Priručnik za odbranu i zaštitu od zombija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
3.068
Ok bilo je dosta diskusija ali idemo na finalnu da li je PIGGY otela naseg macka moramo to otkriti mozda je ona neki jako inteligentan zombi videcemo hajde sada PIGGY priznaj jesi li otela lapidusa:roll:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Ok bilo je dosta diskusija ali idemo na finalnu da li je PIGGY otela naseg macka moramo to otkriti mozda je ona neki jako inteligentan zombi videcemo hajde sada PIGGY priznaj jesi li otela lapidusa:roll:

Ubacuješ kosku Zombi Jovane. Evo ti kaktus.

2a4wf7o.png

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167
Crna damo svi smo mi prosli test kobrovaca na stolu. :dntknw:

Joj, verovala sam da je lako, ali sada....ma, probaću pa šta bude

Dodato posle 13 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Dobro. Evo test. Za sada samo psiho-sposobnosti, fizičke će mo kasnije! Potrebno je da odgovoriš tačno na barem tri odgovora.
1. Za šta se koristi Rihterova skala?
a. za zajebanciju
b. kao mera količine oslobođene energije u hipocentru prilikom zemljotresa
c. za proizvodnju Jugo skale 55

2. Kazneni udarac u vaterpolu se zove:
a. šamarčina
b. lakat u oko
c. četverac

3.Krompir spada u:
a.krompir ne spada
b.krtolasto povrće
c. južno voće
d.pomfrit

4.Devojke koje izvode plesnu tačku tokom poluvremena na sportskim takmičenjima su:
a.čirlidersice
b.uglavnom odlične ribe...
c.tuđe devojke

5.Ako je neko radioaktivan, onda je on:
a.svetlo u tami
b.veliki obožavalac radio-programa
c.ozračen

Imaš 10 minuta, nemoj da prepisuješ, bićeš udaljena sa ispita bez prava polaganja u buduće!

I šta sada? Vrlo neozbiljno...

Evo me profesore, izvinite. Na putu do Vas, tu odmah iza ćorška, me je špijunirao maskirani zombi, ali sam ga na vreme spazila pa sam okolo došlo. Joj, a šta ako padnem test, ima li ponovnog polaganja? Ja baš nisam nadarena za phiho-sposobnost :???:. Ali probaću...evo odgovora...
1. b; 2 a ;); 3 a: 4 b; 5 c;

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.09.2009
Poruka
511
Ja više ne znam koje s`nas a koje ananas protiv. Jel hoće neki da mi putem dijagrama toka objasni ko je skim protiv njih oko njih sa nama? Može i bukasten ili išigava dijagram (sa keteringom ali da se ispoštuje breinstorming projekta). Ne bih da naslutim da smo probiveni ili penetrirani po sred štaba. Ili mi se samo činim da je ovo igra da se protivnik zavara.

Ja se ubi` u izigravanju mutavog žbuna na tajnom zadatku. A vi toliko brzo pišete da ja zaboravim post posle 3 posta (ne postim baš često pa mi svaka brza izčitavanja i razbiranja baš pomute kefalčiće).

Moram da vas izvestim zbog prošlodnevne kulminacije, došlo je do znatnog pogoršanja ili ti povećanje broja zaraženih. Centar epidemije je bio negde u vojvodini ali gde, ne znam. Evo snimak sa koferencije na kojoj je zamenik pomočnika pomočnog direktora za uzgoj pčela objasnio alarmantnos modifikovane vrste zombpčela. Evo audi(o):

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=4OFdrS8hFjk"]http://www.youtube.com/watch?v=4OFdrS8hFjk[/ame]

I moramo da se borimo protiv mas-medijalnih krivih izveštavanja, na čelu sa Alehandrom Ptićijanićem (imam proverenu informaciju da je kubanski brazilac, poreklom is Srbelenda kraj...... Mislim kraj informacije). Evo dokaza da je podmićivao neke ‚‚zombove" i ‚‚hjumane" da daju neke lažne iskaze.
Ko bi rekao da nije istina ovo što je rekao:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Klofq8jXJRk]YouTube - nije istina smesno[/ame]

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Evo me profesore, izvinite. Na putu do Vas, tu odmah iza ćorška, me je špijunirao maskirani zombi, ali sam ga na vreme spazila pa sam okolo došlo. Joj, a šta ako padnem test, ima li ponovnog polaganja? Ja baš nisam nadarena za phiho-sposobnost :???:. Ali probaću...evo odgovora...
1. b; 2 a ;); 3 a: 4 b; 5 c;
Dobro damo, dobro... Mada mršavo i na granici padanja, ali..."tanki" smo sa članovima!
Ostaje ti još test kod žena, njihova je poslednja, ja više nemam ni volje ni živaca...
:lol:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.024
Auuuuuuuuuuuu, Damo, pa tek kad kod mene prođeš test, možeš da budeš primljena. Ja, kao ministar od kujnu, moram malo da te mučim. Pitaj Pigicu šta je sve morala da izede... sve po redu, i čvarke, i beli lukac, pa red prasetine, red jagnjetine, pa na kraju celu tortu, i da sve to zalije sa kobrovačom. Ali, Pigica je to hrabro podnela, posle svega ustala, popravila frizuru i uniformu i otišla u noćno izviđanje.
Prema tome, tek kad se dokažeš i za stolom, možemo da pričamo o pravom pijemu, dotle - ništa! :acute:

Član
Učlanjen(a)
21.05.2010
Poruka
235
Dobro damo, dobro... Mada mršavo i na granici padanja, ali..."tanki" smo sa članovima!
Ostaje ti još test kod žena, njihova je poslednja, ja više nemam ni volje ni živaca...

Kod tebe je bilo lako, prelako. Znamo svi kako si popustljiv prema ženama. Topiš se ko šećer. Još kad si joj video avatar, proradila ti mašta. Mogu da zamislim šta ti se sve mota po glavi.

Kada je mi žene dohvatimo, neće tako jeftino da prođe. kod nas nema popust na hormone.

Dodato posle 10 minuta:

Auuuuuuuuuuuu, Damo, pa tek kad kod mene prođeš test, možeš da budeš primljena. Ja, kao ministar od kujnu, moram malo da te mučim. Pitaj Pigicu šta je sve morala da izede... sve po redu, i čvarke, i beli lukac, pa red prasetine, red jagnjetine, pa na kraju celu tortu, i da sve to zalije sa kobrovačom. Ali, Pigica je to hrabro podnela, posle svega ustala, popravila frizuru i uniformu i otišla u noćno izviđanje.
Prema tome, tek kad se dokažeš i za stolom, možemo da pričamo o pravom pijemu, dotle - ništa! :acute:

Čak nisam ni jednom podrignula. A tri glavice bela luka. Šest dana nisam smela da zovem ljubavnika, kolko je smrdelo.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
17.01.2010
Poruka
749
Ju Pigice, kako beli lukac pa da smrdi? Ma hajde molim te...Mora da ti je tadašnji ljubavnik bio zombe! Nego dobro, sa onim raznosačem si se oporavila od šoka u vezi, hm... posta.

Ovi što te napadaju da si otela mačora, neka pričaju, šta te briga, mi znamo da to nije istina. Dobrovoljno se predao :)

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
167

Pa, kako mršavo...Nisi fer, stvarno sam se trudila i mućila i.....sve. Nisi fer. Hoću analizu pismenog.

Dodato posle 5 minuta:

Ajooooooooj, molim Vas profesorice :) budite blagi prema meni, pa ja sam još mlada, neiskusna i NA DIJETI. Ma mogu ja da sredim te zombove, samo me pustite u vaš štabyes3 Evo i nekoliko vrsta torti ću zbućkati, neko piće smućkati, praviću žurku, ....sve....

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag