Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Gospođa PIGGY je rešila stvar. Ja ću tvoj savet da probam kod odgovora za Re i njegovu "šišarku":)

Gospođica!

A što se tiče ova tri dosadna spermatozoida što bulazne celo veče: "Ajd, razlaz. Šutajte se odavde."

Bože dragi, dve strane naškrabaše a same gluposti. Ajd negde drugo naduvavajte broj postova.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966

Pogledaj ovo: "moj decko". Znala sam da tu nisu čista posla. Infiltracija i kontaminacija s peškirski elementi. Sutra kupujem "Antipederin sprej" i generalno čistim temu.

mozda bih ja mogao pre tebe da kupim produbin sprej pa da navratim

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Gospođice Pigice, ovde te neki prozivaju, čini mi se...Pominju neku kadu, istiskivanje, neku babu, i neku takvu kakva je....

Nemoj me razočarati, reši to da ne bismo stvar morali da podignemo do ministarskog nivoa.

ti da cutis da te ne bih stavio u sendvic

Dodato posle 2 minuta:

Gospođica!

A što se tiče ova tri dosadna spermatozoida što bulazne celo veče: "Ajd, razlaz. Šutajte se odavde."

Bože dragi, dve strane naškrabaše a same gluposti. Ajd negde drugo naduvavajte broj postova.

te gluposti sutra ce biti objavljene i onda cu te gledati kako s knedlom prilazis zjovanu i trazis njegov autogram - i smejacu se na sav glas. ja sam ti nesto rekao privatno - trebalo je da me poslusas. ovo ne prilici tvom nivou

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Moš odmah da počnes sa smejanjem, nisi trebao ni da prestaješ zbog ovoga. Ovo je prvi polusmislen post posle dve strane spama.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
mozda bih ja mogao pre tebe da kupim produbin sprej pa da navratim

Dodato posle 3 minuta:

ti da cutis da te ne bih stavio u sendvic

Dodato posle 2 minuta:

te gluposti sutra ce biti objavljene i onda cu te gledati kako s knedlom prilazis zjovanu i trazis njegov autogram - i smejacu se na sav glas. ja sam ti nesto rekao privatno - trebalo je da me poslusas. ovo ne prilici tvom nivou

Sta da ti pricam....nego jel znas kako izgleda kokosiji abortus.....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag