Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Otkud sad ti??? Pa zjovan je rekao da si pokojni, da su te skembali zombovi!? Dobro je da si živ, treba mi pomoć, žene su pomahnitale i zabušavaju! Istestirale? Proverile? Pa to rade već mesec dana, i ništa drugo!!! Pa ako taj pica-men nije bio zombi, sada je postao sigurno! Mislim, ponavljati jednu radnju svaki dan, konstantno, mora čovek da pobrljavi i postane zombi!Pa ljudi moji šta se ovde dešava? Vratim se iz ilegale poslije mjesec dana a ono haos. Haos nije opcija za AZ tim. Zapamtite. Haos odgovara zombima. Zato ga i prave. Pa jesam li se cijeli mjesec lomatao po šumama da ovo zateknem? Šta će Krejzi i Lapidus da kažu na ovo?
E moj druže Re. Za tog Raznosača sam i ja čuo, gore u brdima. Razumijem te potpuno. Nije ni meni pravo, da ti iskreno velim. Skinuo nam taj macmudan sve ribe AZ tima. Nego, da te pitam nešto: "Je li se taj pokazao i na nekom drugom frontu osim rasturanja u spavaćoj sobi?"
Znaš kakve su žene. Čim malo izgube tlo pod nogama treba im neko da ih zaštiti. A sjećaš se kakva je frka nastala kad nas je Veliki Zombi razbucao. Pomalo ih i razumijem. Samo su žene.
Pravo da ti kažem ja nisam čuo da je taj Raznosač zombi. Jedino se čulo da ima poveći pendrek i da dobro mlati njime... Valjda su ga njih četiri propisno istestirale. Toliko im moramo vjerovati. Ima među njima starih, iskusnih boraca. Ne bi one to da ga nisu provjerile. Moramo malo više vjerovati njihovom zdravom razumu i procjeni.
Otkud sad ti??? Pa zjovan je rekao da si pokojni, da su te skembali zombovi!? Dobro je da si živ, treba mi pomoć, žene su pomahnitale i zabušavaju!
Evo ti primer. Crvena dama (malo jača od desetke tref :blum3 juče primljena u AZ i već hoće godišnji! Možda još i bonove za topli obrok i markicu za gsp??? wacko2
Pošto sam znao da će neko od nevernih Toma sumnjati u moju borbu, i načine na koje doprinosim pokretu, u petak sam tajno fotografisao način finansiranja pokreta i sliku zombija koji su ostali "k'o pištolji"! Ovo je fotografija pola sata pre završetka partije (imam još jednu, ali nije primerena ovom forumu),i na kraju sam ostao sam sa onom plavušicom, ostali zombovi su pobegli-ostale im samo čarape! Nju sam morao posebno da "izlečim" od zombizma, mlada je, bilo mi je žao da je utepam...Ne preteruj, gos'n Re. Ja sam pretrpela dosta, zato mi i treba godišnji. Dok sam se "bakćala" sa Raznosačem, pa onda sačekuša iza ćoška, stado zombova (sve je to malko uticalo na mene, jer sam nova i neukusna tj. ne iskusna), ti si za to vreme samo blejao, nešto zakerao i kao podnosio lažne izveštaje. Daj da vidimo trvojih ruku delo.yes3
Pošto sam znao da će neko od nevernih Toma sumnjati u moju borbu, i načine na koje doprinosim pokretu, u petak sam tajno fotografisao način finansiranja pokreta i sliku zombija koji su ostali "k'o pištolji"! Ovo je fotografija pola sata pre završetka partije (imam još jednu, ali nije primerena ovom forumu),i na kraju sam ostao sam sa onom plavušicom, ostali zombovi su pobegli-ostale im samo čarape! Nju sam morao posebno da "izlečim" od zombizma, mlada je, bilo mi je žao da je utepam...
Ljudi moram da se umesam zombija ima mnogo a ja nemam municije jel moze neko da mi je pozajmi.sorry