Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Dajte mi test da radim

Druže moj, uspela sam nekako posle rovovsku bitku s ostali AZ borci da isposlujem najbolje moguće rešenje za tebe. Ja sam zamislila da prođeš samo s izjedanje 1 kilo beli lukac al ostali samo oči što mi ne izvadiše. Na kraj smo se dogovorili da sem beli lukac progutaš i ova tri givikta koja vidiš pored beli lukac. Evo ja ti sve postavljam ovde da svi vidu da nema zabušavanje i protekcija. Ti polako grickaj a mi ćemo da gledimo svaki dan u sliku da vidimo do kud si s jedenje stigo.
k0k4l2.jpg

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.027
A kad sve to izedeš, da zaliješ sa jedno 3 litre kobrovače, i primljen si. Eto, nije teško! :-D
Bolje to, nego da ti šaljemo Raznosača.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Svi na Damu, kriva za ovo, kriva za ono, pa nisam najmlađa.:(
Evo vam zamena za Raznosača, dok se ne oporavi

sexy_guys%20%2868%29.jpg
Pa najmlađi si borac u Az pokretu, zna se ko vozi traktor a ko otvara kapiju! :blum3: Pazi ti nje, dok nije primljena obećavala je kule i gradove, ništa joj nije bilo teško, a sada na prvom zadatku se povlači! wacko2 Hoćeš i ti malo da pomogneš zjovanu oko onog luka???
:lol:

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Pa najmlađi si borac u Az pokretu, zna se ko vozi traktor a ko otvara kapiju! :blum3: Pazi ti nje, dok nije primljena obećavala je kule i gradove, ništa joj nije bilo teško, a sada na prvom zadatku se povlači! wacko2 Hoćeš i ti malo da pomogneš zjovanu oko onog luka???
:lol:

Neću, ne volim luk, ja bih pre slaninu.yes3

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Eto šta su žene! U svakom poslu traže ličnu korist... Ne bih da ulazim u motive učlanjenja ženskog dela AZ pokreta, ali "smrdi" mi na sitno-sopstveničko zadovoljenje niskih pobuda... A ko će meni neku "šišarku" da pozajmi??? I ja budala, ulazim u ozbiljan projekat samo sa ženama...
:lol::lol::lol:

Evo, samo za tebe...

250px-Larix_decidua0.jpg

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag