Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
Damo, čestitam, al' posle ovog što sam čula od Pigice, nećeš ti Raznosača skoro da vidiš. :acute:

Zjovan je kao po običaju rekao malo, al' nerazumljivo... ni sam nije znao šta je hteo da kaže.

A Blackie, samo da znaš, ovo nije tema kao ostale, ne možeš da upadneš tek tako, ostaviš komentar koji nema veze sa bilo čim i da izađeš. Pročitaj na prethodnih 60-tak strana kakva smo organizacija, razmisli da li ti se ulazi u AZ pokret, pa ako želiš, da te bacimo na proveru... yes3

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Jest, javio se iz bolnicu. Sad dolazim od njega. Šta bre uradi od čoveka? Pola kože s leđa si mu izgrabla. A vrat i ramena modri od griženja. Svaki zub se poznaje. Imaš neki feler s gornju levu četvorku. Jasno se vidi na triest mesta. Sve plavo ko da je Štrumf. Dolazio i drugi lekar, uvo da mu pogleda. Tolko si vrištala da je ogluveo na desno.

Test si prošla al da znaš za ubuduće; kad preuzimaš inicijativu to ne znači da treba da ga ubiješ il obogaljiš.

Primljena si.

Mislim, šta reći, "njega sine, baba 10 godina nije videla". Nešto mi se otelo kontroli:lol: Pošto sam sada "napunila bakterije", biću blaža sledeći put.
Znači, P R I M LJ E N A. JEEEEE:dance2:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.026
Mislim, šta reći, "njega sine, baba 10 godina nije videla". Nešto mi se otelo kontroli:lol: Pošto sam sada "napunila bakterije", biću blaža sledeći put.
Znači, P R I M LJ E N A. JEEEEE:dance2:

Nadam se da si pročitala i ono što sam ti ja napisala. Primljena jesi, ali Raznosača skoro nećeš da vidiš. :acute:
Raznosač je naše zajedničko blago... Pigica ga je otkrila, ali ga pozajmljuje članicama AZ pokreta, i on mora da se čuva, mazi i pazi. :)
To "otimanje kontroli" ostavi za zombove, kod njih ne moraš da paziš, uništavaj ih kako stigneš. yes3

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Nadam se da si pročitala i ono što sam ti ja napisala. Primljena jesi, ali Raznosača skoro nećeš da vidiš. :acute:
Raznosač je naše zajedničko blago... Pigica ga je otkrila, ali ga pozajmljuje članicama AZ pokreta, i on mora da se čuva, mazi i pazi. :)
To "otimanje kontroli" ostavi za zombove, kod njih ne moraš da paziš, uništavaj ih kako stigneš. yes3

Sve primila k znanju. Ma, morate me razumeti. Mlado, ludo, željno:)...
Kontrola uspostavljena, sada su na redu zombovi.
Hvala vam još jednom za prijem u članstvo.:dance2:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Eto šta su žene! U svakom poslu traže ličnu korist... Ne bih da ulazim u motive učlanjenja ženskog dela AZ pokreta, ali "smrdi" mi na sitno-sopstveničko zadovoljenje niskih pobuda... A ko će meni neku "šišarku" da pozajmi??? I ja budala, ulazim u ozbiljan projekat samo sa ženama...
:lol::lol::lol:

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Moldere [citaj: zjovan975], da li si proverio istocnu stranu hangara? Cuju se neki neobicni i neljudski krici. Kada zavrsis, dodji me pokupi, ja sam na forumu.
Cekam te,
Skali​
Ok krecem vracam se brzo.Imam i oruzje nebrini se
images

Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Eto šta su žene! U svakom poslu traže ličnu korist... Ne bih da ulazim u motive učlanjenja ženskog dela AZ pokreta, ali "smrdi" mi na sitno-sopstveničko zadovoljenje niskih pobuda... A ko će meni neku "šišarku" da pozajmi??? I ja budala, ulazim u ozbiljan projekat samo sa ženama...
:lol::lol::lol:

Stvarno si ostao usamljen. Nije ti lako, ali ne daj se! Šta da radiš kad si azeovke uspešnije proziv zombei. Pošto si nam (za sada) jedino muško mazimo mi i pazimo i tebe, nego nisi nas baš primetio zbog onaj preferans. Tolko si se bio udubio da nismo htele da te ometamo i dekoncentrišemo :).

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Stvarno si ostao usamljen. Nije ti lako, ali ne daj se! Šta da radiš kad si azeovke uspešnije proziv zombei. Pošto si nam (za sada) jedino muško mazimo mi i pazimo i tebe, nego nisi nas baš primetio zbog onaj preferans. Tolko si se bio udubio da nismo htele da te ometamo i dekoncentrišemo :).
Ej ja sam bre boss u AZ-u osnovao sam temu ali to znaci da se ima 2 muska

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Tako je bre,reci im...zaboravljaju ko ih je stvorio...Ja bih sad pljunuo monitor!
Da se zna ko otvara kapiju a ko vozi kombajn.....i ko je' burek!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag