Član
- Učlanjen(a)
- 17.01.2010
- Poruka
- 749
Ponovo radi bioskop!
Otvaram AZ temu ponovo, ali pazite šta radite, iako nam je svima prirasla za srce, iako mi je omiljena, ako ponovo preterate, neće mi biti problem da je ponovo zaključam.
A sad, narode moj antizombijevski, kako ste proveli poslednjih par dana, jeste li dobro, jeste svi živi i zdravi? Da se prebrojimo za početak.
Ovde!
Javljam se samo na brzinu sa tajne lokacije, pa moram nazad na položaj. U zadnjih nedelju dana ratovala sam sa 5 zombova od kojih su čak 3 iz inostranstva. Uspešno su neutralisani (uništenje za sada nije bilo moguće zbog razni ometajući faktori).
Dva se još uvek šetkaju, jedan je muški jedan ženski. Oko ovog muškog Pigica je uskočila u pomoć i jedva se drži na nogama :blum3:, Re je postavio zasedu za ovog ženskog zomba al se još nije ufatila.
Ni njih dvoje za sada ne mož se unište, zbog isti otežavajući faktori koji ne smem još da vam otkrijem.
Crvendać fala za oni lanč paketi što si mi slala, mnogo su pomogli i uopšte nisu zaostajali od ostali uobičajeni mezetluci.
Tolko za sada. Ovi novi proveravajte, ako prožu kod vas, ja dajem saglasnost da se prime.
Koza nostra. No pasaran!