Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Zjovane prestani da muljaš, poslednji put te upozoravam!

Ovog časa sam otišla do naše materijalno knjigovodstvo i dali mi najnoviju situaciju.

Evo, ovako izgleda knjigovodstvena kartica sa tvojom partijom

Zjovan 97 kontrolni br.5 97-5

5p4p69.jpg
A sta to znaci sada

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Majku vam boziju, pa zar opet pravite destrukciju u redovima. Nemoj da aktiviramo UBOPOK da razresi situaciju.:blum3:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Kao što vidite, pobrisala sam vam spamovanje od prethodne večeri jer sam vas već opomenula, ali vama ne vredi pričati.
Nikad mi nije bilo jasno zašto se to radi. Da li se ljudi samo trude da nabiju što veći broj postova, bez obzira na njihov kvalitet? Broj postova na forumu vam apsolutno ništa ne znači, nećete zbog toga dobiti nikakav povlašćen položaj, naročito ako se pogleda njihov kvalitet.
Ova tema, iako mi je omiljena, od sad je zaključana.
Ako se strasti smire i ako rešite da budete pristojni i da nastavimo zezanje kao što smo se zezali na sedamdesetak strana, otključaću je. Ako do toga ne dođe, žao mi je.
Nema smisla da vas svakog dana opominjem i svakog dana brišem postove.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Ponovo radi bioskop! :)
Otvaram AZ temu ponovo, ali pazite šta radite, iako nam je svima prirasla za srce, iako mi je omiljena, ako ponovo preterate, neće mi biti problem da je ponovo zaključam.

A sad, narode moj antizombijevski, kako ste proveli poslednjih par dana, jeste li dobro, jeste svi živi i zdravi? Da se prebrojimo za početak. :)

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Prisutna!
Moram da vam prijavim da su se zombiji pojavili i u prosveti! Ne, ne moj Dejki (hvala Bogu i daleko bilo), već u obliku nastavnice matematike koja je znajući da sam ja osvedočeni AZ borac maltretirala moje dete! To je jedan tako grozan zombi da niko nije hteo ni da je gleda (ne bi ni Sibirski kamiondžija koji je 6 meseci bio na terenu...) već su svi čekali da sama ode... Dete nije dobilo trajne traume i sve je ok...

mada ako neko ima ideju za neku sačekušu - tu sam

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ponovo radi bioskop! :)
Otvaram AZ temu ponovo, ali pazite šta radite, iako nam je svima prirasla za srce, iako mi je omiljena, ako ponovo preterate, neće mi biti problem da je ponovo zaključam.

A sad, narode moj antizombijevski, kako ste proveli poslednjih par dana, jeste li dobro, jeste svi živi i zdravi? Da se prebrojimo za početak. :)

Za svo vreme od kako sam na ovom forumu dosao sam do zakljucka - kad tema prekoraci 10 stranu ....zabunio sam se 705 stranu......ili je mnogo intersantna ....ili je van teme...." Meka Za Spam "

Posto jos nismo stgli do te " Famozne " strane.........." Ljudi.....Navalite Bre !!! "

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag