Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izvestaj u kaludjerici zombiji se spremaju za rat ali ako hoce rat dacemo im ga ako hocete da pomognete u ratu samo napisite to u sledecim postovima.Rat ce biti 26 juna u 22:00 casova zombiji provaljuju na forum dobro se spremite
Kuhinja i ostali kuhinjski pribor je opran, oriban i dezinfikovan sa antizombe sprejevi i dezinfikatori. Kolci su odeljani i naoštreni za nabijanje zomb...ovaj, prasića i jagnjića na ražanj. Crezy je bio ljubazan i nacepkao drvca za potpalu. Milenčica mi je pozjamila sač i nešto za onu njenu gibanicu od kajmak (Dejki kaže da je mnogo lepa ta banica). A što Crvendać ima opremu za kolačićiiii!!!! Dođe ti da prazni sudići izedeš, koliko su lepi.
Moja uniforma se nije mnogo pohabala pa za sada neću da je menjam, ali mi se ona Lada Njiva sve ulubila od terensku vožnju po jendeci i ostali neravan put, a i vrućina mnogo u njoj, pa sam za one Ekvusove pare kupila novo prevozno sredstvo.
Nije skup, koštao je kao otprilike dva para štiklastih cipelica, jedna tašnica, čarapice, rej ban naočare, šeširić i parfem.
Ovako imamo 3 dana i 8 sati za pripremu za rat
AZ
crvendac
dama srce
rekontra
piggy
ja
zonki
milencica
kalimercica.
Treba nam jos 5 clanova
Nego Damo, sledeći put kad praviš kiflice, bolje da budu salčići, ima još kandidata koji voleeedu. Ako prođu test kod Equusa, mož' i ti da nam se pridružiš u kujnu.
Ok slusajte ovako malo sam spijunirao njihovo tajno mesto okupljanja.Njihov broj je nezamisliv oko 1000 ih je ako ne i vise.Njihov vodja je saint german koga moramo da ubijemo.Njega nemjte da dirate on je moj.Trebamo se raspodeliti.Ovako piggy i kalimercica ostaju na forumu da se slucajno zombiji ne usunjaju i da nam ne ukradu podatke.Crvendac ovo ce biti tvoje oruzjeAjd' zjovane, da čujemo taktiku, vidimo opremu i naoružanje, kontaktiramo izvidnicu i špijune, proverimo logistiku, da ne budemo kao oni što idu u svatove (a "glavno" nisu poneli)!
:lol:
Videla sam te kako prolaziš u novu "kariolu". Lepo izgleda, novo je novo. Jedino ta zadnja desna, ko da je malo izduvala.
Ovako imamo 3 dana i 8 sati za pripremu za rat
AZ
crvendac
dama srce
rekontra
piggy
ja
zonki
milencica
kalimercica.
Treba nam jos 5 clanova
Ti ces biti komadant a ja cubiti odvojen od svih.Smatrajte me kao nepoznatog coveka u ratu ja samo zelim da ubijem sain germanaMa to ovi zombovi iz moju ulicu, ljubomorni na moj novi autić pa posuli ulicu s ekseri....
Zjoco zaboravio si glavne, redovne članove i visoke funkcionere admirala Krezija i revizora Ekvusa i radoznalicu Ljubopitljivu. :acute:. Siva eminencija je takođe tu kao i naš zaštitnik Lapidus, samo se oni ne vide.
Ako se Ekvus složi, mogao bi da nam se pridruži Raznosač i Dejki.