Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Za Mrs. Bety Bup

- Ako nije problem....vole bih da dobijem spisak reci koje vuku za sobom negativne poene ....i slobodu da svima koji ih koriste..... ukazem na to.....

- Mozda bi i teme mogle da se svrstaju pod istu lupu ( provokacija , dupliranje tema-preformulacijom ili redosledom reci....)

- Koliko puta mozes da spamujes po temi ( koliko je dozvoljeno - zapisano...ne po licnoj proceni )

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Video sam! :beee: Samo se vi zezajte, otići ću ja, pa onda promenite ime u AFŽ, i naručujte pice do mile volje...

Ne dolazi u obzir! Nikakvo povlačenje iz AZ ne dozvoljavamo! Predlažem da ti se u znak zahvalnosti, poštovanja i kao nagrada za uspehe koje si postigao u našoj borbi dodeli zvanje Lord, Ser ili počasni doktor.
Predlog jednoglasno prihvatam yes3

Čestitaaaam:)

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
pitaj direktno DAMU
Nemogu da je nadjem.Odoh da je potrazim sa mojim oruzjem.Mozda su je zombiji oteli.
images

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Da ona je podpredsednik a Crvendac je predsednik.Re je oficir,a sta je Dama

Crvendać je ministar od kujnu, ja od zdravlje, predsednik je osenčen, Re je kontraadmiral (il tako nešto beše) a Pigica je za sada ministarka bez fotelje, al će bude ministarka za izazivanje osmesi na lice, samo kad nam oporavi Raznesača. To je mnogo važna i odgovorna funkcija. Važnija od predsedničku.:)

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Crvendać je ministar od kujnu, ja od zdravlje, predsednik je osenčen, Re je kontraadmiral (il tako nešto beše) a Pigica je za sada ministarka bez fotelje, al će bude ministarka za izazivanje osmesi na lice, samo kad nam oporavi Raznesača. To je mnogo važna i odgovorna funkcija. Važnija od predsedničku.:)
A Dama sta je a ja sta sam?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag