Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kakvu kafu kuva drug Equus! Svaka čast! :yea: :welcome:
Sutra će da mu se zahvalim lično!
Možda da ne pijem ova agresivna sre'stva???:thinking:
Ajd' udri Kalimerčice draga, ako treba pomoć viči!!!:aikidoolazim odma' !
Nije ti to od miline i reči koje ušima prijaju, to ti je si*a upala u kafu!Evo, neću ni da gunđam, sve mi je potaman. Baš mi je milo što misliš na mene. Odmah mi nekako toplo oko srca...
Nije ti to od miline i reči koje ušima prijaju, to ti je si*a upala u kafu!
Nemoj da se ljutiš dragi prijatelju, to mi je od preteranog druženja sa ženama, nema ovde muškog da se čovek ljudski ispriča, tek neko u prolazu! A žene k'o žene, samo pričaju o kuvanju i o onoj stvari, te se u zadnje vreme najviše izdivanim sam sa sobom! A i jure me neki zombiji iz prošlosti, koje sam trebao daaavno da potamanim, te se u zadnje vreme najviše bakćem sa njima, pa i nešto nemam vremena! Još malo, pa ću i ja sa Jocom u šumu da skupljam kristale, dotle je došlo... sorry
Ljudi dosao sam do 2 kristala ali ga cuva zombi titan.Treba mi vasa pomoc
Dobro ja pravim otrov za titana i sam cu skupiti 3 kristala i stvoricu nebeske stepenice i doci cu na nebo i ubiti saint germana i to ce biti kraj ove cele avanture jer kada ga ubijem svi zombiji ce umretiDragi Joco, mi ne radimo i ne zanimaju nas kristali. Nas zanima samo krtinka i konkretno.yes3
Dobro ja pravim otrov za titana i sam cu skupiti 3 kristala i stvoricu nebeske stepenice i doci cu na nebo i ubiti saint germana i to ce biti kraj ove cele avanture jer kada ga ubijem svi zombiji ce umreti
Ceo svet zavisi od ovoga ja moram uspeti saint je postao bog neupokojenih a ja cu postati bog kada ga ubijem ja cu biti bog novog sveta.Ocisticu ovaj svet od zla.....A ti ćeš se probuditi