Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.015
Mmmmmmmože i ovaj, mada je Raznosač ipak Raznosač.
"Nije dovoljno da liči na erurokrem da bi bio eurokrem". :)

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
nemoguce je da ti nverujes u sve to sto ti serviraju. covece, ljudi na ovom forumu se zezaju, to im je jedina opcija da ne skrenu ceo dan. ako vec zelis da znas tacno na cemu si, poslusaj me i nastavi da budes to sto jesi ili nastavi da slusas njih i odgovaraj poruku za porukom, misleci pri tom sta onaj drugi misli o tebi. na tebi je da se odlucis

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
nemoguce je da ti nverujes u sve to sto ti serviraju. covece, ljudi na ovom forumu se zezaju, to im je jedina opcija da ne skrenu ceo dan. ako vec zelis da znas tacno na cemu si, poslusaj me i nastavi da budes to sto jesi ili nastavi da slusas njih i odgovaraj poruku za porukom, misleci pri tom sta onaj drugi misli o tebi. na tebi je da se odlucis
Ne krivo mi je sto me je lapidus proglasio mrtvim bez moga znanja pa me sada svi prozivaju

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
E popio sam ono sto si mi rekla jel to znaci da sam clan AZ

Slušaj Zjovane! Ako laže koza, ne laže rog. Da pogledamo sliku pa da vidimo do kud si stigo sa mezetluci.

Evo, lepo se vidi šta si do sad izjeo. Tegovi si samo načeo a lukca si pola izjeo. Još jedan ovakav pokušaj i slede kazneni zadaci.

1fi903.jpg

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Slušaj Zjovane! Ako laže koza, ne laže rog. Da pogledamo sliku pa da vidimo do kud si stigo sa mezetluci.

Evo, lepo se vidi šta si do sad izjeo. Tegovi si samo načeo a lukca si pola izjeo. Još jedan ovakav pokušaj i slede kazneni zadaci.

1fi903.jpg
Preradila si sliku u paintu

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Ne krivo mi je sto me je lapidus proglasio mrtvim bez moga znanja pa me sada svi prozivaju

niko nije mrtav dok se ne dokae suprotno. niko nije pisac dok se ne dokaze suprotno. niko nije umetnik dok se ne dokaze suprotno. a ti si vec dokazao, i to dovoljno da si sva 3 u jednom. i sta sada? neko te proziva? pa sta, ignorisi, nastavi ka uspehu, dodirni tu tackicu na horizontu, sledi svoju sudbinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag