Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa da i vise nece biti sa mnom problema u ovoj temi.No idem malo da istrazim kasnije kaludjericu mislim da ima neki genetski modifikovan i veoma brz.Ako me uhvati jadan ja.Jao jeste, a baš sam htela da te pitam šta je sa matematičarkom.
Ožeži i po njoj, Milenčice. Nema tu šta da se objašnjava, napala je nešto najsvetije, prema tome, nema milosti!
Ako treba da priskačemo u pomoć, o'ma reci. A možda bismo mogli da pošaljemo Blekija, da vidimo kako će da se snađe za prvi put. Šta mislite?
Zjovane, čestitam! Ako te Pigica primila, znači da si izeo sve što ti je namenila. Svaka čast!
Slažem se! Šaljemo regruta da se dokaže! Mada to je jedan fuj, fuj zombi! Tu treba i soda bikarbona i gas maska i jak želudac, ma sve treba!
Pa da pravi test!
ucinilo mi se da sam krajickom zenice uhvatio svoje ime na nekom od vasih zadnjih postova. pa? o cemu je rec? regrut je spreman a odluka je samo vasa
Svaka čast! Sviđa mi se što si teoriju pretočio u praksu!
Kažem ja sam te već prihvatila kao najrođenijeg! Urgiraću i kod ostalih AZ faktora a ti sad pamet u glavu, nemoj da ti slava udari u pomenutu i da staneš na pola puta!
Ja vam rekoh za tog pica-mena, ali niste hteli da slušate! Išli ste vođene niskim porivima i pobudama, mislile samo na sebe, zanemarujući ideje AZ pokreta i svrhu borbe! Sad kad dođu i vampiri i vukodlaci-a vi probajte i sa njima da "jedete picu", možda je još bolja nego ova prethodna, dok vam ne presedne. Razočaran sam vašim ponašanjem...
Pa ko se to nama vratio?
Dobro nam došao! Opet!
Nemoj puno da se brineš za haos - to nam je sad kamuflaža!
Ni za Raznosača nemoj da brineš...
Nego, koja su tvoja dostignuća u proteklom vremenu i kako pravdaš izostanke?