Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Kalimerko čovek je pesnička duša, daj da malo popustimo. Pročitaj šta je sve napisao. Još samo da nađe izdavača.

A ti Zjovane to jedenje mora da bude pod superviziju Crvene a ne tako kako ti misliš. Kada duneš ima s bukvu lišće da otpadne.

Ja sam Kalimerčica - devojčica:curtsey:. Nisam Kalimerko :0girl_smile:.

Pročitala sam pisovanije i ako je već toliki talenat ima da prođe SVE testove bez protekcije! Zahtevam kao ministar od zdravlje!
A od bukvu ima i cvetići da otpadnu čak i ako ih nema.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Moraš na probu, kod raznosača! :lol:
Raznosač je trenutno u aut. Potrošila ga Dama. Valjda će očitavi ubrzo. To s Raznosačem je baš gadan test za muško. Zjovane ako to preživiš ima mesec dana da hodaš ko da si bure jahao, a i sa sedenje će da imaš golemi problemi.

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ja sam Kalimerčica - devojčica:curtsey:. Nisam Kalimerko :0girl_smile:.

Pročitala sam pisovanije i ako je već toliki talenat ima da prođe SVE testove bez protekcije! Zahtevam kao ministar od zdravlje!

Vidiš Zjovane. Men se mnogo dopalo tvoje pisovanje al ništa ne vredi. Nadglasaše me. A baš mi je krivo. Tako lepo pišeš.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Raznosač je trenutno u aut. Potrošila ga Dama. Valjda će očitavi ubrzo

Dodato posle 3 minuta:

Vidiš Zjovane. Men se mnogo dopalo tvoje pisovanje al ništa ne vredi. Nadglasaše me. A baš mi je krivo. Tako lepo pišeš.
Napisao sam najnovije poglavlje

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Raznosač je trenutno u aut. Potrošila ga Dama. Valjda će očitavi ubrzo

Pa Pigice, ja se uzdam i sve nade polažem na tebe. Lepo ga neguj, pazi i mazi a Dama mora da se iskupi sa dobar mezetluk i pijetluk i da posveti malo više pažnje našem dragom i jedinom saborcu Re!

Ako treba, ti joj Pigice skrati noktiće i išmirglaj zubiće da nam ne skasa i Re-a pa da posle imamo opet muku s finansije dok nam naš dragi Lapidus ne pošalje novu turu onih zelenih papirića i žutih štapića.

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Pa Pigice, ja se uzdam i sve nade polažem na tebe. Lepo ga neguj, pazi i mazi a Dama mora da se iskupi sa dobar mezetluk i pijetluk i da posveti malo više pažnje našem dragom i jedinom saborcu Re!

Ako treba, ti joj Pigice skrati noktiće i išmirglaj zubiće da nam ne skasa i Re-a pa da posle imamo opet muku s finansije dok nam naš dragi Lapidus ne pošalje novu turu onih zelenih papirića i žutih štapića.
Ej a sta je samnom jel sam primljen:angel:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Onda neka ga menja dama, ali da se kandidat ne obruka, ima da pukne bruka!!! :blum3:

E moj Re, nema korist od intelektualci pa još književnici. Da je kaki šofer...

Napisao sam najnovije poglavlje

Bravo. Idem odma da ga iščitam.

Dodato posle 3 minuta:

Ništa ne brini sestro. Svaki dan triput idem u bolnicu. Kuvam mu supice i nosim ostalo da jede, samo da što pre prizdravi. Pusto bez njeg.

Dodato posle 3 minuta:

Ej a sta je samnom jel sam primljen:angel:
Sačekaj bre, vidiš da se zauzimam za tebe zbog tvoj književni rad. Šta si zino ko vojnička pekara: "jel sam primljen,jel sam primljen".

Ne pogoršavaj.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Slusajte mene a ne lapidusa koji me je na pocetku proglasio mrtvim mene su zombiji samo oteli ali nisu uspeli da me ugrizu jer sam ih sve pobio zato nisam bio na forumu

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
E moj Re, nema korist od intelektualci pa još književnici. Da je kaki šofer...
Ili bar neki majstor, da ima zanat u rukama, da zavrne i zavari tamo gde treba! Ti književnici tek kad umru narod počne da ih čita! Ili ih kupuju "na metar" da popune prazninu na policama, ili po boji da se "složi" sa nameštajem...
:lol::lol::lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag