- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Naravno, ali prvo se moli Bogu da mu se potpuno predas i da te on potom uputi sta trebas ciniti a ne da radis u svojoj sili.
A kako i kome si se ti molio kad te uputilo da braniš "lažljivu pisaljku"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Naravno, ali prvo se moli Bogu da mu se potpuno predas i da te on potom uputi sta trebas ciniti a ne da radis u svojoj sili.
Laodikeja reci nam od kad počinje taj lančić od 2300 i zašto od tad?
Onda nam reci šta se čistilo i šta se gazilo 2300 godina?
I za prvu turu pitanja bi bilo dosta sa ovim trećim koje glasi: šta je prestalo da gazi svetinju posle 1843 pardon 1844 a do tad je 2300 god. gazilo?(ilida uprostim kO JE GAZIO 2300 god, nebesku svetinju a od te nesretne 1844 prestao to činiti?)
Izvoli eto sam se sav pretvorio u uho kao slonče a verujem i Pravoslavni Mire.
1.Laodikeja reci nam od kad počinje taj lančić od 2300 i zašto od tad?
2.Onda nam reci šta se čistilo i šta se gazilo 2300 godina?
I za prvu turu pitanja bi bilo dosta sa ovim trećim koje glasi: 3.šta je prestalo da gazi svetinju posle 1843 pardon 1844 a do tad je 2300 god. gazilo?(ilida uprostim kO JE GAZIO 2300 god, nebesku svetinju a od te nesretne 1844 prestao to činiti?)
Izvoli eto sam se sav pretvorio u uho kao slonče a verujem i Pravoslavni Mire.
1.Laodikeja reci nam od kad počinje taj lančić od 2300 i zašto od tad?
2.Onda nam reci šta se čistilo i šta se gazilo 2300 godina?
I za prvu turu pitanja bi bilo dosta sa ovim trećim koje glasi: 3.šta je prestalo da gazi svetinju posle 1843 pardon 1844 a do tad je 2300 god. gazilo?(ilida uprostim kO JE GAZIO 2300 god, nebesku svetinju a od te nesretne 1844 prestao to činiti?)
Izvoli eto sam se sav pretvorio u uho kao slonče a verujem i Pravoslavni Mire..
Ovo sam ec odgovorio i prilozio celo objasnjenje prorocanstva o 2300 dana i noci, vrati se i pogledaj.
http://serbianforum.org/threads/adventisti.131946/page-425#post-1442829
Sto setice gazenja Svetinje - to nema veze sa ovim prorocanstvom o 2300 dana i noci - vec sa prorocanstvom o 42 meseca ili 1260 godina koje govori o vremenu mracnog srednjeg veka i odnosi se na stvarno gazenje yemaljskog Jerusalima od strane pagana.