Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Okej sada cete se vi spremati za rat a dodacu i jos jednu bombu za sveZjoco, fala za oružje, taman mi staje u podvezicu. Ki za mene da je pravljeno! :yea:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Okej sada cete se vi spremati za rat a dodacu i jos jednu bombu za sveZjoco, fala za oružje, taman mi staje u podvezicu. Ki za mene da je pravljeno! :yea:
ja,milencica i crvendac cemo biti pesadija bicemo kod naseg vozila.Imacemo dosta resursa za rat .Zombija ima 1000 a mutiranih 5 pa ze pazite.Ali jedno je sigurno saint german je moj.Okej nastavite me
SVI ZA JEDNOG...
Dobices sekirce ali moras paziti svog sina opasno je na ratnom poljuJao, jer moga ja da dobijem i sekerče? Molim te, molim te, molim te! Što volim sekirče a i baš mi onako ide uz ganderobu!
Dejki ide - gde ja tu i on, pa gde bi on mene izneverio.
Nego da vam se pohvalim, Moj sin je takođe borac protiv zombiji! Uspešno je raskrinkao zomba u vidu matematičarke i onako malen izborio se sa njom! Tako da ide i on... da vežba dete...
Hvala za sekirče!Dobices sekirce ali moras paziti svog sina opasno je na ratnom polju
Hvala za sekirče!
Paziću na mladunče, ne brini!
Hvala draga, hvala.Pljunuti na tatka i majku...Bravo za malog! Pravi je superman2.
Dejki svakako mora da ide. Milenčice, dobro da ga čuvaš, nemoj da ga zombi nagrde pa da kukaš poslije. Uvijek neka bude iza tebe, i nemoj da te čačka i pipa dok akcija traje. Disciplina efikasnost moraju biti maksimalni. Za sina ti čestitam, još je mlad a već je uspio da sjebe znanje toj babi.