Član
- Učlanjen(a)
- 29.04.2009
- Poruka
- 3.068
Crna damo svi smo mi prosli test kobrovaca na stolu. :dntknw:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ok bilo je dosta diskusija ali idemo na finalnu da li je PIGGY otela naseg macka moramo to otkriti mozda je ona neki jako inteligentan zombi videcemo hajde sada PIGGY priznaj jesi li otela lapidusa
Crna damo svi smo mi prosli test kobrovaca na stolu. :dntknw:
Dobro. Evo test. Za sada samo psiho-sposobnosti, fizičke će mo kasnije! Potrebno je da odgovoriš tačno na barem tri odgovora.
1. Za šta se koristi Rihterova skala?
a. za zajebanciju
b. kao mera količine oslobođene energije u hipocentru prilikom zemljotresa
c. za proizvodnju Jugo skale 55
2. Kazneni udarac u vaterpolu se zove:
a. šamarčina
b. lakat u oko
c. četverac
3.Krompir spada u:
a.krompir ne spada
b.krtolasto povrće
c. južno voće
d.pomfrit
4.Devojke koje izvode plesnu tačku tokom poluvremena na sportskim takmičenjima su:
a.čirlidersice
b.uglavnom odlične ribe...
c.tuđe devojke
5.Ako je neko radioaktivan, onda je on:
a.svetlo u tami
b.veliki obožavalac radio-programa
c.ozračen
Imaš 10 minuta, nemoj da prepisuješ, bićeš udaljena sa ispita bez prava polaganja u buduće!
I šta sada? Vrlo neozbiljno...
Dobro damo, dobro... Mada mršavo i na granici padanja, ali..."tanki" smo sa članovima!Evo me profesore, izvinite. Na putu do Vas, tu odmah iza ćorška, me je špijunirao maskirani zombi, ali sam ga na vreme spazila pa sam okolo došlo. Joj, a šta ako padnem test, ima li ponovnog polaganja? Ja baš nisam nadarena za phiho-sposobnost :???:. Ali probaću...evo odgovora...
1. b; 2 a ; 3 a: 4 b; 5 c;
Dobro damo, dobro... Mada mršavo i na granici padanja, ali..."tanki" smo sa članovima!
Ostaje ti još test kod žena, njihova je poslednja, ja više nemam ni volje ni živaca...
:lol:
Auuuuuuuuuuuu, Damo, pa tek kad kod mene prođeš test, možeš da budeš primljena. Ja, kao ministar od kujnu, moram malo da te mučim. Pitaj Pigicu šta je sve morala da izede... sve po redu, i čvarke, i beli lukac, pa red prasetine, red jagnjetine, pa na kraju celu tortu, i da sve to zalije sa kobrovačom. Ali, Pigica je to hrabro podnela, posle svega ustala, popravila frizuru i uniformu i otišla u noćno izviđanje.
Prema tome, tek kad se dokažeš i za stolom, možemo da pričamo o pravom pijemu, dotle - ništa! :acute:
Dobro damo, dobro... Mada mršavo i na granici padanja, ali..."tanki" smo sa članovima!
Ostaje ti još test kod žena, njihova je poslednja, ja više nemam ni volje ni živaca...
:lol:
Auuuuuuuuuuuu, Damo, pa tek kad kod mene prođeš test, možeš da budeš primljena. Ja, kao ministar od kujnu, moram malo da te mučim. Pitaj Pigicu šta je sve morala da izede... sve po redu, i čvarke, i beli lukac, pa red prasetine, red jagnjetine, pa na kraju celu tortu, i da sve to zalije sa kobrovačom. Ali, Pigica je to hrabro podnela, posle svega ustala, popravila frizuru i uniformu i otišla u noćno izviđanje.
Prema tome, tek kad se dokažeš i za stolom, možemo da pričamo o pravom pijemu, dotle - ništa! :acute: