Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Joj, sestro slatka, ovaj Raznosač je mnogo dobar. Kad mi pozvoni na vratima i kad mu otvorih, skamenih se. Nisam znala šta da kažem, uradim. Sva sreća, te je on rečit, nema šta, i odmah krenuo na posao. Posle izvesnog vremena preuzela sam inicijativu i vodila igru...hoću reći glavnu reč.

Jesam li prošla? Jeeeesaaaammmmm li????:cry:

Vidi ti nje! Izgleda da imamo novi talent na AZ nebu. Ako je tačno to što zboriš, moj deo testiranja je gotov. Samo još da mi Raznosač potvrdi pa da ideš na izjedanje svi oni gurmanluci što ih spremila ministarka za kujnu Crvena.

Raznosač večeras ima poso kod mene, pa ću da ga priupitam.

Do tada pozdrav.

P.S. Sada znamo da imaš oko 27. Dosta za ljubav i dovoljno za razočarenja (u muške).

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
A vidiš damo kako si neoprezna, hoćeš da budeš AZ agent, a malopre si svoje ime greškom ostavila u odgovoru, sreća te si se ispravila! :lol::lol::lol:
Znam ja da ćeš vremenom steći iskusto i rutinu, ali šta ako te zombovi provale, odaš se, pa ugroziš kompletnu organizaciju? Saznaju ko smo mi, gde nam je štab, rukovodstvo, tajna imena i lozinke? Posle nema brisanja i prepravljanja! :blum3:

Ma, drug moga brata posla neku sličku, fina teta gola u nekoj fontanici se brčka. Ja skidam njegove poruke sa maila na računar (jer su sve sličke) i podnosim vama izveštaj, kad računar nešto zakočio (valjda i njemu toplo, pa vileni:)), miš ne reaguje i nešto mi pozelene ekran i videh grešku. A ne videh koje ime beše (ako mi rekneš koje ime svi će videti,joj).

O, iskustvo mi treba oko ovih zajebancija, ubaci, izbaci, resetuj, citiraj...wacko2

A moj "novi dom" štab AZ ne bih odala ni da me po peti percetom golicate:dance2:

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

P.S. Sada znamo da imaš oko 27. Dosta za ljubav i dovoljno za razočarenja (u muške).

Malko više od 27....

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Ako već nisi, ovde ti je link, da se upoznaš s tem ko je Raznosač, a sliku ponovo postavljam da vidiš kako izgleda:

LINK: http://serbianforum.org/off-topic/85351-prirucnik-za-odbranu-i-zastitu-od-zombija-42.html#post317942

2il22d4.jpg

Od kad sam ja raznosač...dobro se sećam...ovo je bilo kada su me pregledali i testirali za ulazak u antizombijski skvad...po zakonu ne smeš da postavljaš slike i snimke drugih državljana Aboridžinije...ali ok,oprosticu ti ovaj put jer su bela čokolada i šlag sa jagodama bili super.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma, drug moga brata posla neku sličku, fina teta gola u nekoj fontanici se brčka. Ja skidam njegove poruke sa maila na računar (jer su sve sličke) i podnosim vama izveštaj, kad računar nešto zakočio (valjda i njemu toplo, pa vileni:)), miš ne reaguje i nešto mi pozelene ekran i videh grešku. A ne videh koje ime beše (ako mi rekneš koje ime svi će videti,joj).

O, iskustvo mi treba oko ovih zajebancija, ubaci, izbaci, resetuj, citiraj...wacko2

A moj "novi dom" štab AZ ne bih odala ni da me po peti percetom golicate:dance2:
Da,da, i onda si otišla tetki da odneseš lek,a računar pobrljavio? wacko2
Iskustvo ti treba za borbu, kad odeš u šumu da loviš zombove nema nikakve tehnike ni tehnologije, samo dve šake i bistar um... Prvo to trebaš da savladaš, do kancelarije i računara imaš još mnooogo...
A kako da odaš AZ štab kad ne znaš ni gde je? wacko2
:lol::lol::lol:
Malo šale, nema ljutiš... :)

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Erm imam pitanje od zombija na koju je temu preslo ovo ukratko mi obljasnite;)

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Članovi AZ pa gde ste? Nekoliko zombova napalo jednu baku i deku, uspela sam da ih spasem ali zombovići mi pobegoše. Da vas nije uhvatio virus, što je "nagrnuo" na jadne male ovce:D

Gospođo, ženo, sestro PIGGY da li Vam se Raznosač javio? Jesam li primljena, napokon?

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Gospođo, ženo, sestro PIGGY da li Vam se Raznosač javio? Jesam li primljena, napokon?

Jest, javio se iz bolnicu. Sad dolazim od njega. Šta bre uradi od čoveka? Pola kože s leđa si mu izgrebla. A vrat i ramena modri od griženja. Svaki zub se poznaje. Imaš neki feler s gornju levu četvorku. Jasno se vidi na triest mesta. Sve plavo ko da je Štrumf. Dolazio i drugi lekar, uvo da mu pogleda. Tolko si vrištala da je ogluveo na desno.

Test si prošla al da znaš za ubuduće; kad preuzimaš inicijativu to ne znači da treba da ga ubiješ il obogaljiš.

Primljena si.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Moldere [citaj: zjovan975], da li si proverio istocnu stranu hangara? Cuju se neki neobicni i neljudski krici. Kada zavrsis, dodji me pokupi, ja sam na forumu.
Cekam te,
Skali​

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag