i manije koje te progone i da ti istinski unutrasnji mir i ljubav Duhom Svetim.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Laki braco, nisam ja tema već TVOJA VERA.
Zato hajde već jednom svedoči za ono što veruješ i nemoj žuriti pazi malo jer SVE ide na TAS a tamo nema igranja.
Šta bi gore...ima li čišćenja svetinje veze sa 2300?
Kreni ti sa odgovorima i ništa ne brini, ne možeš ti mene ,obratiti, zato uradi to zbog drugih to ti je lepa prilika da DOKAŽEŠ VERU i ISTINITOST to se bracika NE PROPUŠTA znaš li to?

Natrag