- Učlanjen(a)
- 24.04.2010
- Poruka
- 5.966
kako se zove ta zena
zove se ... jeb..a, pustanje direktnih linkova strogo je zabranjeno pravilnikom foruma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kako se zove ta zena
Neeeeeeeeeeee samo ne nju zombi jezove se ... jeb..a, pustanje direktnih linkova strogo je zabranjeno pravilnikom foruma.
Nadam se da sam ti problem rešila, i da ćemo uskoro videti kako nam izgleda zamena za Raznosača.
kako se zove ta zena
Gospođa PIGGY je rešila stvar. Ja ću tvoj savet da probam kod odgovora za Re i njegovu "šišarku"
Gospođica!
to je moj decko. svaka ti cast majstore
Pogledaj ovo: "moj decko". Znala sam da tu nisu čista posla. Infiltracija i kontaminacija s peškirski elementi. Sutra kupujem "Antipederin sprej" i generalno čistim temu.
Gospođice Pigice, ovde te neki prozivaju, čini mi se...Pominju neku kadu, istiskivanje, neku babu, i neku takvu kakva je....
Nemoj me razočarati, reši to da ne bismo stvar morali da podignemo do ministarskog nivoa.
Gospođica!
A što se tiče ova tri dosadna spermatozoida što bulazne celo veče: "Ajd, razlaz. Šutajte se odavde."
Bože dragi, dve strane naškrabaše a same gluposti. Ajd negde drugo naduvavajte broj postova.
mozda bih ja mogao pre tebe da kupim produbin sprej pa da navratim
Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
ti da cutis da te ne bih stavio u sendvic
Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
te gluposti sutra ce biti objavljene i onda cu te gledati kako s knedlom prilazis zjovanu i trazis njegov autogram - i smejacu se na sav glas. ja sam ti nesto rekao privatno - trebalo je da me poslusas. ovo ne prilici tvom nivou